Görüntü abdominalse kızTeşekkür ederim tahmininiz için elimde 6 hafta 4 günlük ultrason görüntüsüde var bebeğimin onada bakıp tekrar tahmininizi söyler misiniz rica etsem
Vajinalse erkektir diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüntü abdominalse kızTeşekkür ederim tahmininiz için elimde 6 hafta 4 günlük ultrason görüntüsüde var bebeğimin onada bakıp tekrar tahmininizi söyler misiniz rica etsem
6 haftalık alttan muayene görüntüsü, yorumlayabilir misiniz lütfenKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()
Kız olabilir6 haftalık alttan muayene görüntüsü, yorumlayabilir misiniz lütfen
Kıza benziyor kesesi de öylemrb kizlar cok merak ediyorum cinsiyetini ve sizin dusuncenizide merak ediyorum ?
Karindan bakildi 8+6 haftalik.
Çok küçükKızlar benimde karından bakıldı sizce nedir
Eki Görüntüle 3579506
8+5 Vajinal bakıldı cinsiyet tahmini bana da yapın lütfenKızlar 6-8 haftalık ultrason görüntülerinizi atın tahmin yapalım . Ya da cinsiyeti öğrenen annelerimiz 6-8 haftalık görüntülerini atsın bize de fikir olsun![]()
İçimden kız geçti ama plasentası hiç belli olmuyor fotoğraftaAy benimkini de yorumlar mısınız vajinal USG![]()
Bu bebiş artık büyümüş plasentası da öyle ama bence bebeğiniz kız olacak öğrenince yazar mısınız ?8+5 Vajinal bakıldı cinsiyet tahmini bana da yapın lütfen
Çok teşekkürler canım benimİçimden kız geçti ama plasentası hiç belli olmuyor fotoğrafta![]()
Ben erkek cocuguna benzettim8+5 Vajinal bakıldı cinsiyet tahmini bana da yapın lütfen
TeşekkürlerBen erkek cocuguna benzettim![]()
Teşekkürler tabiki öğrenince yazarımBu bebiş artık büyümüş plasentası da öyle ama bence bebeğiniz kız olacak öğrenince yazar mısınız ?
Kızımın da bu şekildeydi sanki bende kıza benzettim.ama Allah bilir tabiki sağlıklı sihatle gelsin insallah8+5 Vajinal bakıldı cinsiyet tahmini bana da yapın lütfen
Bir oğlum var kızım olmasını da isterimKızımın da bu şekildeydi sanki bende kıza benzettim.ama Allah bilir tabiki sağlıklı sihatle gelsin insallah
Banada yorum yapar mısınız 12 haftalık görüntüPlasentası sol tarafta görünüyor demekki sağda erkek bebeğe benziyorkesesi de erkek bebeğe benziyor
öğrenince yazar mısınız ?
Banada yorum yapar mısınız 12 haftalık görüntü
erkek bnceMerhaba karından ultrason 12 haftalık benim içinde yorum yaparsanız cinsiyetle alakalı çok sevinirim