• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOLUR VANA YARDİM EDİN İNTİHAR EDİCEM :(((

kiz babam yok annem calisiyo dedikten sonra hala dalga gecmeniz ve her babasi olmayan boyle mi yapsin azcik akilli ol gibi mesajlariniz cok sacma. ailenin dagilmasi oyle cok basit bir hadise degil cocuk iicn.hersey oyle disardan gorundugu kadar kolay olmuyo her zman. milletin acidan ibresi sasarken kenardan bilmis bilmis konusanlara da gicik olmusumdur hep.

sakin ol bakalım.
merak etme burada yazan herkes mükemmel düşünceli değil. düşünememişsin. ama kendini komik duruma düşürme.
merak etme ondan bir şey olmaz. milyonda bir ihtimal falandır herhalde.
ella dır 14. gündür bunları kk dan öğrendiğini düşünüyorum ki ben de ella denen ilacı buradaki konulardan öğrendim.
almakla iyi mi etmişsinidr onu bilemeyeceğim.

çok dert edeceksen idrar testi al bir kaç tane her gün yap ne bileyim:))

bir musibet bin nasihat muhabbeti bir daha çok dikkatli ol..

Allah korusun öyle iğrenç bir adamla ilişkiye girebilir ya da hamile kalabilirdin. güzelce git şükür namazı falan kıl.
sonunda biri güzel güzel cevap vermiş.... buradaki bu saldırma olayını anlamıyorum. Bazen herkesin peygamber olduğunu düşünüyorum. moralini bozan mesajları dakkasında mahkemeye ver tatlım. hepsi sana birer tatil ısmarlasın ben yaptım rezervasyonlarım bile hazır

Bak canım burda kimse ego tatmini peşinde değil. Birincisi 17 yaşında bir genç kız olarak aklın herşeye erecek yaşta. Baban gitmiş ama sebebi sen değilsin belliki. O yüzden seni iteleyen bir erkekten sevgi bekleyeceğine illa da biriyle çıkmak istiyorsan gözünün önünde yaşanan problemli birliktelik/evlilik nedeniyle daha temkinli davranmalıydın. Karşındaki sütten çıkma ak kaşık olsa bile kılı kırk yarmalıydın. Kaldıki senin yaşında birisi için bunlar çok erken.

Okumuşsun, araştırmıssın, ertesi gün hapı kullanmışsın. Ki zaten boşalma yok diyosun, bir de hap var hamile kalma olasılığın yok. Kendini yiyip bitirdiğin gibi burda da yazıp insanlardan yorum bekliyorsun.

İnsan hata üstüne hata yapınca malesefki artık çaresizliğinden çıkıp hatalı insan oluyor. Yani sen burda hatalı insansın. Herkesin sana şevkat göstermesini de bekleyemezsin. Sonuç olarak seni savunanlar da olacak, eleştirenler de.
Sana acıyanlara ayyy ablalarım saolun diyip eleştirenlere egolarını yüceltiyorlar diyemezsin.

Eğer hatalarından ders almış bir kızsan şunu sa söylim burda senin korkun hamile kalma korkusu değil. Sen sadece yaşadığını idrak etmeye, kabullenmeye çalışıyorsun ve bu noktada çaresiz kalmışsın. Sen bunun üstüne bir konu açsaydın burdaki herkes sana zaten destek olurdu. Hepimizin başına buna benzer şeyler gelebiliyor. Atlatamayacak durumdaysan git bir psikologa.
Eğer hatalarından ders almamış bir kızsan, hamilemiyim değilmiyim derdine düşersin, sevgilini aramaya devam edersin, kaldğın yerden maceralara sürüklenirsin.

