NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

konu sahibi inşallah hamile değilsindir.Yani bu şekilde biraz zor ama 0 ihtimalde değil.Bir kaç gün sonra bi test yaptır sen en iyisi Allah yardımcın olsun.

o değil de senin yerinde başkası olsa şu pisliğin burnunu öyle bir sürterdi ki bir daha kızlara yaklaşırken besmele çekerdi ama belli ki sen o tipte bir kız değilsin.. inşallah gelecek sefere dişli biri çıkar o erkek arkadaşın olacak mikrobun karşısına..

Ne de kolaymış öyle hemen intihar etmek.. Tedbirinizi alın lütfen böyle işlere girişirken, sonra hormonlarınızı alt üst etmeyin

Evet fazla dişli biri değilim. Yeni sevgilisi baya dişliye benziyor hem aile yakınının kızıymış galiba. Allah islah etsin onu dediğiniz gibi. Evet mesaj atanlar hep rahatlatmaya çalışıyor olmaz korkma falan diye sizin sayenizde de az da olsa huzura erdim. 2 gün gecikti test yaptım negatif bu arada. YA olsun ikiz olsun ama hayatımın adamından evlendiğimde olsun çapulcudan değil

Seni kullanacak cok cıkar bu kafayla kızım.lütfen kendine dön bi bak aklını başına al .başıma kalacaksın diyen bir adama nasıl ilgi duyulur hala.allah akıl filir versin

Çok dişli biri olmadığınızı dile getirmişsiniz. Bir de ''Bir daha tövbe yapmam etmem hataya düşmem ablam.'' demişsiniz. Affedin ama hiç bir zaman dişiliğinizi ortaya koymadığınız sürece her zaman senden kim olursa olsun erkek sinek bile tavlar. Ne demek dişli biri değilim ayol? Kimsenin sizden faydalanmasına izin vermeyin. Ayaklarınızın üstünde durun.
''Başıma kalacaksın, git temizlen.'' ne demek? Şu cümlenin iğrençliğine bakar mısınız lütfen?
Eve gitmeden önceki mimik, bakış, gülüşlerinden anlayabilirdiniz sizi kullandığını. Tamam yaptınız bir hata artık dişiliğinizi ortaya koyma vakti. Biraz sert olun, kimse faydalanamasın sizden.

Ayrıca hamile kalıp kalmayacağınızı tam olarak bilemem tecrübeli bayanlar cevaplayacaktır.

Ne kadar iğrenç bi insan olduğunu sizde onayladınız zaten bundan sonra daha dikkatli ve sert olucam inşallah. Sizin gibi insanlarla tanıştığım içinde çok mutluyum bu arada teşekkürler içimi rahatlattınız :)) inşallah öyledir ablacım bitsin bu çile :)

Asla olmaz diye bir şey yoktur. Benim çok yakın bir tanıdığım sürtünmeyle bakireyken hamile kaldı sonuç kürtaj bekarette gitti... umarım bir daha böyle işlere kalkışmazsın olmaz olmaz deme aklını başına al derslerine odaklan erkek milletine de asla güvenme.

Ama bende hiç belirti yok regl olucakmışım gibi göğüslerim ağrıyor ve karnım hafif şiş o da regl olamadığımdan sanırım ve sadece klasik pms belirtileri var çikolata isteği falan.

Ama bende hiç belirti yok regl olucakmışım gibi göğüslerim ağrıyor ve karnım hafif şiş o da regl olamadığımdan sanırım ve sadece klasik pms belirtileri var çikolata isteği falan.
Sevgili esragül3456;
Ayrılmaya gittiğin adamla,niyetin cidden ayrılmaksa , cafede de gayet bitirebilirdin ilişkini. Yengesinin evine gitmek ne alaka? Zaten giderken sinyal vermiş'birşey yapmam merak etme'diyerek. Yinede gitmişsin,hadi gittin onada eyvallah.

Sen anlattın,o yakınlaştı kalkıp gidemedinmi,üzerini çıkarıp yakınlasmak yerine?
Aşıktık diyeceksin,aşiksan niye ayrılmayı düşündün.
Olan olmuş ,zaten gerekli bilgiye sahipsin ertesi gün hapını içtiğine göre,bundan sonra regl dönemini beklemekten başka yapacak birşey olmadığınıda bilmelisin. 14 günü devirmişsin,bir 14gün daha devir,sonra testini yaparsın.

Değilsin canım korkma.
Bu kişi kaç yaşında sen kaç yasindasin?

Yargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.

bir yanlış yapmışsın ders alman gerekirken hala o adamı nasıl ararsın anlamıyorum arkana bakmadan kaç aramak ne demek

size bunları yaşatmış üstüme kalacaksın kalk temizlen diyebilecek kadar rahat ve ruhsuz bir insanı hala nie arıyorsun hiç mi gurur yok sende başlarım aşkınıza yaa çok sinirlendim

Ella Bella çizgi film karakteri değil mi saçaklı bir kız benim sabah yeni kalkmış halime benziyor

Hayırlısı olsun diyelim

Haklısın ablacım sonuna kadar 2 gün gecikti bekliyorum stres yapmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…