Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorEki Görüntüle 3574814
Banada bakarmısınız rica etsem 8 haftalık karından ultroson
Bende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim cevapladığınız içinPlasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorkesesi de erkek bebeğe benziyor
öğrenince yazar mısınız ?
Attığınız ultrasonda yolksac denen o kese hiç görünmüyor ama o yüzden plasenta da belli olmuyor yorum yapamayacağımbana da bakabilir misiniz? 6+3 haftalık abdominal
Ama yine de tahmin et derseniz erkek derimbana da bakabilir misiniz? 6+3 haftalık abdominal
Rica ederim belli olunca buraya da yazınBende erkek hissediyorum hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim cevapladığınız için![]()
Ama yine de tahmin et derseniz erkek derim
[/QUOTETeşekkür ederimRica ederim belli olunca buraya da yazın![]()
![]()
Pazartesi hastaneye gideceğim fotoğraf alabilirsem onu da yüklerim belki o zaman daha iyi görünürAttığınız ultrasonda yolksac denen o kese hiç görünmüyor ama o yüzden plasenta da belli olmuyor yorum yapamayacağım![]()
İnşallah yazarım tabiRica ederim belli olunca buraya da yazın![]()
İlk defa böyle bişey yapıyorumKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()
Yazmayı unuttum vajinalKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()