- 17 Şubat 2015
- 7.875
- 21.110
- 348
- Konu Sahibi cileklihurma
-
Ya tabi ki farklı bir hayat yaşıyorumSiz kendinize maydonoz olacağınız şeyler arıyorsunuz tavuk horoz benzetmesini her şeye atladığınız için zaten ben yaptım kastettiğim buydu , konuyu herkes bildiği dilden anladı ne güzelyazdığım konular hayatın içinden olabilecek şeyler değişik geliyorsa demek ki farklı bir hayat yaşıyorsunuz iyi geceler .
Görüntülü uyuyacağımıza inandınız yani sksjsjsjdjUmarım bi gün gece yarısı ikinizden biri gözünü açtığında yanlış şeyler görmez gajahajh
Nişan nedir diye TDK sözlüğe baksam sen çıkarsın Çilekli. Sakın evlenme lütfen hep nişanlı kal nolur hahshhsjshYaaaaa o öyle bir şey değil lütfen ddkdjjdjdjdjd
Sabaha kadar radyasyona maruz kalıyorsunuz yazık, bide tlf şarjı ömrü biter ne gerek var saçmaHayır whatsapp araması yapıyoruzbir gün beraber telefon açık uyuya kaldık ve sonra buna alıştık
Sen böyle delicesine eğlen diye kendi gençliğimi sürekli nişanlı kalarak mahvedemem margaret üzgünüm dkdjdjdj eminim yeni bi nişanlı bulursun eğlenecek gerçi buradan sürekli “sizce?” Diye konu açıp bir anda evlenip sır olan kadar olamayız da hiçbirimizNişan nedir diye TDK sözlüğe baksam sen çıkarsın Çilekli. Sakın evlenme lütfen hep nişanlı kal nolur hahshhsjsh
O detayı hemen ekliyorum sırf sen daha çok eğlen diye sksjsjdjdjd niye saldırayım(Asker nısanlım) demeyı unutmuşsun asko hahahahaa neyse tabı bu saka sen saldırısa geçmeden önce yazayımmıcmıc demıslerde herkesın ılıskı dınamıgı başkadır ben mıcmıclıgı severım bazen özlem oluncada arada sırada uyuyakalmak neden olmasın garip gelmedı bana
Aşkın yanında radyasyon ne ola ki sksjdjd ( yanımda değil ) ama sağolunSabaha kadar radyasyona maruz kalıyorsunuz yazık, bide tlf şarjı ömrü biter ne gerek var saçma
SaçmaUzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Ergenken yapiyorduk Vodafone hafta içi 50 kontör harcayana haftasonu bedava yapıyorduUzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Farklı bir şey önce neden siz denemiyorsunuzWcde de dinleyin birbirinizi,ama uyumaya benzemeyebilir.
Yok tatliş ben normal mi anormal mi diye kuşkuya düştüğüm konularda normal olsaydı kuşkulanmazdım deyip geçiyorum. Sen bi dene ama,nişanlın var nişanlısın sonuçta iyi tanımak gerekFarklı bir şey önce neden siz denemiyorsunuzböylece fikirlerinizi paylaşırsınız sksjksjsjdjd
Hayatta her konuda net olabilen insan sayısı sıfır kuşku da insanı bir duyguYok tatliş ben normal mi anormal mi diye kuşkuya düştüğüm konularda normal olsaydı kuşkulanmazdım deyip geçiyorum. Sen bi dene ama,nişanlın var nişanlısın sonuçta iyi tanımak gerek
Allah askına desene Bi ne dicenSksjsjskjsksksjdj sizce konuda onunla alakalı bir cümleye rastladınız mı ? Neyse bir şey demeyeyim
Belki cocuktur elleme ablasıSabaha kadar bu sıcakta telefon ısınıp patlarsa diye korkmuyor musunuz?
Her üyeyle mi kiminle sataşmışım slsjskskdjkskdjd verdiğim cevaplar gayet normalAllah askına desene Bi ne dicen
Sen de içinde kalmasın çok gerginsin cunku
Her uyeye bı satasmıssınGÖLGENLE DE DÖVÜŞÜYOR MUSUN
Öööh ööh öhhh
AKSJDKSJDKDJDJDJF sen böyle her yoruma cevap vericek misin bilgin olsun ben uyumaya gidiyorumBelki cocuktur elleme ablası
Çocuklarda korku olmaz
Baknz: Ergen benmerkezciliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?