• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Deniyim falan demedim denemedim de zaten bu evden gelinlikle çıkmadıkça kız olarak kalıcam sadece ilk yakınlaşma evlenene kadar da son yakınlaşma. Ayrıc o sudan hamile kalanlar olduğunu okuduğum için yazdım ortada bir birleşme yok
Canım bakire olmak veya senin deyiminle "kız olmak" böyle bişey değil..
Yarın bigün müstakbel kocana bunu anlatabilecek misin?
Eğer cevabın hayırsa orda o zarın durmasından mutlu olamazsın,
En azından vicdanen mutlu olmamalısın.
Her şeyi yap sonra da ben bakireyim diye birini kapakla..
Pes..

Bakın hepiniz haklısınız ilk ve son oldu başkada olmaz. Yumurtlama tarihi falan hepsini burdan öğrendim. Gefçekten özür dilerim ama üstüme gelmeyin lütfen.

Adam darp ederek seninle zorla ilişkiye girmeye çalışmış,üstüne başıma kalma vs diye aşağılamış. Farkında mısın ?
Bir de sevgilim fln diye betimliyorsun hala.
Konu fake bence.
Yoksa saf mısın ?

Konu fake falan değil saf da değilim sadece sevdim o da seviyor sandım ,aten ayrılığımızda bu yüzdendi bana teklif ettiği için.

Konu fake falan değil saf da değilim sadece sevdim o da seviyor sandım ,aten ayrılığımızda bu yüzdendi bana teklif ettiği için.
sen de gerçeği gördün şimdi
verilmiş sadakan varmışki, başına kötü bişey gelmeden bitmiş bu ilişki
şimdi şükret ve hayatına kaldığın yerden devam et
o pisliği armayı da bırak, o arasa da açma..
önüne bak artık

Ben öyle bir şey mi dedim gerçekten artık şu zırhlarınızı bırakın sert sert davranmayın ben naptım sana da bana ters ters davranıyorsun? Sadece içimi rahatlatmak için gelsim ama daha beter oldum. Özelden mesaj atıp yardım edenlere de teşekkür ederim duyarlı insanlar ölmemiş.

Ben öyle bir şey mi dedim gerçekten artık şu zırhlarınızı bırakın sert sert davranmayın ben naptım sana da bana ters ters davranıyorsun? Sadece içimi rahatlatmak için gelsim ama daha beter oldum. Özelden mesaj atıp yardım edenlere de teşekkür ederim duyarlı insanlar ölmemiş.

arama artık şu herifi. bırak ne halt yerse yesin. sende derslerine odaklan unut bu olayı sonsuza kadar.

Intihar edecek bir sey yok, hamile degilsin. Ama umarim bu olay seni kendine getirmistir. Hayata bakisini degistir. Sevgi dilenmekten vazgec. Boyle devam edersen sacma sapan bi evlilik de yapar sonra burda bosancam diye konu acarsin. Meslek sahibi ol, calis, oku, kendini gelistir. Kafani bunlara ver. Sonra insaallah karsina duzgun biri cikar, bulamadigin sevgiyi onda bulursun.

Intihar edecek bir sey yok, hamile degilsin. Ama umarim bu olay seni kendine getirmistir. Hayata bakisini degistir. Sevgi dilenmekten vazgec. Boyle devam edersen sacma sapan bi evlilik de yapar sonra burda bosancam diye konu acarsin. Meslek sahibi ol, calis, oku, kendini gelistir. Kafani bunlara ver. Sonra insaallah karsina duzgun biri cikar, bulamadigin sevgiyi onda bulursun.

Deateğin ve öğütlerin için teşekkür ederim. Bundan sonra öyle yapıcam zAten ablacım. Başkasına ihtiyacım yok artık. Az çok doğruyu yanlışı da gördüm.

Birşey olmaz merak etme, adet gününü bekle. İçtiğin hap yüzünden adetin bir haftaya kadar gecikedebilir endişelenmeye başlama hemen. Çok aklına takılırsa test yaparsın. Bundan sonrada dikkatli olursun, evde konuşulacak birşey olmadığı belli. Sevişceksende prezervatifinle git.

Ben bu islerden anlamam ama yeni uye iken nasil resim koyabiliyorsunuz ?
Ben nasil yapamıyorum; (

Back