• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Aynen ablacim karşısındakinin psikoloji durumunu bilmeden konusuyor insanlar. Ağır anti depresan ilaclarim var ve yapmadigim birşey değil inanin bana. Ben gerçekten hassasim oldukça da zayıf bi insanım yanı her şeyden nem kapabiliyorum aynen oyle en kötü tarafında evhamlı olup kendimi strese sokmam. Ve buradaki insanlar belki de benim hayatıma maal olacak yorumlarını yapıp beni çıkmaza surukluyorlar.

Ablacim zevk suyuyla kalan varmış yanı forumda öyle okudum o yüzden korktum islaklikta hissetmiştim o yüzden bu kadar evhamim. Bu arada 40 kilo ve 1.67 boyumdayim zaten vücudum hamileliği uygun değildir dimi? Zayifim çünkü baya ve hastalığın da var
Tatlım o zevk suyuyla hamile kalman içinde tam Birleşme olması gerekiyor , sen ittim diyorsun yani içine tam girmedi değil mi, ki girse bile boşalma olmadığı için milyonda bir ihtimal yani, takma kafana

Neredeyse bütün hamilelik konularını okudum bana yardım edin ama lütfen yargılamayım bu benim isteğimle olan bir şey değil :KK43: sevgilim ankarada yaşıyor ve beni görmeye geldi benim amacın ayrılmaktı yaptıklarına tahammül edemiyordum çünkü. Neyse geldi ayrılmak istediğimi söyledim o da cafede konuşulmaz bu konular yengemin evi var oraya gidelim orda konuşalım bitsin dedi tereddüt ettim ama gülerek birşey yapmam korkma falan dedi neyse eve girdik ben anlattım o dinliyordu en sonunda yakınlaşmaya başladı ben korktum geri çekilmek istedim ama yapamadım karşı koyamadım hala aşıktım kıyafetlerimizi çıkartıp sürtünmeye başladı ben olayı yeni yeni idrak ederken tam giricekken ittim :KK43: giremedi ama zevk suyu gelmişti ben ağlıyordum o ara nasıl yapmaya kalktın diye o beni dinlemedi git temizlen başıma kalacaksın falan dedi öyle birşey olur mu ki dedim hemen temizlenip ağlayarak eve gittim. Eve gittiğimde de duş aldım ama içim rahat değildi internetten zevk suyu ile hamile kalındığını öğrendim korktum ella diye bi ilaç varmış onu alıp içtim hemen işin kötüsü de adetimin 14. Günüydü. Şimdi bi sorum var size sürtünmeyle zevk suyuyla hamile kalınır mı? Ella da içtim :KK43:
Zevk suyunda bile sperm var bu bir gercek. Valla hamile kalsan da sana acimam. Yok idrak edemedim falan da. Adamdan ayrilmak istiyorsun yengesinin evine gidiyorsun. Akil yok ki sen de

"NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :((("
vana yardım edecekmişiz arkadaş sen niye kendi sorunlarını yazıyorsun... :KK47::KK47:

Sen ertesi gun hapina kadar herşeyi bil ama soyunup adamin koynuna girerken ya hamile kalirsam diye düşünme.Beter ol sen yaa bide intehar edicem filan yazmış,sizin gibi kendini bilmez ergenler yüzünden foruma girmek istemiyorum bazen.Yok sevgilim ustümde zıpladı,yok zevk suyu kiloduma degdi hamile kalirmiyım ühühüü yazık sana yaa sen ve senin gibilere gerçekten yazık
ha bu arada yanlış anlaşılmasın ben evlenmeden once iliskiye girme konusuna karşı değilim,sözüm böyle yaptigi seyin sorumluluğunu alamayan,aile yapisi ve çevresi bu yaptiklarina müsait olmasa bile boyundan büyük işlere kalkışanlara...

Sen ertesi gun hapina kadar herşeyi bil ama soyunup adamin koynuna girerken ya hamile kalirsam diye düşünme.Beter ol sen yaa bide intehar edicem filan yazmış,sizin gibi kendini bilmez ergenler yüzünden foruma girmek istemiyorum bazen.Yok sevgilim ustümde zıpladı,yok zevk suyu kiloduma degdi hamile kalirmiyım ühühüü yazık sana yaa sen ve senin gibilere gerçekten yazık
ha bu arada yanlış anlaşılmasın ben evlenmeden once iliskiye girme konusuna karşı değilim,sözüm böyle yaptigi seyin sorumluluğunu alamayan,aile yapisi ve çevresi bu yaptiklarina müsait olmasa bile boyundan büyük işlere kalkışanlara...
ya beter ol ne ya! kız yapmış bişey olabilir çok masum duygularla yapılmış şeyler bunlar ilk önce kendini bi sorgula ona kirle demeden önce! yeter ama güyya kadınsınız

• Beğen
Reactions: K_G
gencecik insanlarsınız yahu ne intiharı? kendinize değer vermeyi öğrenin. hiç bir şey ölmeye değmez yaşadıklarınızdan ders çıkarın, sağlam karakterli, aklı başında, sorumluluk sahibi insanlar olun. önce düşünün sonra yaşayın ve lütfen size değer veren, seven, sayan insanlarla birlikte olun. unutmayın siz kendinizi sevmezseniz kimse sizi sevmez!

