Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın. Benim de güzel haberlerim var 59'u gördümCanimm bugun 61.4 ciktim. 1 haftada 1 bucuk kg gitti devam bakalim
Ben de dün bir hata yaptım. Ufak bir hamburger ve küçük bardakla kola içtim ama bu sabah düzene devam arada yeme atakları olacak kendini buna kaptırma. Devam edebilirsinBenim bu hafta pek guzel gecmedi kizlar. Carsamba falan tartilmistim ilk tartilmadan sonra kilo veremedigimi gorunce saat disina cikmasamda biraz kalorili beslendim. Az once aksam yrmegi olarak 1 durum yedim mesela mutsuz ve pismanim yarin sabah itibari ile az kalorili sut yapacak yiyeceklere devam. Bu aksam mutsuz ve pisman uyuyacagim keske tartilmasaydim
Hoşgeldin aramıza Benim en büyük motivasyon kaynağım eski fotoğraflarım, aynadaki göbekli hatun Yaparsın bizimle ilerle. Gelismeleri sık sık yaz. Tek başına yapmaktan çok daha zevkli ve kolay oluyor.Günaydın kızlar. bende emziriyorum 8 aylık bir bebeğim var hamileyken 17 kilo aldım ama kilolu hamile kalmıştım. Doğuma 93le girdim bebeğim 3 aylık olana kadar diyet spor ne ararsanız yaptım düğünümüz vardı onun hırsıyla 72ye kadar düştüm yani 21 kilo verdim. Sonrasında kala kaldım sürekli acıkıyorum yemek istiyorum aşırı kiloluda olmayınca hırslanıcak bişey bulamıyorum acıkınca gözüm dönüyor en çok zorlandığım eşimin çay saatlerinde yediği aburcubur ve tatlılar. Ara ara kiloda aldım ama gözüm korktu yine dikkat edip 72 ye indim onun altını hiç göremedim. İdeal kikom 65 ve inşallah bıkmadan usanmadan uğraşıp düşmek istiyorum.
Merhabalar
Tabii ki kaç kilosun hikayen nedir? Kaça düşmek istiyorsun?Bende emziren bir anneyim kilo vermede baya zorlanıyorum aranıza katilabilirmiyim
Teşekkür ederim,73 lerdeyim regl dönemi olduğu için artidayim maalesef , bugün istikrarlı bir şekilde başlamayı düşünüyorum, bebeğim bir buçuk yaşında , hedefim 55 olmak , bir kaç aydır 72 kilodan eksilemedim. Yaş 37Harikasın. Benim de güzel haberlerim var 59'u gördüm
Ben de dün bir hata yaptım. Ufak bir hamburger ve küçük bardakla kola içtim ama bu sabah düzene devam arada yeme atakları olacak kendini buna kaptırma. Devam edebilirsin
Hoşgeldin aramıza Benim en büyük motivasyon kaynağım eski fotoğraflarım, aynadaki göbekli hatun Yaparsın bizimle ilerle. Gelismeleri sık sık yaz. Tek başına yapmaktan çok daha zevkli ve kolay oluyor.
Tabii ki kaç kilosun hikayen nedir? Kaça düşmek istiyorsun?
Motivasyonum tartiyla biraz dustu ama devamHarikasın. Benim de güzel haberlerim var 59'u gördüm
Ben de dün bir hata yaptım. Ufak bir hamburger ve küçük bardakla kola içtim ama bu sabah düzene devam arada yeme atakları olacak kendini buna kaptırma. Devam edebilirsin
Hoşgeldin aramıza Benim en büyük motivasyon kaynağım eski fotoğraflarım, aynadaki göbekli hatun Yaparsın bizimle ilerle. Gelismeleri sık sık yaz. Tek başına yapmaktan çok daha zevkli ve kolay oluyor.
Tabii ki kaç kilosun hikayen nedir? Kaça düşmek istiyorsun?
Yasim 31. Baslangic 88.3 suan 86.5 hedef tam net degil son anda karar vericem ama 67 diyelim. Boyum 1.70 oldugu icin benim icin ideal oluyor goruntu olarakBu arada ilk mesaja liste eklemek istiyorum. Başlangıç kilonuzu, şu anki kilonuzu, hedef kilonuzu ve yaşınızı bu mesajı alintilayip ekler misiniz? Listemizi oluşturalim. Ayrıca yakın zamanda yeşil elma detoksuna başlayacağım. Başlamak isteyenler için tarif ekleyeceğim
Ben sabah foto çeksem net kilomu eklesek olur muBu arada ilk mesaja liste eklemek istiyorum. Başlangıç kilonuzu, şu anki kilonuzu, hedef kilonuzu ve yaşınızı bu mesajı alintilayip ekler misiniz? Listemizi oluşturalim. Ayrıca yakın zamanda yeşil elma detoksuna başlayacağım. Başlamak isteyenler için tarif ekleyeceğim
başlangıç kilom 93 şuan 72 hedef kilom 65Bu arada ilk mesaja liste eklemek istiyorum. Başlangıç kilonuzu, şu anki kilonuzu, hedef kilonuzu ve yaşınızı bu mesajı alintilayip ekler misiniz? Listemizi oluşturalim. Ayrıca yakın zamanda yeşil elma detoksuna başlayacağım. Başlamak isteyenler için tarif ekleyeceğim
Geldim şimdi takipteyim siziJadesi Gel kuzum
TabiiBen sabah foto çeksem net kilomu eklesek olur mu
Teşekkürler
Öncelikle selam hanımlar yolunuz kolaylıkla dolsun bende hikayemden biraz bahsedeyim şunu belirteyim ki emzirmiyorum biz bırakalı 6 ay oldu. Grupta tanıdıklar var torpille kabul edildim
23 aylık bir kızım var. Ve 9 ay önce 58 kilolara kadar düştüm üstelik doğru düzgün diyet yapmadan ama sağlam sporla 3 ayda 4 kilo verdim az gibi gelebilir ama kas kütlesi baya artmıştı incecik duruyordum. Sonra başımdan bir hamilelik geçti emzirmeyi ve sigarayı bıraktım (malesef içiyordum) ve bebeğimi kaybedince her şey başa döndü yedim yedim hala da yiyorum şimdilik çok sağlam bir giriş olmasa da porsiyon küçültme ile başladım tartımın pili bitmiş yakında sağlam bir girişlw aranıza gelip 10 kilo kadar vermek istiyorum
HarikaKızlar tartı fotosunu dün çektim ama ancak yükleyebiliyorum. Buyrunuz.
Eki Görüntüle 3020884
50'li rakamları görmeyeli üç yıl olacak neredeyse çok mutluyum Dün akşam yukarıda bahsettigim hatayı yaptım ama aşırı rahatsız oldum hem bedenen hem ruhen. Bugün iki haşlanmış yumurta, biraz köy peyniri ile başladım yeniden. Yemek atakları sizi üzmesin yolumu uzun yaza muhteşem girelim
Hoşbuldum çok teşekkür ederim benim diyet anlayışım zayıftır biraz ama sizinle iyice gaza gelirim umarım her şeyden az da olsa yerim ben tamamen keserek hiç diyet yapmadım ama yaza arkadaşlarım evlenecek ve eşim sürekli spor yapar yanında duba gibi kalmak istemiyorum hedefim benim de 54 civarı haydi bakalım birlikte başaralım kızlarHosgeldin.Çok gecmis olsun. Çok güzel kilolar vermişsin. Yine hep beraber veririz inşallah