İnşallah canım inşallah düğün hazırlıkları yapiyorduk sünnet için.bide baktık hamileyim kız olursa düğünu yapicaz .yarın Dr tahminde bulunuruz dedi.duruma göre yazarım burayaYaaa İnş kızdrr o zaman :))))
Tamam canm bekliyorum :)İnşallah canım inşallah düğün hazırlıkları yapiyorduk sünnet için.bide baktık hamileyim kız olursa düğünu yapicaz .yarın Dr tahminde bulunuruz dedi.duruma göre yazarım buraya
canım bendede aynı durum oldu ikiz olduklarını 5 haftalıkken öğrendim. sağdaki sıpamın kalp atışı duyuldu soldaki sıpamın kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra gel alttan bakacağım dedi bende ok. dedim. baktı 2 .sıpamında kalp atışı var.ikizlerden biri büyük diğeri küçük olurmuş. nednide bu canım sen merak etme.. oda canlanır. canını sıkıpta bebişleri üzmeeePeki bu ikiz mi canımmaşallahhh
Ay şnanmıyorum benimkiside benziyoe sanki hecanım bendede aynı durum oldu ikiz olduklarını 5 haftalıkken öğrendim. sağdaki sıpamın kalp atışı duyuldu soldaki sıpamın kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra gel alttan bakacağım dedi bende ok. dedim. baktı 2 .sıpamında kalp atışı var.ikizlerden biri büyük diğeri küçük olurmuş. nednide bu canım sen merak etme.. oda canlanır. canını sıkıpta bebişleri üzmeee
BAK BÖYLE YAZAN OLMUŞ.
Yazdım canım sana özelden:)Tamam canm bekliyorum :)
Hangi bosluk canim . Bi kimyasalim birde kurtajim var insallah saglikla ilerler bu bebis. Bu arada bi oglum var. Hayirlisi olsun insallah ,Ya da benim gördüğüm o koca boşluk tıbbi Bi sorunu ifade edioda olablr küçük olankeseye göre yorumumu yapıyım ben
Öğreneyim yazarim tskrler :)Erkek diyorum kuzm
Yukarda buyukkk Bi kese var gbi gozukuyo içi boş sekildeHangi bosluk canim . Bi kimyasalim birde kurtajim var insallah saglikla ilerler bu bebis. Bu arada bi oglum var. Hayirlisi olsun insallah ,
Buna göre bakarsam kız derim kuzum :)Kızlar selambende 12 haftalık videoda yakaladığım fotoğrafını ekledim Yorumlarsanız çok sevinirim
Yukarda buyukkk Bi kese var gbi gozukuyo içi boş sekildeama alttaki pitircikms snra farketttm
Teşekkürler peki neye göre benzettin bir ay sonra randevum öğrenince unutmazsan yazacağım. Kafa yapısı çok narin ben kız mı acaba diye düşündüm ama erkeğe nerden benziyor ☺Ben erkeğe benzettim kuzum
Seninkinde sadece hissiyatımla cevap vermiştim kuzum. Kıza da cok benzettim ama niyeyse kız demeye dilim de varmadı sanki sizi yanıltıyorum der gibi baktı banaTeşekkürler peki neye göre benzettin bir ay sonra randevum öğrenince unutmazsan yazacağım. Kafa yapısı çok narin ben kız mı acaba diye düşündüm ama erkeğe nerden benziyor ☺
Tamam canım ben bir teoriye göre yapıyorsun sandım teşekkürlerSeninkinde sadece hissiyatımla cevap vermiştim kuzum. Kıza da cok benzettim ama niyeyse kız demeye dilim de varmadı sanki sizi yanıltıyorum der gibi baktı banagonlunuzdeki olsun inş. Kesin dogru biliyorum diye iddiam hiç olmadı zaten cogu donus yaptığında yanlıs cıkarsa apar topar terkedicem buraları
Teorilere göre bakıyorum hepinize ancak bunda net bi teorilik bişi bulamadım kafa yapısına göre kız geldi bana ama diyorum ya hissiyattan oturu erkek dedimTamam canım ben bir teoriye göre yapıyorsun sandım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?