Nolur okuyun bna yardim edin çok çaresizim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bunlar olıyor bılıyormussun kendını ezdırdıgın ıcın kadın sana beddua edıyor ve sen susuyorsun haklı oldugun halde elını opuyorsun neden hakkını hıcbır zaman savunmadın. Kımkı onlar allah askına dını sana kullanıyorlar ama kendılerının hıc allah korkuları yok boyle bı adamla hala evlı kalmak ıcın kendını bu derece dusurmekte ne bılımm mıstehak galıba sana evlendınız dıye boyle ınsanlarla bır omur yasamak zorunda degılsın. Cok sınorlenıyorum boyle konulara ya lutfen karaktersız ınsanlara tavız vermeyın yaa

Haklı olan sensin ki annenler ne diyor bu konuda

Allahım cehalet ne kötü bir şey.Nerelerde,hangi çevrelerde yaşıyorsunuz? Bir öğretmen olarak boşa kürek çektiğimi düşünüyorum ülkemizde.Kızlar lütfen okuyun,çalışın,kendinize güvenin ve hayatı paylaşmak için evlenin.Kusura bakmayın ama siz bildiğiniz köle hayatı yaşıyorsunuz.Anne babalar kızlarıniza kıymayın böyle öküzlere ve yobaz ailelerin eline bırakmayin evlatlarınızı.Kendinize bu hayati reva gördüğünüz için baş suçlu sizi gördüm.

Aileni ara gelsin alsınlar seni
Sen sessiz kaldıkca tepene çıkar bi gitte evden düşsün bu sefer senin peşine

Kv nin çıktı dediğin yeri ara bi

Konu sahibi hiç ciddi denemedi ki ailesine gitmeye. Aileside "fazla ciddi degildir" diye ortaligi yatistirmak istiyor.
Yani elin adamin elini öpmenin yerine, konu sahibi ailesinin kapisinda yatmaya deneyebilir. Rest çekmeyi deneyebilir.

Hiçbirini yapmiyor. Kocasinin elini öpüyor sadece. Kocasida bunu bildigi için dahada eziyor.

Verdigin tavsiyeyi hali ile dogru bulmuyorum. Insan bu sekilde ancak daha çok kafayi yer.

Haklı olabilirsin tabii.

Ama burada hem bu konuyu hem diğer konuları okudukça anlıyorum ki ailesinin kabul etmediği,eğitimsizlik ve mesleksizlikten çaresizce sadece burada dert yanan çok arkadaş var.
@R620 'nin bu adamın elini çok aşık olduğu için öptüğünü sanmıyorum.
En azından bu adamın düzelmeyeceğini onun bildiğine inanmak istiyorum.
O kadar cahil bir kadın olmadığını düşümek istiyorum.

Sadece bu konu için değil,bakıyorum burada ihanet,şiddet gören kadınlar var,neden gitmiyorlar,"çocuklarım" diyor,hepsi di mi?
Bence asıl konu gidecek yerleri yok,olsa da şimdikinden daha berbat ortamla karşılacaklarını biliyorlar.
Hiç kimse saray yavrusunu eliyle itip de işkenceye razı oluyor değildir yani.
Bence.

canım eşini haksız buldum.üst katları iyice bir ara böyle bir şeyden şüpheleniyorsan

Burda konulardada okuyoruz, konu sahibin ailesi aslinda arkasinda fakat konu sahibi halen bosanmak istemiyor. Cocuk diye bahane yaratiyor.

Baze kadinlarin gereçekten isine gelmiyor bosanmak. Dul yaftasini yemek istemiyor. Yada insta'da mutlu aile pozlarina devam etmek istiyorlar.

Evet hayat herkese adil davranmiyor, bazelare daha çok çabalamali fakat baze kadinlar bu çabayi sarf etmek istemiyor. Tekrar anne baba evine gitmek, üniye gitmek/yada is bulmak. Caba sarf etmek, gayret etmek.

Bildikleri kocayi seçmek daha kolaylarina geliyor. Neticede annelere gitmek, bilinmedik birsey. Bare bildigim celladimi çekerim kafasinda oluyorlar. Bide ataerkil kafayapisi olunca, sonuç böyle oluyor iste.

eğitimi işi gücü olan aynı bayanları biliyorum bizzat iş aralarında dinliyorum..onunla alakası yok..kişinin kendisiyle alakalı bir şey

Tabii tabii bir de eğitimlisi yapıyor bunu.

Etrafımda kendim de dahil ha düzelir mi,ha elalem ne der,ha sabredeyim diyerek çocuksuz olduğum halde sürünmedim mi? Maalesef evet!
Zor inan her türlü zor.

Allahım herkese yardım etsin inşallah.

Elini öpmek yetmez ayaklarına falan kapansaydın. Kesin büyüdür büyü sen bu kafada devam et. Kusura bakmayın bu kadar ezikliğe de acıyamayacağım.

Sen kendine eş seçmemişsin canım, padişah almışsın kendine. Bu yobazlarla baş edemessin, yazık oğlunda onlar gibi olmasa bari...

Esim bnim buyuyum baristigimiz her zaman omun elini operim o da bnim alnimdan öper cocugum icin Allah a havale ettigim icin baristim susuyorum dua ediorum artik sadece
Ben eşimin elini öpsem o saatten sonra dede derim herhalde.. bu saygı göstergesi değil.. saçma sapan birşey.. bunu yaparak iplerin onun elinde olduğu izlenimini veriyor olursun.. biz eşimle baristigimiz zaman sarılırız tamam bitti..

Eşinizin elini öpmek de ne bileyim biraz şey. Eş dediğin yanaktan öpülür, dudaktan öpülür. Ezdirmeyin kendinizi. Kadın olmak böyle birşey değil.

elini öptükten sonra üç kere önünde eğilirsen bütün sorunlar kalkarmış ortadan :))))) bide bunu dene... belki işe yarar

Böyle eziklendiğiniz sürece bunlar daha iyi günleriniz olur. İnsanın fıtratı bu, karşısında aciz birini gördükçe daha da palazlanır ve ezer. Biraz kendine değer ver ve insanlara kul köle olmayı bırak. İslamda kadın hakları nelerdir öğren biraz. Allah seni değer verip yaratmış, sense kendimi daha ne kadar alçaltabilirim derdindesin. Eşinin seni boşayacağından korkma, emin ol boşayamaz. Bu işler hiç kolay değil paşa paşa yola gelir.

Ben mi çok dik kafalıyım acaba ben bayramda esımın elını öpmüyorum, hele kavga sonrasında ve de haklıyken el öpmek değil, el kırma potansiyelim var.
Siz böyle yaparsanız ohoooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…