- 20 Ağustos 2015
- 6.492
- 15.610
- 248
- Konu Sahibi esragul3456
-
Canım bakire olmak veya senin deyiminle "kız olmak" böyle bişey değil..Deniyim falan demedim denemedim de zaten bu evden gelinlikle çıkmadıkça kız olarak kalıcam sadece ilk yakınlaşma evlenene kadar da son yakınlaşma. Ayrıc o sudan hamile kalanlar olduğunu okuduğum için yazdım ortada bir birleşme yok
Daha niçin arıyosun?zaten bı ılıskı olmamıs neyın derdındesın kı adam basıma kalma dıyor bırak sen onuYargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.
sen de gerçeği gördün şimdiKonu fake falan değil saf da değilim sadece sevdim o da seviyor sandım ,aten ayrılığımızda bu yüzdendi bana teklif ettiği için.
Ben öyle bir şey mi dedim gerçekten artık şu zırhlarınızı bırakın sert sert davranmayın ben naptım sana da bana ters ters davranıyorsun? Sadece içimi rahatlatmak için gelsim ama daha beter oldum. Özelden mesaj atıp yardım edenlere de teşekkür ederim duyarlı insanlar ölmemiş.
Bi daha zaten tövbe ablam. Evlendikten sonra yaşarım ne yaşayacaksam bi daha asla da böyle bi hataya düşmem.arama artık şu herifi. bırak ne halt yerse yesin. sende derslerine odaklan unut bu olayı sonsuza kadar.
Intihar edecek bir sey yok, hamile degilsin. Ama umarim bu olay seni kendine getirmistir. Hayata bakisini degistir. Sevgi dilenmekten vazgec. Boyle devam edersen sacma sapan bi evlilik de yapar sonra burda bosancam diye konu acarsin. Meslek sahibi ol, calis, oku, kendini gelistir. Kafani bunlara ver. Sonra insaallah karsina duzgun biri cikar, bulamadigin sevgiyi onda bulursun.
Ay ilahi çokmu haydar dümen okudunuz.ne güldüm ya saolunSürtünmeyle Ateş çıkar..
Döllenmeyle bebek çıkar..
Sizin kıvılcım senın yumurtaya ulaşmayı kafaya koymuşsa,bebekte çıkar,gobekte..
Keşke asıl cocuk sahibi olmak isteyen bu kadar kolay olabilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?