- 16 Ağustos 2023
- 40
- -3
- 6
- 32
- Konu Sahibi aysenurays
Bende çıkıntı gibi gördüm 19 haftada artık net bişey söylemesi gerekirdi19 haftalık doktor kıza benzetti ama bir cikinti var penise benzetmedim dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çıkıntı gibi gördüm 19 haftada artık net bişey söylemesi gerekirdi19 haftalık doktor kıza benzetti ama bir cikinti var penise benzetmedim dedi
Benim 12 ve 13 haftalık görüntüye benziyor ama bana da kordon iki bacağının arasında yine de yüzde doksan erkek gibi dedi şu an 16 haftalık haftaya tekrar gidicem15+3 günlük doktor kıza benziyor dedi ama ben erkek görüyorom. Sizce?
13. Haftada da böyle göründü15+3 günlük doktor kıza benziyor dedi ama ben erkek görüyorom. Sizce?
Haber edin lütfen. 3 hafta sonra gel dedi bana. Bekleyelim bakalımBenim 12 ve 13 haftalık görüntüye benziyor ama bana da kordon iki bacağının arasında yine de yüzde doksan erkek gibi dedi şu an 16 haftalık haftaya tekrar gidicem
Foto net diğil. Amma erkek gibi hiss etdim. Sizde 16-haftamı burda?Benim 12 ve 13 haftalık görüntüye benziyor ama bana da kordon iki bacağının arasında yine de yüzde doksan erkek gibi dedi şu an 16 haftalık haftaya tekrar gidicem
Yok şu an yeni 16 hafta oldu. Resimlerdeki 12 ve 13 haftalık görüntüsüFoto net diğil. Amma erkek gibi hiss etdim. Sizde 16-haftamı burda?
Haftaya gidicem gidince kesinleşsin yazarım tekrarHaber edin lütfen. 3 hafta sonra gel dedi bana. Bekleyelim bakalım
Gitdinizmi doktoraHaftaya gidicem gidince kesinleşsin yazarım tekrar
Cuma günü gidicemGitdinizmi doktora
Benim icinde tahminde bulunabilir misiniz 11+4 haftalıkErkek bu bencedoktor söylemedi mi? Kaç haftalık burda
Bu kız bebek benceBenim icinde tahminde bulunabilir misiniz 11+4 haftalık
Yukarida benim attigimda var bakabilir misinBu kız bebek bence
Merhaba onun nub teorisine göre çıkıntısı paralel durduğu için kız diye tahmin ettim,sizin görüntü karından alındıysa ramzi teorisine göre erkek duruyor6 haftalik tahminde bulu
Yukarida benim attigimda var bakabilir misin
Sizin görüntüyü göremedim atar mısın bi dahaBende çok merak ediyorum sağlıklı olsun tabi bana da tahmin yapabilirmisiniz