• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Neyseki havalar biraz soğududa sürtünmeden pişik olmamışsın :KK14: neyse konum6za gelelim sen herşeyi biliyorsunda 14.gün Ella falan ama hamile kalırmısın kalmazmısın bilmiyorsun :KK51: bekle test yaparsın :KK59:

Neyseki havalar biraz soğududa sürtünmeden pişik olmamışsın :KK14: neyse konum6za gelelim sen herşeyi biliyorsunda 14.gün Ella falan ama hamile kalırmısın kalmazmısın bilmiyorsun :KK51: bekle test yaparsın :KK59:

Herşeyi burda öğrendim o tarihi falan burda öğrendim alaycı bi tavırla yorum yapmışsınız saygı duyuyorum ama.

Ben yargılanmak istemiyorum. Damla kadar dediama işte. Sadece içimi rahatlatıcak birileriyle konuşmak istiuorum. Sinir hastasıyım krizler geçiriyorum günlerdir kollarım ve bacaklarım tırnaktan gözükmüyor.

evdekiler ne yor bu tırnaktan gözükmeme olayına.
profilinize baktım lise öğrencisi bir akademisyenmişsiniz (?).
bir akademisyenin neyin ne olduğunu bilmesi gerekir.
ellayı biliyorsanız sinir hastalığınız (?) için doktora gitmesini de bilmeniz lazım.
kendinizi tırnaklayana kadar elalemin herifinin yengesinin evine gitmeyin
hadi gittinizyanaşmasına izin vermeyin
hadi yanaştı evden kaçın bağırın vs vs
eve gidilmiş, kıyafetler çıkmış iki damla yaş gözlerden süzülmüş.
bırakın Allah aşkına

Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.
Baba sevgisi için bağlanmışsın da sana etmediğini bırakmamış. Nasıl bir ilgi sevgi gösteriyorki ben anlamadım

Biliyorum ki burdaki insanlar egolarını yüceltmek için beni eziyorlar. Kusura bakmayın ama siz hiç mi evlenmeden önce aşk yŞAmadınız hiç mi öpmesiniz hiç mi el ele tutuşmadınız? Ben sadece biraz daha ileri gittim ve hayatımın en büyük hatasımı yapmadan kendime geldim bu kadar. Korkuyorum çünkü başıma ilk kez böyle birşey geliyor. Ayrıca babamla annemin ayrılma sebebi zaten benim bunları ben 14 yaşında görüp anneme anlatmıştım. Ki kaldı ki hemen ertesi günü evi terketti. Bu profili de aceleden açtım yarın güncellerim kusura bakmayın.

Biliyorum ki burdaki insanlar egolarını yüceltmek için beni eziyorlar. Kusura bakmayın ama siz hiç mi evlenmeden önce aşk yŞAmadınız hiç mi öpmesiniz hiç mi el ele tutuşmadınız? Ben sadece biraz daha ileri gittim ve hayatımın en büyük hatasımı yapmadan kendime geldim bu kadar. Korkuyorum çünkü başıma ilk kez böyle birşey geliyor. Ayrıca babamla annemin ayrılma sebebi zaten benim bunları ben 14 yaşında görüp anneme anlatmıştım. Ki kaldı ki hemen ertesi günü evi terketti. Bu profili de aceleden açtım yarın güncellerim kusura bakmayın.
Evlenmeden önce seviştim ama hiç biryerimi tırmalamadım hamile kalırmıyım kalmazmıyımda biliyordum

Komik olan ne var? Gülme komşuna gelir başına. Senin kızının başına gelirse böyle gülebilicek misin acaba? Ki allah kimseye göstermesin ne kızıma ne kızına.
Hah bu beddua olmasaydı olmazdı zaten :KK14:

Ya sarki pek dinlemem ben ama yinede anlamini merak ettim dur bakiyim ben bi
Güzel ada demek

Back