Nothing

İçini dökmek istemişsin peki rahatladın mı?...Fikir sormuyorsun cevapları duymaktan korktuğun için..Üzgünüm ama tek söyleyebileceğim bundan sonraki hayatında sana ve bebeklerine mutluluklar...yürekten diliyorum tekararı olmaz

Cnm.sana ne desem bilemiyorum.her insanin yapisi farkli.ben asla affetmezdim.ama sen affetmissin.ve yine mutsuzsun.ayrilsaydinda ayni seyleri yasayacaktin.keske bitirseydin.ama artik ikizlerin olacak.bu nedenle su saatten sonra her sey cok gec..eger affettiysen,unutmalisin da.bazen insanlar gercekten kabullenilmemesi gereken hatalar yapar,ama pismanda olabilirler.

kadın işten atıldı ya bence yine görüşüyorlardır konu sahibi uyanık ol bence , evdeki tv yi bile vermiş kadına o derece düşünmüş etmiş mailler fotolar gırla , nasıl affedebildiniz.

İçerikle yazdıkların bağdaşmıyor.
Aldatılmak ve affetmek olmalıydı başlık.
Affetmişsin tekrar yapmış, affetmişsin tekrar yapmış, affetmişsin ve gene tekrar yapmış.
3 kere aynı olay...
Şimdi bir düşünelim, sana göre kadın suçlu değil mi?
Kadın kocanı baştan çıkardı. O ile başlayıp Ş ile devam eden tüm sıfatlara nail olan bir kadın bu senin gözünde.
Kocan mı? O da şimdilik nefretini kazanmış, uzun vadede ise binbir yalanla kadına tüm suçu yıkacak bir kurban olacak gözünde.
Ne de olsa kadın ayartmıştır kocanı, yoksa hayatta yapmaz değil mi?
Mutluluklar efendim...

kadin senin hamile oldugunu bilerek soylefiklerini duyunca bebegini kaybetme riskinin oldugunu bilerek seni ariyor tehlikeli bi tip dikkatli ol

Neden bu kadar yeriliyor affetmek, herkes silip atacak kadar güçlü olamiyor, eğer çok sevdiysede gözü kör olup güvenebilir, evet bende olsam affetmezdim ama affetmek bir daha yapacak demek değil.
Eğer kaybetme korkusunu yaşadıysa bence çocuklarınız ailenizi daha bir bütün yapabilir

uzun zmaandır bır konu okurken bu kadar hıssetmemıstım dıyebılırım.
keske yapabilecek birşeyimiz olsa.
size o telefonu eden hakketten o kadınmıydı yoksa size düşman olan başka birimi,
söyledikleri doğrumu yalanmı bilmiyorum. hakketten öğrenmekmi isterdiniz yoksa,kadının söylediklerinin yalan olmasınımı ?

çok üzüldüm hamileymişsin birde

Yorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım.
Psikolojin alt üst birde hamilesin.
7 yıllık evliliğinde bunları yaşadın, kısa bir dönem de değil. 2 sene kadar ilişkileri varmış. Bunu hazmetmek gerçekten zor. Kabullenip affetmişsin. Üstüne hamile kalmışsın. Bir sürü yine eşinin vukuatlarını yakalamışsın.. Peki bundan sonra tekrar yapmayacağına seni üzmeyeceğine eminmisin?
Eşin işyerine gidip çocuk sevincini paylaştı diye masum mu oluyor? Vicdan yapılması gerekiyorsa eğer sizin anladığım kadarıyla ikizlerinizle 3. çocugunuz yada ikizleriniz içinse,
Diğer hatunun da 15 yaşında bakmakla yükümlüğü olduğu bir çocuğu varmış.
Hatunu işten attırırken vicdanınız sızlamadı ise? Eşiniz şuan da masum damgası yediyse kusura bakmayın benim gözümde işten atılan hatun masum.
Eşiniz kadar diğer hatun da suçlu.
Senin de hatan var.
Aslında olaya nereden bakarsak bakalım yanlış.
Bekara karı boşamak kolay derler. İnsanın başına gelmeden anlayamaz, seni kendi yerime koyup düşünmeye çalışıyorum, ailem bu kadar şey yaşanmasından sonra kocamla beni bir araya getirse bile ben yapamazdım.
Yani ne diyim bilemedim.

Allah yardımcın olsun. Bebeklerini sağlıkla ve huzurla büyütürsün inşallah.

hakkında hayırlısı olsun yavrularını sağ salim kucağına al inşallah sen kaldırmışsın ben kaldıramazdım güçlü kadınmışsın vesselam.

Madem affettin ve üstüne çocuk yaptın,bundan sonra da o çocukları kendi paranoyan ve mutsuzluğun içinde büyütme lüxün yok hiç kusura bakma...adam seni aldatmaya da devam edecek o çok açık...bundan sonra çocuklarına odaklanıp iyi birer evlat olarak yetiştir bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…