Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Hala 61.4 cikiyorum bir yerde yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama ekmek ve tatli yok bulguryedim siskinlik mi yapti acaba
Kendimi zayıflamış gibi hissediyorum ama bakalim yola devam :)

Hala 61.4 cikiyorum bir yerde yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama ekmek ve tatli yok bulguryedim siskinlik mi yapti acaba
Belki de vücut sıkılasiyordur

• Beğen
Reactions: Kuf
K Kuf nerelerdesin, toplanalım birincisayfayi düzenle arkadaşları ekle ,tartı günü belirleyelim ,spor yapabilen yapsın ,günlük yediklerimizi ekleyelim ,iyi olcagini düşünüyorum

Öncelikle selam hanımlar yolunuz kolaylıkla dolsun 🥰🌺 bende hikayemden biraz bahsedeyim şunu belirteyim ki emzirmiyorum biz bırakalı 6 ay oldu. Grupta tanıdıklar var torpille kabul edildim🤪🤪
23 aylık bir kızım var. Ve 9 ay önce 58 kilolara kadar düştüm üstelik doğru düzgün diyet yapmadan ama sağlam sporla 3 ayda 4 kilo verdim az gibi gelebilir ama kas kütlesi baya artmıştı incecik duruyordum. Sonra başımdan bir hamilelik geçti emzirmeyi ve sigarayı bıraktım (malesef içiyordum) ve bebeğimi kaybedince her şey başa döndü yedim yedim hala da yiyorum şimdilik çok sağlam bir giriş olmasa da porsiyon küçültme ile başladım tartımın pili bitmiş yakında sağlam bir girişlw aranıza gelip 10 kilo kadar vermek istiyorum 🙏💃
Jadecim çok güzel kilo vermişsin yine yaparsın. Bekliyoruz seni de.😍

Selam hanımlarr bende haftasonu biraz pide flan yedim ama abartmadan 😁
2 gundur ayni çıkıyorum bakalim artik devam ediyorum
Başlangıç 63 suanki kilom 61.5
hedef 55
K Kuf canimm masallah super 59 u görmüşsün 😍
Evet canım nice eksilere inşallah 😍
Bulgur şişkinlik yapar canim bugün ben de yedim aynı durumdayım 😅

K Kuf nerelerdesin, toplanalım birincisayfayi düzenle arkadaşları ekle ,tartı günü belirleyelim ,spor yapabilen yapsın ,günlük yediklerimizi ekleyelim ,iyi olcagini düşünüyorum
Geldim canım listeyi oluşturuyorum notlarımı aldım💅

Jadecim çok güzel kilo vermişsin yine yaparsın. Bekliyoruz seni de.😍
Aslında başladım gibi dikkat ediyorum baya kıstım ama ufak kaçamaklar yok mu var bi de yapabildiğim kadar haraket artırdım evde 🤣 sukuat ve mekik ağırlıklı benim kız müsade ettikçe artık 🤣🤣🤣 gelip mekik çekerken göbeğime oturup anne yapıosun diyor

Aslında başladım gibi dikkat ediyorum baya kıstım ama ufak kaçamaklar yok mu var bi de yapabildiğim kadar haraket artırdım evde 🤣 sukuat ve mekik ağırlıklı benim kız müsade ettikçe artık 🤣🤣🤣 gelip mekik çekerken göbeğime oturup anne yapıosun diyor
Ne diyo ne diyo 😂 kız onu ısırırım bak 😍

Bende eksilme var biraz cok şükür, bende spora vakit ayirabilirm iyi olacak

• Beğen
LİSTEMİZ
RumuzBaşlangıçMevcutHedefYaşBoy
K Kuf 6259.85032155
@MutluBulut_88.386.56731170
@Mnkpnda93726526168
tomrs tomrs 7673.85537
BKGK BKGK 6361.555

Selam! 23 aylık bir oğlum ve doğumdan bu yana sabitlenmiş bir kilom var. Kendisi 62 olur.

🍋56 kilo ile hamile kaldım, 74 kilo ile doğuma gittim. Eve döndüm birkaç gün sonra tartıldığımda kilom 62 idi. Yani tam 12 kilo vermişim doğumda. Boşuna demiyormuş doktorlar 12 kilo alınmalı en fazla diye🤦🏻‍♀️

🍋Hamile kalmadan önce 56 kiloydum ve benim en kilolu olduğum dönemdi bu. İdeal kilomun 49-50 olduğunu düşünüyorum. Belim ince, kalçam geniştir ve bu kiloda çok güzel buluyorum kendimi. 43'e kadar düştüğüm de oldu, o zaman da hastalıklı gibi duruyorum. Şu an ise kendime bu kiloyu asla yakıştıramıyorum. 30 yaşına dek hep zayıf kalmış bir insan için cidden zor kilolu olmak.

