• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nub ramzi tahmin edeyim kızlar

Peki bu ikiz mi canım🥰❤️maşallahhh🧿
canım bendede aynı durum oldu ikiz olduklarını 5 haftalıkken öğrendim. sağdaki sıpamın kalp atışı duyuldu soldaki sıpamın kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra gel alttan bakacağım dedi bende ok. dedim. baktı 2 .sıpamında kalp atışı var.ikizlerden biri büyük diğeri küçük olurmuş. nednide bu canım sen merak etme.. oda canlanır. canını sıkıpta bebişleri üzmeee

BAK BÖYLE YAZAN OLMUŞ.

canım bendede aynı durum oldu ikiz olduklarını 5 haftalıkken öğrendim. sağdaki sıpamın kalp atışı duyuldu soldaki sıpamın kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra gel alttan bakacağım dedi bende ok. dedim. baktı 2 .sıpamında kalp atışı var.ikizlerden biri büyük diğeri küçük olurmuş. nednide bu canım sen merak etme.. oda canlanır. canını sıkıpta bebişleri üzmeee

BAK BÖYLE YAZAN OLMUŞ.
Ay şnanmıyorum benimkiside benziyoe sanki he🫣ay kalbim❤️şimdi özelden sana tüm detayları paylaşıyorum😍❤️

Ya da benim gördüğüm o koca boşluk tıbbi Bi sorunu ifade edioda olablr küçük olankeseye göre yorumumu yapıyım ben
Hangi bosluk canim . Bi kimyasalim birde kurtajim var insallah saglikla ilerler bu bebis. Bu arada bi oglum var. Hayirlisi olsun insallah ,😇

Kızlar selam 🎀 bende 12 haftalık videoda yakaladığım fotoğrafını ekledim ☺️ Yorumlarsanız çok sevinirim 🥰

Eklentiler

• 55AF4969-645D-4F77-B6FD-531E4D5BE25B.jpeg
    55AF4969-645D-4F77-B6FD-531E4D5BE25B.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 57
Hangi bosluk canim . Bi kimyasalim birde kurtajim var insallah saglikla ilerler bu bebis. Bu arada bi oglum var. Hayirlisi olsun insallah ,😇
Yukarda buyukkk Bi kese var gbi gozukuyo içi boş sekilde😂 ama alttaki pitircikms snra farketttm😂😂😂

Ben erkeğe benzettim kuzum
Teşekkürler peki neye göre benzettin bir ay sonra randevum öğrenince unutmazsan yazacağım. Kafa yapısı çok narin ben kız mı acaba diye düşündüm ama erkeğe nerden benziyor ☺

Teşekkürler peki neye göre benzettin bir ay sonra randevum öğrenince unutmazsan yazacağım. Kafa yapısı çok narin ben kız mı acaba diye düşündüm ama erkeğe nerden benziyor ☺
Seninkinde sadece hissiyatımla cevap vermiştim kuzum. Kıza da cok benzettim ama niyeyse kız demeye dilim de varmadı sanki sizi yanıltıyorum der gibi baktı bana😂😂😂🙏 gonlunuzdeki olsun inş. Kesin dogru biliyorum diye iddiam hiç olmadı zaten cogu donus yaptığında yanlıs cıkarsa apar topar terkedicem buraları😂😂🥺

Seninkinde sadece hissiyatımla cevap vermiştim kuzum. Kıza da cok benzettim ama niyeyse kız demeye dilim de varmadı sanki sizi yanıltıyorum der gibi baktı bana😂😂😂🙏 gonlunuzdeki olsun inş. Kesin dogru biliyorum diye iddiam hiç olmadı zaten cogu donus yaptığında yanlıs cıkarsa apar topar terkedicem buraları😂😂🥺
Tamam canım ben bir teoriye göre yapıyorsun sandım teşekkürler

Tamam canım ben bir teoriye göre yapıyorsun sandım teşekkürler
Teorilere göre bakıyorum hepinize ancak bunda net bi teorilik bişi bulamadım kafa yapısına göre kız geldi bana ama diyorum ya hissiyattan oturu erkek dedim

Back