Canm bu biraz kötü bir ders de olsa geride kalsın bitsin gitsin. İnsanoğlu bu büyük konuşmaya gelmez beşerde şaşarda. Ama önemli olan tek.sey yaptığın hatayi kabul edip ders çıkarmak.
Seni bukadar asağlamış bir insan yerine koyan adam için bırak üzülmeyin strese bile girme artık efham yapma değilsindir hamile falan.
Tabiki yaptığın yanlış bişey ama sende hatanın farkındasin. Bundan sonra hayatına kimi sokacagani çok iyi düşün ve karar ver canm.
Bi dahada sakin intihar falan sözler çıkmasin ağzından hem çok günah hemde seni yipratmaktan başka bişey değil canm.
İyi tarafından bak biraz bidaha yapmiycani,erkenden böyle bi adamdan kurtulduğunu,bitip gittiğini düşün ve rahatla ve dua et canm.
Yeni bi sayfa aç tüm acılarını ve kirginliklarini geride bıraktığın bu aksam uyucam ve sabah kalktığımda bende hayatımda değişecek de oku dua et Rabbine ve toparlan.
İnsiallah mutlu olursun canm:KK51:

Adetinin 14. günü hakkında bilgin olacak, ellayı bileceksin.
Zevk suyu ne bileceksin.
Eve davet ettiğinde aslında bir çekincen olacak ama gitmeyi tercih edeceksin.
Üstelik ayrılık düşündüğün sevgilinle.

Sonra da gelip burada yargılanmak istemiyorum diye çırpınacaksın.

Her şeyi bilip bile bile uçuruma gidip hatta adım atıp sonra bu derece panik yaşayanları anlamıyorum ben valla.
Yaparken hiç korku yok. İş bitince tutuşuyorsunuz.

Yorumum ise hamile kalmak o kadar kolay değil.

Biran önce doguraydim forum forum gezmekten kurtulurdum. Öncelikle başlığı okuyunca van da ne oldu ki Allah korusun deprem mi oldu deyip önce haberleri okudum yok. sonra aklıma yeni atanan, sefalet icinde bir okula giden taze öğretmen geldi.. oyyy kurban olurum yardım etmez miyim dedim sonra ilk mesajı okudum hamile kalır mısın bilemem ama ben çok pis hayal kırıklığı yaşadım

Adetinin 14. günü hakkında bilgin olacak, ellayı bileceksin.
Zevk suyu ne bileceksin.
Eve davet ettiğinde aslında bir çekincen olacak ama gitmeyi tercih edeceksin.
Üstelik ayrılık düşündüğün sevgilinle.

Sonra da gelip burada yargılanmak istemiyorum diye çırpınacaksın.

Her şeyi bilip bile bile uçuruma gidip hatta adım atıp sonra bu derece panik yaşayanları anlamıyorum ben valla.
Yaparken hiç korku yok. İş bitince tutuşuyorsunuz.

Yorumum ise hamile kalmak o kadar kolay değil.

BEN senin bu saydığın 14. Gün muhabbetini ellayı falan burda öğrendim normalde bilmiyordum. Yorumun için sağol.

Ya sen hala sevişmedim diyorsun naptın peki çıplak çıplak bi git ya tamam sevişmedin meryem anasın sen

Tamam canım ne dediysen oyum ama hatamın farkındayım pişkin piikin seviştim demiyorum evlendikten sonra böyle bi konuya da evlenmeden önce seviştim ama korunmayı biliyodum haha gibisinden kendimi küçük düşürücek ni yorum yapmam.

Bu arada soran olmuş evde sadece annemle ben varız annem çalışıyor 07.30-19.00 olarak yani kollarımı görmedi.

Bak canım burda kimse ego tatmini peşinde değil. Birincisi 17 yaşında bir genç kız olarak aklın herşeye erecek yaşta. Baban gitmiş ama sebebi sen değilsin belliki. O yüzden seni iteleyen bir erkekten sevgi bekleyeceğine illa da biriyle çıkmak istiyorsan gözünün önünde yaşanan problemli birliktelik/evlilik nedeniyle daha temkinli davranmalıydın. Karşındaki sütten çıkma ak kaşık olsa bile kılı kırk yarmalıydın. Kaldıki senin yaşında birisi için bunlar çok erken.

