- 14 Nisan 2008
- 311
- 550
- 208
- Konu Sahibi TheFollowing
-
Merhaba kızlar. 2013 senesine girdiğimiz yılbaşı gecesi saat 1 civarında eşimin telefonunda Whatsup'dan gelmiş bir mesaj gördüm. "Keşke şu an yanımda olsaydın, Bana bir kere daha bebeğim demen için canımı verirdim Seni çok seviyorum çok özlüyorum" yazıyordu. Misafirlikteydik çok yakın arkadaşlarımızın evindeydik kıyamet koptu tabi eşim mesaj bana yanlışlıkla gelmiş böyle birşey yok falan dedi bir kaç gün süren kavgalar sonucunda beni bir güzel ikna etti bende konuyu kapattım. Bu dönem içerisinde Eşime şirketten verilen araba kapımızın önünden çalındı bir ay sonra eşim düştü omzunu kırdı. Raporluydu evde dinleniyordu. Yine bir hafta sonu arkadaşlarımıza ziyarete gitmiştik o gün yanında yedek diskini götürmüştü arkadaşın bilgisayarına program yüklemek için diski benim çantamda unutmuş. Bende pazartesi günü şirkete geldiğimde çantamdan sigara almaya elimi attığımda disk elime geldi. İçinde ne varmış bakayım dedim. Şifreli bir diskti iki üç denemeden sonra şifreyi buldum diski açtım. İçinde mail backupları vardı 2010-2011-2012 şeytan dürttü ve mailleri kendi bilgisayarıma yükledim içeriklerine baktım ve Yılbaşı gecesi inkar ettiği olayın 2 sene süren bir ilişki olduğunu gördüm. Karşılıklı mailleşmeler birbirlerine yazdıkları çizdikleri.... Ve bu kadın da işyerinden biri ayrıca.... Eşinden boşanmış 15 yaşında bir kız evlada sahip bir kadın... Hatta evde fazla olan televizyonumuzu eşim benim insani duygularımdan faydalanarak İş yerinden bir arkadaşının zor durumda olduğunu eşinden boşandığını kızıyla kıt kanaat geçindiğini söyleyerek aldı ona götürdü. Birde ayrıca Bu kadının abisi bunların çalıştığı şirkette üst düzey bir yönetici.... Tabi ben mailleri okuduktan sonra kıyametler koptu. Eşimi aradım ben gelene kadar eşyalarını topla evden defol git dedim. İşyerinde bildiğiniz sinir krizleri geçirmeye başladım. Önce eniştemi sonra ablamı arayıp bir hata yaptığını bunu öğrendiğimi ve onu boşayacağımı söyleyerek ağlayıp sızlanmış. Biz evlenirken de kayınvalidemler beni istememişti ne istemeye, ne düğüne hiçbir şeye gelmemişlerdi ve benimle görüşmüyorlardı (bu arada 7 yıllık evliyiz) Eşimi ve kadını türlü türlü şeylerle tehdit ettim. Elimde çok güçlü kanıtlar vardı çünkü mahkemeye versem haytalarını kaydıracak kadar mail ve resim var dı elimde. Sonra araya aile büyükleri girdi. Kayınvalidemler bu duruma çok üzüldüler benim için üzüldüler bana destek oldular onlarla barıştık vs vs.... Konu o zaman kapandı yeminler, sözler vs vs. 1.5 yıl daha bu ikisi aynı şirkette çalışmaya devam etti tabi bu benim için ne kadar rahatsızlık verici olduğunu tahmin edersiniz. Ekim'in 15'inde hamile olduğumu öğrendik. (Ki bunların ilişki yaşadığı süre içerisinde de ben iki bebek kaybettim.....) Ertesi gün eşim işyerine gidip iş arkadaşlarıyla bu mutluluğunu paylaşmış. Saat 10 civarı bilmediğim bir numara beni aradı. Telefonu açtım bir kadın Merhaba Ben H... Eee ne istiyorsun dedim. "Hamileymişsin, o çocuğu doğurmadan bir kere daha düşün dün gece kocan benim yatağımdaydı beni bırakma diye bana yalvarıyordu dedi" O an yine tansiyonum fırladı gözlerim karardı "Seninle görüşmek istemiyorum" dedim telefonu kapattım ve hemen eşimi aradım. Böyle böyle oldu dedim deliye döndü telefonu kapat arıycam seni dedi aradan 15 dk geçmedi mesaj geldi telefonuma Hatun kişi yazmış "İşyerinde duydum, Beynimden vurulmuşa döndüm eşinle benim ilişkim çoktan bitti size bebeğinizle mutluluklar dilerim" Artık benimde iyice beynim döndü zaten. Şirket yöneticilerine, Kadının abisine, ve hatta patronlarına kadar detaylı bir mail attım 2 yıllık olayları tek tek anlattım. İsterlerse tüm mail kopyalarını kendilerine göndereceğimi söyledim. Bu olaylar neticesinde Kadın işten atıldı... Eşim hala devam ediyor. Ama bir yanım beni kemirip duruyor Kadının söyledikleri gerçekten doğrumuydu gerçekten ilişki devam etmişmiydi diye eşim hala yeminler ediyor böyle bir şey yok diye Piskolojik tedavi görüyordum zaten Piskoloğuma olayı anlattığımda Bunun kadının hazmedemediği bir durum olduğunu onun için son kez beni kışkırtmaya çalıştığını eşimin böyle bir aptallık yapmayacağını söyledi. Eğer ilişkileri yürüseydi eşin sabah gidip tüm işyerine bebeğiniz olacağını açıklarmıydı dedi. Ki çevremde Ailem de aynı şeyi söylüyorlar. Kafamdan atmaya çalışıyorum bu çirkin olayı Bebeklerime konsantre olmayı istiyorum (bebekler ikizmiş bu arada cumartesi öğrendik) Ama akşam olupta eve gidip eşimi gördüğüm zaman ona nefret dolu gözlerle bakıyorum. Belkide piskolojik olarak hamileliğin vermiş olduğu hormonel birşey de olabilir bu durum. Ama şu an eşimden inanın nefret ediyorum. İçimi dökmek istedim sizlere.... Allah kimseyi böyle bir olayla sınamasın inanın katlanması çok ama çok güç....