- 23 Temmuz 2024
- 91
- 9
- 3
- Konu Sahibi cileklihurma
Sen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallah bomboşsunSusayım susayım diyorum durup dururken boş falan diyorsunuz sen çok mu dolusun ? Allah için git hadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallah bomboşsunSusayım susayım diyorum durup dururken boş falan diyorsunuz sen çok mu dolusun ? Allah için git hadi.
Sana mı düştü bunun derdi benim konuma gelen sensin yallah yolu sana yakışır duyacak olan da sen değilsin dinleyen de ddkdjdjjddjkdjdk yürrrrüüüüüSen de dikkat et gece gaz kaçırma haydi yallah bomboşsun
Yaş kaç 13 galiba. telefon açık uyuduğuna ve bunu konu ettiğine göre.yada zekada bir problem var tamam sensin küçükSana mı düştü bunun derdi benim konuma gelen sensin yallah yolu sana yakışır duyacak olan da sen değilsin dinleyen de ddkdjdjjddjkdjdk yürrrrüüüüü
Hakaret etmeye devam edersen sonuçları sana ağır olabilir hatırlatayım buyur devam et aynen benim teyze djdjdjjdYaş kaç 13 galiba. telefon açık uyuduğuna ve bunu konu ettiğine göre.yada zekada bir problem var tamam sensin küçük
Hakaret değil konu çok saçma ve çok boş. yaşın küçük herhalde diye düşündüm ama yaşının getirdiği olgunlukta değilsin belki de.daha muhatap olmuyorum mutluluklarHakaret etmeye devam edersen sonuçları sana ağır olabilir hatırlatayım buyur devam et aynen benim teyze djdjdjjd
HANGİ YAŞTA NASIL DAVRANMAM GEREKTİĞİNİ KİMSEYE SORACAK DEĞİLİM muhattap olamazsın zaten git şimdi .Hakaret değil konu çok saçma ve çok boş. yaşın küçük herhalde diye düşündüm ama yaşının getirdiği olgunlukta değilsin belki de.daha muhatap olmuyorum mutluluklar
Aynı şekilde benden çok o istiyor bazen horlama da olabiliyor fkdjdjdnHahahah bizde aynı şekilde her gün olmasa da telefon açık uyuyoruz gece.
Sabah seslenerek uyanıyoruz ya o ya ben hangimiz daha erken uyanırsa.
Allahtan horlama yok.
Kavga ettiğimiz günler uyumuyoruz ama o şekilde
Genelde kendisi istiyor bu şekilde uyumayı ben istemiyorum saçma geliyor ama kiramiyorum