- 18 Aralık 2024
- 211
- 116
- 18
- 28
kızKızlar 12 haftalık gebeyim. Nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? İlk bebeğimiz ve biz cinsiyeti çok merak ediyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızKızlar 12 haftalık gebeyim. Nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? İlk bebeğimiz ve biz cinsiyeti çok merak ediyoruz![]()
erkekBana da bakar mısınız. Doktor tahminde bulunayım dedi ama parti istediğimiz için söyletmedik. 11. Hafta
kızArkadaşlar lütfen benimkisinde bakarmısınız 12. Haftada erkeğe benziyor dendi bu 12. Haftalık ultrason 16 haftada kız dendi sizce nedir
kızAy rica etsem banada bakar mısınız 12+1 ultrason resmi vermedi doktor videodan ekran görüntüsü aldım
erkekEki Görüntüle 3573140
Bizede tahminde bulunurmsunuz ?
Hadi ya 3 oğlum var zaten budami erkek![]()
15 haftalıkta söylerler sana söylemediler mi? kız gibi duruyorEki Görüntüle 3573839 banada bakarmisiniz 15 haftalık
Söylediler erkek dedi doktor ama ben pek inanmadım kiza benziyor vede kız hissediyorum sanki15 haftalıkta söylerler sana söylemediler mi? kız gibi duruyor
Bize de tahminde bulunur musun 6 haftalık usg
Nuba bakarsak kız gibi duruyorEki Görüntüle 3573140
Bizede tahminde bulunurmsunuz ?
İnşallah inşallah şuan 11 haftaligiz bakalm ne zaman ogrenicemNuba bakarsak kız gibi duruyor![]()
Benim bebişe de bakar mısın rica etsem, 13+1 haftalıkNuba bakarsak kız gibi duruyor![]()
Benimde 12 haftalıktı kız dediler ama ben hep erkek hissediyordum. 16. haftada erkek dedi ben buna nasıl kız demişim pipisi var falan diyordu doktor. bence anneler hissediyor ya allah gönlünüze göre versin inşallahSöylediler erkek dedi doktor ama ben pek inanmadım kiza benziyor vede kız hissediyorum sanki