Okumuşsun, araştırmıssın, ertesi gün hapı kullanmışsın. Ki zaten boşalma yok diyosun, bir de hap var hamile kalma olasılığın yok. Kendini yiyip bitirdiğin gibi burda da yazıp insanlardan yorum bekliyorsun.

İnsan hata üstüne hata yapınca malesefki artık çaresizliğinden çıkıp hatalı insan oluyor. Yani sen burda hatalı insansın. Herkesin sana şevkat göstermesini de bekleyemezsin. Sonuç olarak seni savunanlar da olacak, eleştirenler de.
Sana acıyanlara ayyy ablalarım saolun diyip eleştirenlere egolarını yüceltiyorlar diyemezsin.

Eğer hatalarından ders almış bir kızsan şunu sa söylim burda senin korkun hamile kalma korkusu değil. Sen sadece yaşadığını idrak etmeye, kabullenmeye çalışıyorsun ve bu noktada çaresiz kalmışsın. Sen bunun üstüne bir konu açsaydın burdaki herkes sana zaten destek olurdu. Hepimizin başına buna benzer şeyler gelebiliyor. Atlatamayacak durumdaysan git bir psikologa.
Eğer hatalarından ders almamış bir kızsan, hamilemiyim değilmiyim derdine düşersin, sevgilini aramaya devam edersin, kaldğın yerden maceralara sürüklenirsin.

Ablacım ben beni eleştirenlere bişey demiyorum ama sanki kendisi hiç yapmamış aşk yaşamamış gibi davranıyor ben buna sinirleniyorum. Fazlasıyla ders aldım. Psikoloğuma da gidicem zaten.

kiz babam yok annem calisiyo dedikten sonra hala dalga gecmeniz ve her babasi olmayan boyle mi yapsin azcik akilli ol gibi mesajlariniz cok sacma. ailenin dagilmasi oyle cok basit bir hadise degil cocuk iicn.hersey oyle disardan gorundugu kadar kolay olmuyo her zman. milletin acidan ibresi sasarken kenardan bilmis bilmis konusanlara da gicik olmusumdur hep.

Beni anlayan biri. Teşekkür ederim.

lannn niye haber vermiyosunuz :KK67:

bacım doktorum ben acıklıyım arkadaşlarında yüksek müsadesiyle.
sürtünerek iki odundan bile ateş cıkaran komedimiz vardı.
yani artık gerisini sen düşün. 9ay sonra sonuc dogar :KK59:

Canm bu biraz kötü bir ders de olsa geride kalsın bitsin gitsin. İnsanoğlu bu büyük konuşmaya gelmez beşerde şaşarda. Ama önemli olan tek.sey yaptığın hatayi kabul edip ders çıkarmak.
Seni bukadar asağlamış bir insan yerine koyan adam için bırak üzülmeyin strese bile girme artık efham yapma değilsindir hamile falan.
Tabiki yaptığın yanlış bişey ama sende hatanın farkındasin. Bundan sonra hayatına kimi sokacagani çok iyi düşün ve karar ver canm.
Bi dahada sakin intihar falan sözler çıkmasin ağzından hem çok günah hemde seni yipratmaktan başka bişey değil canm.
İyi tarafından bak biraz bidaha yapmiycani,erkenden böyle bi adamdan kurtulduğunu,bitip gittiğini düşün ve rahatla ve dua et canm.
Yeni bi sayfa aç tüm acılarını ve kirginliklarini geride bıraktığın bu aksam uyucam ve sabah kalktığımda bende hayatımda değişecek de oku dua et Rabbine ve toparlan.
İnsiallah mutlu olursun canm:KK51:

İnşallah ablacım inşallah sende mutlu olursun yardımın için teşekkürler :)

Back