- 20 Ocak 2010
- 45.894
- 163.065
- 798
- 43
- Konu Sahibi esragul3456
-
Değilsin canım korkma.
Bu kişi kaç yaşında sen kaç yasindasin?
Neyseki havalar biraz soğududa sürtünmeden pişik olmamışsınneyse konum6za gelelim sen herşeyi biliyorsunda 14.gün Ella falan ama hamile kalırmısın kalmazmısın bilmiyorsun bekle test yaparsın
Ayrılmak isteyen ve başıma kalacaksın diyen çocuğu niye arıyorsun onu anlamadıkYargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.
YAni değil miyimdir?Eger sen hamileysen allah bana milli piyango yuzu gostermesin :)
Kötü olduğum için belki içimi rahatlatır diye ama açmadı üzerine engelledi bende hep sildim tamamen bitti gittiAyrılmak isteyen ve başıma kalacaksın diyen çocuğu niye arıyorsun onu anlamadık
Sürtüşme yiyişme cıbıldak kalma zevk suyu nasıl olduğunu anlamama herşey var sex yok öylemi pekiSEks yoktu yemin ederim neden yargılıyorsunuz?
Degilsin tabi....hem ben inaniyorum milli piyangonun bana cikacagindan :)YAni değil miyimdir?
Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.
Baba sevgisi için bağlanmışsın da sana etmediğini bırakmamış. Nasıl bir ilgi sevgi gösteriyorki ben anlamadımEllayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.
YAni değil miyimdir?
Birsey soracam merak ettim isla bonita ne demekSürtünmeyle Ateş çıkar..
Döllenmeyle bebek çıkar..
Sizin kıvılcım senın yumurtaya ulaşmayı kafaya koymuşsa,bebekte çıkar,gobekte..
Sürtüşme yiyişme cıbıldak kalma zevk suyu nasıl olduğunu anlamama herşey var sex yok öylemi peki
Baban gitmemişmiydi yahu. Flash diski mi kalmış anlamadım. Bir de babasının flash diskini insan neden kurcalarki?Ön yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?
La is la bonita.. (20 kusur senelik Madonna şarkısı)Birsey soracam merak ettim isla bonita ne demek
Komik olan ne var? Gülme komşuna gelir başına. Senin kızının başına gelirse böyle gülebilicek misin acaba? Ki allah kimseye göstermesin ne kızıma ne kızına.Tırnak izinden adam yeri bulamamış
Evlenmeden önce seviştim ama hiç biryerimi tırmalamadım hamile kalırmıyım kalmazmıyımda biliyordumBiliyorum ki burdaki insanlar egolarını yüceltmek için beni eziyorlar. Kusura bakmayın ama siz hiç mi evlenmeden önce aşk yŞAmadınız hiç mi öpmesiniz hiç mi el ele tutuşmadınız? Ben sadece biraz daha ileri gittim ve hayatımın en büyük hatasımı yapmadan kendime geldim bu kadar. Korkuyorum çünkü başıma ilk kez böyle birşey geliyor. Ayrıca babamla annemin ayrılma sebebi zaten benim bunları ben 14 yaşında görüp anneme anlatmıştım. Ki kaldı ki hemen ertesi günü evi terketti. Bu profili de aceleden açtım yarın güncellerim kusura bakmayın.
Hah bu beddua olmasaydı olmazdı zatenKomik olan ne var? Gülme komşuna gelir başına. Senin kızının başına gelirse böyle gülebilicek misin acaba? Ki allah kimseye göstermesin ne kızıma ne kızına.
Güzel ada demekYa sarki pek dinlemem ben ama yinede anlamini merak ettim dur bakiyim ben bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?