- 2 Ocak 2017
- 3.080
- 17.482
- Konu Sahibi cileklihurma
O sessiz nefes sesi horlama sesine dönüşmez inşallah.Sessiz sessiz gelen nefes sesi dünya orası işte ne sıcağı ayol haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sessiz nefes sesi horlama sesine dönüşmez inşallah.Sessiz sessiz gelen nefes sesi dünya orası işte ne sıcağı ayol haha
Ay seni aşık deliSessiz sessiz gelen nefes sesi dünya orası işte ne sıcağı ayol haha
İnsan sevdiğinin horlamasına katlanırmış derler (bu arada tövbe uyuyamam )O sessiz nefes sesi horlama sesine dönüşmez inşallah.
Evlendikten sonra dürteceksin öbür tarafa dönsün diye. Bu kadar romantize etme mevzuyu, değil çünkü.Sessiz sessiz gelen nefes sesi dünya orası işte ne sıcağı ayol haha
Başak burcuyum yaz ayında bile temas seviyorum ama muhtemelen evlilik aşkı öldürüyor cümlesi doğrudur itebilirimEvlendikten sonra dürteceksin öbür tarafa dönsün diye. Bu kadar romantize etme mevzuyu, değil çünkü.
ilk günler tatlı tatlı “hayatım horluyorsun, diğer tarafa döner misin? “ şeklinde başlayan diyalog sonrasında tekme atarak, horluyorsun kalk git içeri çığlıkları ile devam ediyor.İnsan sevdiğinin horlamasına katlanırmış derler (bu arada tövbe uyuyamam )
Kanepeyi iyi seçmesini önereyim bari ne kadarda sevdiğini düşünen bir kadın dkdjdjdilk günler tatlı tatlı “hayatım horluyorsun, diğer tarafa döner misin? “ şeklinde başlayan diyalog sonrasında tekme atarak, horluyorsun kalk git içeri çığlıkları ile devam ediyor.
Yaaa hahahahaErgenken yapardm ama horultusu baslayinca sarjim bitmis gbi gosterip kapatirdim
Aynı cümleyi dün kurdum, yazın ayrı yatılmalı…Evlendikten sonra dürteceksin öbür tarafa dönsün diye. Bu kadar romantize etme mevzuyu, değil çünkü.
Immm şey ben yattığım gibi kalkarımKeşke bende hayatı bu kadar sevsem ya hshdhaja şaka bir yana ben saçma sapan uyuduğum için böyle bir şey yapmazdım. Sabah sağlam bir telefona ihtiyacım var, malum fiyatlar.
Ben horlayıp horlamadığını anlamak için yapıyolar sanmıştımSebep ne..Geceleri şimdiden birbirinizin gaz sesini duymak mı
Ben horlayıp horlamadığını anlamak için yapıyolar sanmıştım
Ayy benim aklıma gelseydi zamanında hiç evlenmezdim sanırımTabi kız evlilik testi bu
Allah göstermesin benzeyen bir özellik yok … dış dünyaya açık bir insan kendisi özel hayata saygılı olması gerektiği gibi diğer türlüsü çekilmez Allah yardım etsin kendisine .Bunu bir tanıdığım sevgilisine yapıyordu. Kız, adam kendisine bayılıyor sanıyordu.
Evde kimse ile iletişim kurmasını istemez 24 saat kendisiyle konuşmasını isterdi.
Kız bir şey ile ilgilenince de ana avrat küfür ediyordu. Sadece benimle konuş diye..
Kıza dedim bırak bunu ve bir şekilde evlendiler. Şimdi iki çocukları var, kızın ağzını burnunu kırıyor. Kız şimdi kurtulamıyor. Adam resmen ruh hastası. Her şeyde kaos çıkarıp karısına şiddet uyguluyor. Çocuklar bile çile çekiyorlar. Çocuklar aptallaşmış gibi babalarının yanında put gibiler.