ya beter ol ne ya! kız yapmış bişey olabilir çok masum duygularla yapılmış şeyler bunlar ilk önce kendini bi sorgula ona kirle demeden önce! yeter ama güyya kadınsınız
sen okuduğunu anlama yetisine sahip değilsin o yüzden bu yazacaklarimida anlayacagini sanmiyorum.Bu kadar bebek hasreti çeken kadın varken böyle düsünmeden hareket edip ardindan yaptigi şeyin sorumluluğunu almayan insanlar yuzünden süt kokulu yavrulari çöplerde buluyorlar.Evlilik oncesi ilişkiyede karsi degilim demisim ama senin onuda idrak edebildigini sanmiyorum amaa bişey varki tum yasadigim bu hayat tecrubesi yaninda dimdik ayakta duran banaa kadinligimla ilgili bir laf etmeye kalkarsan ne yapar eder bulurum seni haberin olsun

sen okuduğunu anlama yetisine sahip değilsin o yüzden bu yazacaklarimida anlayacagini sanmiyorum.Bu kadar bebek hasreti çeken kadın varken böyle düsünmeden hareket edip ardindan yaptigi şeyin sorumluluğunu almayan insanlar yuzünden süt kokulu yavrulari çöplerde buluyorlar.Evlilik oncesi ilişkiyede karsi degilim demisim ama senin onuda idrak edebildigini sanmiyorum amaa bişey varki tum yasadigim bu hayat tecrubesi yaninda dimdik ayakta duran banaa kadinligimla ilgili bir laf etmeye kalkarsan ne yapar eder bulurum seni haberin olsun
gençler bi hata yapmış farkında kızımız bunun senin o yaşta hiç hataların olmadı mı

Şükür ki daha kötüsü olmamış.
Bu dünyada kaç kız tecavüz edilip öldürülüyor.
Bir daha da kimsenin yengesinin evine gitmemen gerektiğini acı bir şekilde öğrenmişsin.
Hatalarından ders çıkarmalısın.

gençler bi hata yapmış farkında kızımız bunun senin o yaşta hiç hataların olmadı mı
sen önce o ''güyya kadınsınız'' lafını gerial.Hata yapmamak Rabbime mahsus sorun şu,bu kızımız çıkıp burada 'arkadaşlar ben erkek arkadaşımla şu şu şekilde bir ilişki yaşadım sonra int. okuduğum birkaç yerde bu şekilde hamile kalınabildiğini öğrenince merak ettim ve aklıma takıldı sizce hamile olma ihtimalim var mı?' dese inan buradaki birçok kişi seve seve ona yardım eder ve yol gösterir.Ama bu durum o kadar büyük acizlik ki yok ayrılacaktım ama yengesinin evine gittim.Karşı koyamadım olan oldu ben ne yapacağım yok intehar edeceğim.Biraz sağlam karakterli olun yaa evde kendini tırmalıyormuş bu yaşadığın durum senin için bu kadar vahimse ve ruh saglığını bukadar derinden etkiliyorsa neden bu işlere girişiyorsun
Buradan bekar genç kızlarımıza nacizane tavsiyem lütfen size olan sevgi ve saygısından emin olmadığınız erkeklerle birlikte olmayın yada oluyorsanızda dimdik ayakta durup yaptığınız herşeyi sahiplenin ve yolunuza devam edin

Anlasilana gore daha yasin kucuk
Bunlari bu yasta ogrenmek yerine en azindan biraz daha olgunlas,yasayacagin bi birliktelik varsa da boyle hem ortama girip hem eyvahlarla donme. Yapiyosan yap sızlanma dert yanma yada milletin lafina bakip evlere atlama. Ben bile ella yi yeni ogrendim. Yanlisininda dogrununda arkadasinda durabilcek yasta degilsin.
Ailevi sorunlar tek sende yok. Bu kendini salman anlamina gelmez. Egitimine kendini gelistirmeye bak. Kendinde gurur duyacagin islerle mesgul ol.
Bu olaydanda ders cikar aklini basina topla bence. Birgun ortalikta kalirsin belki o zaman konu basligin gercek olur

sen önce o ''güyya kadınsınız'' lafını gerial.Hata yapmamak Rabbime mahsus sorun şu,bu kızımız çıkıp burada 'arkadaşlar ben erkek arkadaşımla şu şu şekilde bir ilişki yaşadım sonra int. okuduğum birkaç yerde bu şekilde hamile kalınabildiğini öğrenince merak ettim ve aklıma takıldı sizce hamile olma ihtimalim var mı?' dese inan buradaki birçok kişi seve seve ona yardım eder ve yol gösterir.Ama bu durum o kadar büyük acizlik ki yok ayrılacaktım ama yengesinin evine gittim.Karşı koyamadım olan oldu ben ne yapacağım yok intehar edeceğim.Biraz sağlam karakterli olun yaa evde kendini tırmalıyormuş bu yaşadığın durum senin için bu kadar vahimse ve ruh saglığını bukadar derinden etkiliyorsa neden bu işlere girişiyorsun
Buradan bekar genç kızlarımıza nacizane tavsiyem lütfen size olan sevgi ve saygısından emin olmadığınız erkeklerle birlikte olmayın yada oluyorsanızda dimdik ayakta durup yaptığınız herşeyi sahiplenin ve yolunuza devam edin
Aynen bende bunu demeye calistim simdi. Bravo cok iyi son paragraf. Ellerinize Saglik.

Back