Mrb ilk foto 10 haftalik 2. Foto 11+4Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
10a bakarak yorum yapamam canım ynlş olur. 11 artı 4te kız gibi nubunu gremeddim baş yapısına göre yorum yaptım :)Mrb ilk foto 10 haftalik 2. Foto 11+4
Benim daha çok yeniKızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Yolk kesesi canım muhtmeelnBenim daha çok yeni5.haftadan gün aldık daha keseyi gördük sadece çok şükür yalnız birşey sorabilirmiyim kesenin içinde beyaz kuyruklu birşey var nedir o
İsterseniz baskada var atabilirim10a bakarak yorum yapamam canım ynlş olur. 11 artı 4te kız gibi nubunu gremeddim baş yapısına göre yorum yaptım :)
Devlet soylemiyo ozel hastane kesin kiz dedi devlet erkek gb dedi bakmadi bile dogru duzgu. ikilemde kaldim ama 3 ozel hastane kesin kiz kiyafet alabilirsin dedi devlet deki doktor yanilmis midir kiSeninkinin cinsiyeti çoktan bellidir canım. Kız değilse hemen bu etiketi kapatayım ahaha,
İnsallahSeninkinin cinsiyeti çoktan bellidir canım. Kız değilse hemen bu etiketi kapatayım ahaha,
Yüksek ihtimal çok aşırı bacak arası da göremiyorum şimdi net bişey demek zor ama yüzde 85 kız derdim benDevlet soylemiyo ozel hastane kesin kiz dedi devlet erkek gb dedi bakmadi bile dogru duzgu. ikilemde kaldim ama 3 ozel hastane kesin kiz kiyafet alabilirsin dedi devlet deki doktor yanilmis midir ki
Ben de benimkini atayım size :) Dr net değilim ddi Bi yorum yaptı bakalimnİnsallahsaglikli dogsun da tesekkr edrim
Cok tesekkr edrimYüksek ihtimal çok aşırı bacak arası da göremiyorum şimdi net bişey demek zor ama yüzde 85 kız derdim ben
Kiz gbi duruyor canım kendini güzel saklıyor :)) şaşırmam erkek çıksa daİlk fato 12 haftalık ikinci fato 14 haftalık cnm benim kinede bakarmisin
Kiz gbi duruyor canım kendini güzel saklıyor :)) şaşırmam erkek çıksa da
Bde burda Bi kaç fotoyla net belli olmuyo en net çıkanlara aslnda yorum yapilabliyo. Doktor bacaklarını açtığı sırada gördüyse dogrudrDoktor erkek dedi bizimki saklama konusunda uzman aşırı hareketli durmuyor yerinde 17 haftaya girdik çok şükür
Bende anlamadım hep benziyor diyor hayırlısı ya kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsun bana yeterBde burda Bi kaç fotoyla net belli olmuyo en net çıkanlara aslnda yorum yapilabliyo. Doktor bacaklarını açtığı sırada gördüyse dogrudr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?