• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

Canım benim niye suçlu hissediyorsun bunlar çok masum duygularla yapılmış şeyler ne intiharı kafayı yedirme bana
Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.

Ellayı burda öğrendim. Annem çalışıyor babam bizi bırakıp gitti. Baba sevgisi bilmediğim için bağlandım. Bi erkeğin beni sevmesi benimle ilgilenmesi hoşuma gitti. Nasıl bi aile ortamında bulunduğumu bilmiyorsunuz gerçekten.

hamile değilsin belli ki yaşın da küçük. bir daha ne olacağını bilmediğin ilaçları içme. herkes bir şeylerin eksikliğiyle büyüyor, herkesin hayatta her istediği olamıyor ama gidip de birilerine saplanman gerekmiyor.. kendi kendine yetmeyi öğren, önce oku, bilinçlen, kendini geliştir.. sen birilerine değil birileri sana muhtaç olsun kendini köşelere sıkıştırma.

Ön yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?

Hamıle falan değilsin..kendini de hiçbir erkeğe bağımlı görme..

Hamıle kalmamanın huzuruyla yenge evlerine balıklama atlama bundan sonra..

O eve girdikten sonra ve önce dıye değişir hayatlar..

Yargilamayin demiştim. İçine kapanık oldugum için kimseye Anlatamadım. Gerçektem çok kötü hissediyorum arıyorum cevap vermiyor.
yokk yaaa ne hamılesı saçmalama rahat ol ella da ıcmıssın tamam merak etme bı sorun yok ama bıdaha oyle kımsenın cagırdıgı eve fılan gıtme guvenme hemen yanı

erkek arkjadasına cok sınır oldum bolelerının koparacaksın ç.knü pislik yaa hem zorla sevısmeye calış hem de gıt temızlen başıma kalma serefsız hayvan

Ön yargılarınız beni boğuyor. İntihar girişimim oldu. BAbamın flash dizkinde ona ait +18 videoları izledim. Sence bumu her kız yaşıyor mu?
Yaşın kaç 17 dimi sen 17 yaşında bi genç kızsın ben seni asla yargılanmıyorum çok masumsun ne güzel

Annem dışında kimsem yok babam sadece aylık para veriyor o kadar görüşmüyoruz. O kadar kötü hissediyordum ki ta ki sizinle tanışana kadar. Gerçekten cevap verem herkes çok iyi beni düşünüyorlar.

Hamile değilsiniz, isterse aileniz Dünya'nın en vahşi, en kötü ailesi olsun, bu bir Erkeğe yakınlaşmanın bahanesi değil, neden okumak, meslek sahibi olup kendi ayaklarınız üstünde durmak gibi bir Seçenek varken, ailemi bilmiyorsunuz savunmasıyla bir Erkeğin üstelik ayrılmak istediğiniz birinin sizle birlikte olmasına karşı koyamıyorsunuz?
Üstüme kalacaksın ne demek hem? Bir daha bu kişiyle görüşmeyin, bir erkeği kurtuluş olarak görmeyin, okuyun, çalışın, kendi hayatınızı kurun.

Neden izledin gizli olan bişeyi o babanın özeli

Nasil bişeymis bende deneyimmi dedin o yaşta

Merak insanin başına neler getiriyor yengenin evinde cevabı almışsın :cool:

Ya arkadaslar konu nekadar icler acisi cahilce komikte olsa bukadar agir konusmayin .. rabbim vermesin sizlerde anne olcaksiniz cocuklariniz olcak ilerde yadirgamayin bir hatadir yapmis belki istemisdir oda olabilir hatasinin farkinda.. umuyorumki bu ders olur ne zevk nede ne oldugu belli olmayan erkekler pesinde kosmazsin.. ALLAH hidayete erdirsin hamile degilsindir ama bu tür düsüncelere tedirginlige gircegin seyler yapmamaya özen göster kendini kücük düsürme.. intihar düsüncesinide kafandan at ailevi sorunlardan yasadiysan bir psikologa git .

Deniyim falan demedim denemedim de zaten bu evden gelinlikle çıkmadıkça kız olarak kalıcam sadece ilk yakınlaşma evlenene kadar da son yakınlaşma. Ayrıc o sudan hamile kalanlar olduğunu okuduğum için yazdım ortada bir birleşme yok

adetin 14.gunu yumurtlama tarihin oldugunu biliyosun ama zevl suyuyla adam icine girmeden hamile kalmanin cok dusuk bi ihtimal oldugunu bilmiyosun..valla kac yillil evliyim o dedigin hapin ismini de ill kez duyuyorum..

Hamile kalman cok dusuk bir ihtimal ilk ve son diyosun ya insallah merak edip de bir daha tekrarlamazsin

Önyargılar seni boğuyor, senin bu cümlelerin de beni boğuyor. Babası bırakmış, +18 video izlemiş, gitmiş bir erkeğe saplanmış... Dünyada ne çocuklar var, annesiz babasız, aç yoksul büyüyor. Biraz da insanın içinde olacak. O kadar kötü şeyler yaşadıysan, ben hayatımı nasıl kurtarırım, nasıl okurum, iyi yerlere gelirim, nasıl saygın bir insan olurum diye düşün ve saygın bir hayat yaşa. Öyle hırsızı ığursuzu var ki bakıyorsun çocuğu pırlanta gibi kalıp, kendini kurtarmış. Bu tür bahanelerle kendini kötü bir hayata sürükleme.

Bu şekilde hamile kalınmaz diyenlere bir anımı anlatmak isterdim ama anlatmıyciim.
Sonuç olarak şanssızsanız milyonda bir ihtimal size vurabilir ve sürtünerek üstelik hala bakireyken hamile kalabilirsiniz.

Back