- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
- Konu Sahibi cileklihurma
-
Derde bak çay demleUzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Düşüncelerinizi merak ediyorum
Yemin ederim sesli güldüm yaSebep ne..Geceleri şimdiden birbirinizin gaz sesini duymak mı
Üyenin böyle bir konusu da var: Güzel Ama Zorlu(GAZ)Sebep ne..Geceleri şimdiden birbirinizin gaz sesini duymak mı
Akıl fikir dilemek geldi aklıma sadece,Uzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Ya da bu durumu yaşayıp sonra da aralarına evlenince soğukluk giren var mı ? Sürekli böyle olmak insanı uzaklaştırır mı ?
Onu nişanlısı aldı üstelik aldığı için konu sahibi mahçupluklar üzüntüler pişmanlıklar içinde kalmıştı. Bozulursa bir tane daha alır bi mahçubiyet daha patlar.Telefona da yazık bırakında o da dinlensin
AKSHSKSKDJSLJDDLKDJFKSDJDLOnu nişanlısı aldı üstelik aldığı için konu sahibi mahçupluklar üzüntüler pişmanlıklar içinde kalmıştı. Bozulursa bir tane daha alır bi mahçubiyet daha patlar.
Bari görüntülü uyuyun kim bilir bazı etkileşimler yakalarsınız, nefesten ne anlaşılır, iki etkileşim iki beden vs.
Yaaaaa o öyle bir şey değil lütfen ddkdjjdjdjdjdÜyenin böyle bir konusu da var: Güzel Ama Zorlu(GAZ)
Ay estafurullah canım komik olan ben değilim ben de sana hep gülüyorumAKSHSKSKDJSLJDDLKDJFKSDJDL
En komiğime giden bu oldu , peki öyle de deneriz sağol aydınlattın be bizi
Ne güzel herkesin somurtup tavuğu çalınmış gibi gezdiği şu zamanlarda gülmenin tadını çıkarınAy estafurullah canım komik olan ben değilim ben de sana hep gülüyorum
Benzetme hiç gerçeğe uymamış horozun umrunda olmaz tepesine çıkacak bir şey muhakkak bulur.Ne güzel herkesin somurtup tavuğu çalınmış gibi gezdiği şu zamanlarda gülmenin tadını çıkarınzira tavuğu çalınan horoz gibi gezmekten iyidir dkdjdjdn
Neşeniz yerinde olsa tepesine çıkacak bir şey aramazdınız (insanların her konusuna geçmiş konusunu açmak gibi )Benzetme hiç gerçeğe uymamış horozun umrunda olmaz tepesine çıkacak bir şey muhakkak bulur.
Benim neşem yerinde şükür.
Uzak mesafe ilişkisinde geceleri (nişanlımla) telefon açık uyuyoruzbu konu hakkında ne düşünüyorsunuz evlenmeden önce yapan arkadaşlar var mıydı ? Garip bir durum mu?
Sksjsjskjsksksjdj sizce konuda onunla alakalı bir cümleye rastladınız mı ? Neyse bir şey demeyeyimEvlenmeden once ne yapan var mı onu anlamadım
Seks mi
Ne alaka ya yazdığın şeylerin bağlamı yok sıfır vallahi. Neşem gayet yerindedir, ben horoz değilim eğer ben horozluğu kabullensem otomatik olarak tavuk oluyorsun ve bu hiç hoş bir benzetme olmuyor (göz kırpan gülümseme iade)Neşeniz yerinde olsa tepesine çıkacak bir şey aramazdınız (insanların her konusuna geçmiş konusunu açmak gibi )
Siz kendinize maydonoz olacağınız şeyler arıyorsunuz tavuk horoz benzetmesini her şeye atladığınız için zaten ben yaptım kastettiğim buydu , konuyu herkes bildiği dilden anladı ne güzelNe alaka ya yazdığın şeylerin bağlamı yok sıfır vallahi. Neşem gayet yerindedir, ben horoz değilim eğer ben horozluğu kabullensem otomatik olarak tavuk oluyorsun ve bu hiç hoş bir benzetme olmuyor (göz kırpan gülümseme iade)
Her konuya falan yazmadım senin konular akılda kalıcı şekilde değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?