🍋Fakat emzirmek beni aşırı acıktırıyor. Duygusal yiyicilik de var. Kendime hakim olamıyordum ta ki düne dek. Dün bir karar verdim ve başladım. Katı bir diyet değil ama kendime koyduğum kurallar var:

🍋Ekmek yok. Pilav, makarna vs mümkün olduğunca yok. Eğer başka yemek pişirmeye fırsatım yoksa birkaç kaşık yiyebilirim.
🍋Porsiyonları azalt.
🍋 Öğünler öncesi tarçınlı Türk kahvesi iç. İştahı kesiyor. Mümkünse duble.
🍋Suyu çoğalt ve ne kadar içtiğini takip et. Ayrıca oturarak iç. Midede kalma süresi uzadıkça faydası artıyor.

🍋Henüz yolun başındayım. Tecrübe kazandıkça kurallarım değişecek ya da yenileri eklenecektir. Emzirirken diyet yapmak çok zor cidden. Mesela gece uykusuna geçerken tam bir saat emdi. İliğim kemiğim kurudu resmen☠️ Bir miktar Antep peyniri, iki hurma ve tarçınlı Türk kahvesi ile ancak toparlayabildim.

🍋Haftaya detokslara başlamayı düşünüyorum. İlki yeşil elma detoksu olacak.

🍋Burayı günlük olarak tutacağım. Ama benimle birlikte başlamak ya da sürdürmek isteyen olursa da çok sevinirim. Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapacağım. Her gün menümü paylaşacağım.

Göğüs:86
Bel:74
Kalça:104

Başlangıç kilom 62-62,5 hatta 64'ü gördüğüm günler bile oluyordu. Emzirdigim için devamli oynuyor ama 62 altına düşmemiştim. Bu diyetin ikinci günü çektiğim fotoğraf. Yani 62'li bir tartı fotosu yok bu sebepten.
Eki Görüntüle 3014532
Canm boy unutmuşum, 158, eline sağlık hazırlamışsin❤️

• Beğen
Aynen annelerin dostu leslie ile başlayabilirsin yormaz hem😊
Aslında spor yapıyorum severimde lesli de iyi geliyor. Malesef zamanım olmuyor, benim 3 çocuk var. İlki ikinci sınıf ders çalışmada sorun yaşıyoruz, ders beraber yapıyoruz zamanımı alıyor akşam da devam derse , ortanca 4 buçuk yaşında küçük de bir bucuk yasinda akşam yapayım diyorum hepsi uyuyana kadar geç oluyor bazen bende uyuya kalıyorum, açıkçası Zaman bulamıyorum 😔

• Beğen
Aslında spor yapıyorum severimde lesli de iyi geliyor. Malesef zamanım olmuyor, benim 3 çocuk var. İlki ikinci sınıf ders çalışmada sorun yaşıyoruz, ders beraber yapıyoruz zamanımı alıyor akşam da devam derse , ortanca 4 buçuk yaşında küçük de bir bucuk yasinda akşam yapayım diyorum hepsi uyuyana kadar geç oluyor bazen bende uyuya kalıyorum, açıkçası Zaman bulamıyorum 😔
Çok haklısın Allah yardımcın olsun benim 1 tane de ağzım ayrılıyor 😊 bende kpss çalışıyorum ne vakit bulursam ne yaparsam kar diye uğraşıyorum işte 🤣

S
Çok haklısın Allah yardımcın olsun benim 1 tane de ağzım ayrılıyor 😊 bende kpss çalışıyorum ne vakit bulursam ne yaparsam kar diye uğraşıyorum işte 🤣
SGol canim, senin isde zormuş ders bebe, Allah yardımcın olsun. Saglik olsun

• Beğen
Rapor time 🍀

Sabah bir buçuk portakal 🍊+iki tane ceviz
Öğlen tarçınlı kahve+bulgur pilavı
Aksama kuru fasulye pilav var ama pilav yemem sanırım.

Fikir olsun diye dün yediklerimi de yazayım
Sabah müsli+süt
Öğlen haşlanmış brokoli
Akşam fırında köfte+bulgur pilavı

IMG_20220310_130049.jpg

😎

X