Nothing

kadına bagırdıgınız kadar aynı tepkiyi kocanız olacak adama gösterseydiniz şimdi çok mutluydunuz
Nerden biliyorsunuz bagirmadigini acaba ne sacma yorumlar yapiliyor ya kadini aklayip paklamak icin ne zaman boyle bir konu acilsa kadinmi daha suclu erkekmi bu tartisiliyor daha da bir sonuca varilamadi sanki bu cok onemli ikisi de suclu iste neyi tartisiyisunuz anlamis degilim..

Konu sahibi gelmiyor diye kızmayın..Dediğim gibi fikir sormuyor, içini döküp rahatladı ve gitti..

İnsanın başına gelmeden başkasının ne yaşadığını anlayamıyor. Affettiğim için MÜSTEHAK kelimesini kullanan arkadaşlara büyük konuştukları için dilerim rabbim başlarına vermez... Sevmenin gerçekten sevmenin ve bunun karşısında affetmenin ne kadar büyük bir yük olduğunu da bilemezsiniz. Ben sizlerden akıl almak için yazmadım buraya sadece içimi dökmek için yazdım istediğiniz istediğinizi düşünebilirsiniz ama unutmayın bunları yazan gerçekten acı çekmiş bir kadın ve birgün benim yerimde sizlerde olabilirsiniz.... Konuyu kapatıyorum çünkü görüyorum ki insanlar burada dertleri paylaşmak destek olmak yerine içlerinde bastıramadıkları Egolarını kusmaya gelmişler....

Her şey bu kadar ortaya dökülmüşken kadının böyle bir beyanda bulunması iyiye alamet değil. Sırf sindiremediği hatta belki eşinizi sevdiği için tüm yaşananları başa sarmak pek olası gelmedi nedense.

Eşiniz, kadının dün gece kollarımdaydı dediği zaman dışarıda mıydı? Buna cevap vermediniz.

Ben tekrar yaptığına inanmıyorum yaşadığım piskolojik çöküntü içerisinde sadece ikilemde kaldım.

Belliki diğer kadın belki evliliğinizi bozma ihtimaliniz vardır diye bir hamle yapmış. .
ama eşinizin yanınızda olduğunu söyleyerek onun iftirasını çürütüyorsunuz. .
Eşiniz sadece duygusal olarakta aldatmamış her türlü şeyi yaşamış yazdıklarınıza göre. .
Zor bir karar vermişsiniz devam ederek. .
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. . Yanlız küçük bir tavsiye bu kadar uzun süreli ilişkiyi götüren erkeğe bundan sonra çok güvenmeyin. .

gece gece mi kan testi yaptırıyordunuz
yada eşiniz o gece kadının kollarında değilde sizin yanınızdaysa neden tekrar acaba dediniz şüphelendiniz

Kan testi yaptırmanın gece ile ilgisi varmı? İstediğiniz an istediğiniz saatte gidip kan testi yaptırabilirsiniz ima ettiğinizi anlayamadım.

:) Allah kimseyi böyle bir sınavla karşı karşıya bırakmasının inanın tahammülü çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…