- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
- Konu Sahibi esragul3456
konu sahibi inşallah hamile değilsindir.Yani bu şekilde biraz zor ama 0 ihtimalde değil.Bir kaç gün sonra bi test yaptır sen en iyisi Allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim aninizi :))Bu şekilde hamile kalınmaz diyenlere bir anımı anlatmak isterdim ama anlatmıyciim.
Sonuç olarak şanssızsanız milyonda bir ihtimal size vurabilir ve sürtünerek üstelik hala bakireyken hamile kalabilirsiniz.
Sevgili esragül3456;Ama bende hiç belirti yok regl olucakmışım gibi göğüslerim ağrıyor ve karnım hafif şiş o da regl olamadığımdan sanırım ve sadece klasik pms belirtileri var çikolata isteği falan.
Ama bende hiç belirti yok regl olucakmışım gibi göğüslerim ağrıyor ve karnım hafif şiş o da regl olamadığımdan sanırım ve sadece klasik pms belirtileri var çikolata isteği falan.
:))))cok guldum yaaaSürtünmeyle Ateş çıkar..
Döllenmeyle bebek çıkar..
Sizin kıvılcım senın yumurtaya ulaşmayı kafaya koymuşsa,bebekte çıkar,gobekte..
Yargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.
Sevgili esragül3456;
Ayrılmaya gittiğin adamla,niyetin cidden ayrılmaksa , cafede de gayet bitirebilirdin ilişkini. Yengesinin evine gitmek ne alaka? Zaten giderken sinyal vermiş'birşey yapmam merak etme'diyerek. Yinede gitmişsin,hadi gittin onada eyvallah.
Sen anlattın,o yakınlaştı kalkıp gidemedinmi,üzerini çıkarıp yakınlasmak yerine?
Aşıktık diyeceksin,aşiksan niye ayrılmayı düşündün.
Olan olmuş ,zaten gerekli bilgiye sahipsin ertesi gün hapını içtiğine göre,bundan sonra regl dönemini beklemekten başka yapacak birşey olmadığınıda bilmelisin. 14 günü devirmişsin,bir 14gün daha devir,sonra testini yaparsın.