Niyet Ettim Emzirirken Kilo Vermeye🤱🏻

Benimki de artık emip uyuma olayını bıraktı. Kanmiyor

Makarna ben de yapmadım ama bulgur pilavını oğlum çok seviyor mecburen yapıyorum. O daha masum en azından

Ben de 2 verdim. Bence yaza bomba gibi giricez
İnsallah ama nerden tartildim simdi yine tartildim ayni yeedeyim sinirim bozuldu simdi 100 gram bile gitmemis bu sefer

Reactions: Kuf
Yulafin tadi nasil ya ? Yulaf kepegi vermisti diyetisyen yogurda katip yiyorum daha onceleri cook kotuydu. Yulaf lapasi falan oyle kotu mu olur ki

Selamlar 2 gundur 62 cikiyorum.bakalim yarin kac cikacagim.
Bugun sabah 1 yumurta 5 ad form bskuvi peynir ve 1 tane zeytin.yedim
Tarcinli.turk kahvesi ictim gercekten tok tutuyor ben az koydum tarcini 1 cay ks biraz fazla geldi. Sonra cig kofte yedim 6 adet flan aksamda corba ve biraz nugget yedim biraz kotu.oldu aksam ama ekmek yemedim.cok az nugget yedim birseycik olmaz sanirim

İnsallah ama nerden tartildim simdi yine tartildim ayni yeedeyim sinirim bozuldu simdi 100 gram bile gitmemis bu sefer
Benim de değişiyor mesela az önce yeniden 62 yi gördüm ama aşırı şişkinlik var neden anlamadım.
Yulafin tadi nasil ya ? Yulaf kepegi vermisti diyetisyen yogurda katip yiyorum daha onceleri cook kotuydu. Yulaf lapasi falan oyle kotu mu olur ki
Yulafi seviyorum ben. Yulaf ezmesi olarak alıyorum. İnce öğütülmüş olanı direkt süte ya da yoğurda katip yiyebilirsin. Süt kakao yulaf ezmesi bunları pişirip yiyebilirsin yine. Bazıları vanilya ekliyor tat versin diye.

Kahvenin ise yaramasina sevindim canım
Akşam yemeği o kadarcik olur ya. Ben de gece yemek yedim ekmeksiz. Bazen geliyor böyle

Bugun 61.9 ciktim haftasonu esimin ailesi gelecek kahvaltiya ne hazirlasam diye dusunurken istahim aciliyor kendimi tutmam lazim

Bugun 61.9 ciktim haftasonu esimin ailesi gelecek kahvaltiya ne hazirlasam diye dusunurken istahim aciliyor kendimi tutmam lazim
Evet kendini tut kesinlikle. İpin ucu kaçtı mı yakalamasi zor. Herkes konuşacak şimdi aman ye sen zaten zayifsin vs dinleme. Herkes kendini güzel hissettigi kiloda olmalı

Bugün kahvaltıda müsliye süt ekleyip yedim. Öğlen de iki tane haşlanmış yumurta. Suyu ihmal etmeyin. Tarçınlı kahvemi de içtim yine. Bir de ara öğün olarak kavurga yedim. Akşama sarma var. Ve yoğurt çorbası. İkisinden de az az yerim.

Aliyim deniyim bende. Yulaf lapasi yapiyorlar ya tatli gibi onu merak ediyorum

Düzenleme: Akşam yemeğinde çiğ köfte yedim. Çorba ve sarma yemedim. 250 gr çiğ köfte, marul, maydanoz, limon ve ayran. Lavaş yok

Aliyim deniyim bende. Yulaf lapasi yapiyorlar ya tatli gibi onu merak ediyorum
Acaba sütle pisirilene mi diyorlar ki? Başka tarif bilmiyorum canım ogrenirsen buraya da yaz biz de öğrenmiş oluruz

Bugun sabah fazla birsey yemedim ama aksam1 lahmacun ve 2 dilim pide yedim.

İnstagramda goruyorum uzerine muz falan dilimliyorlar
Muhtemelen su ya d sütle pişirip meyve ekliyorlar. Ben oğluma suyla pişirip muz ekleyip verirdim ek gıdanın ilk zamanları. Güzel olurdu bayağı.

Bugun sabah fazla birsey yemedim ama aksam1 lahmacun ve 2 dilim pide yedim.
Ben de bugün sabah yine müsli, öğlen sarma akşam da karnabahar mantısı yedim. Ekmek yok. Öğlen sarma yerken aşırı çekti canım ekmek vallahi zor tuttum kendimi ya.

Yarın yepyeni bir gün. Yeniden kahvaltidan başla kuzum

Benim bu hafta pek guzel gecmedi kizlar. Carsamba falan tartilmistim ilk tartilmadan sonra kilo veremedigimi gorunce saat disina cikmasamda biraz kalorili beslendim. Az once aksam yrmegi olarak 1 durum yedim mesela mutsuz ve pismanim yarin sabah itibari ile az kalorili sut yapacak yiyeceklere devam. Bu aksam mutsuz ve pisman uyuyacagim keske tartilmasaydim

Günaydın kızlar. bende emziriyorum 8 aylık bir bebeğim var hamileyken 17 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Doğuma 93le girdim bebeğim 3 aylık olana kadar diyet spor ne ararsanız yaptım düğünümüz vardı onun hırsıyla 72ye kadar düştüm yani 21 kilo verdim. Sonrasında kala kaldım sürekli acıkıyorum yemek istiyorum aşırı kiloluda olmayınca hırslanıcak bişey bulamıyorum acıkınca gözüm dönüyor en çok zorlandığım eşimin çay saatlerinde yediği aburcubur ve tatlılar. Ara ara kiloda aldım ama gözüm korktu yine dikkat edip 72 ye indim onun altını hiç göremedim. İdeal kikom 65 ve inşallah bıkmadan usanmadan uğraşıp düşmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…