- 11 Aralık 2018
- 39.649
- 245.657
Kız evlenince de cilve yapmasına gerek yok ki. Olur da evlenebilirse zaten bununla evlenen adam kadın görünce 3 saniyede boşalan ereksiyon problemli bir tip olur ya da işini halledip dönüp horlayanlardan. Cilve yapamadan iş biter zatenSen evlenince de bı nane yapamazsın.. Bu nefret,bu kafa ile yol alamazsın. Can çıkar huy çıkmaz.
Allah .......... VersinKız evlenince de cilve yapmasına gerek yok ki. Olur da evlenebilirse zaten bununla evlenen adam kadın görünce 3 saniyede boşalan ereksiyon problemli bir tip olur ya da işini halledip dönüp horlayanlardan. Cilve yapamadan iş biter zaten
Ama seni doğuran anaya , barındıran aileye, kan kardeşlerine nefret kusacak kadar aptalsın.Eşime beni mutlu edecek insana nefret gösterecek kadar aptal bi insan değilim
Zamanında şunu yazdım. Aç oku. Dön oku. Dolaş oku.Heves kırmak gibi olmasın ama sanmıyorum, size gelecek adam da yeterince gezmiş tozmuş, artık evleneyim de çoluk çocuğa karışayım akşam kapımı açacak önüme 2 tabak yemek koyacak biri olsun diye gelebilir. O zaman sıkıntı büyük olur.
Yedirsem, içirsem, gezdirsem, tozdursam, mal varlığımı önüne sersem, hayatımı ona adasam da diyormuş duyduğuma göreElin oğlu da seni bekliyordu. Elif nerde gelse de onu bağrıma bassam diye
O zaman görücü usulü seçilmeyi bekliyceksin, sevgilim yok diye ağlamıycaksınTamam ben yarından itibaren işveli cilveli olayım hatta konuşma mı da işveli cilveli yapayım ya bi gidin kardeşim surdan cilve dersi vermeye mi geldiniz cilve işve eşe yapılır. Evlenince ancak eşime yaparım bu kadar net
Fikrini beğenmeyip beğenmedim atanların normal mesajlarına beğenmedim atmayı bırakmalısın saplantı yapma bu kadarTam istediğin biri olmamıştır yoksa illaki konuştuğun dateleştiğin birileri vardır kendin de demişsin.
Senin hayallerini gerçekleştirecek zenginlikte birini arıyormuşsun eski konunda, o da zor be güzelim bu ekonomide.
Öyle hali vakti yerinde adam bulacan da o da sana bakmayı kabul edecek de bir de gezdirecek tozduracak.
Kendine iyi bir kariyer yapmayı hedefle kocadan ziyade.
Kariyerin seni bir sabah terketmeyecek çünkü erkek öyle mi ?
Senin bu kafa yapın ne zaman değişecek acaba? Daha geçen sana dünyayı gezdirecek çalıştırmayacak bir adam istiyordun hayatında ondan önce evlilik kurtuluş mu diyordun. Senin sorunun bunların hiçbiri değil tamamen maddiyat ve kendin olamamak . Ekonomik özgürlüğün yok dolayısı ile hayat özgürlüğün yok aile evinde bir yer görmeden sosyalleşmeden bekliyorsun ki zengin birisi gelsin seni bulunduğun yerden çekip çıkarıp bambaşka bir hayatın içine bıraksın. Üstelik sevgililik namussuzluk da değil ki mantığın fikirlerin herseyin yanlış. Sen bu kafayla sana gelen görücü usulü taliplerden en zengin olanı kabul et ve hayatına o sekilde devam et çünkü bu çıkmazda kalman cidden sana zarar25 yaşındayım bugüne kadar
hiç sevgilim olmadı. Açıkçası üniversiteye kadar sevgililik işlerinde hiç gözüm yoktu. Üniversiteye başladığımda olsun istedim. Fakat olmadı. Bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım. Kolay kolay bir erkeği begenemiyorum etkilenmiyorum yani elimde değil neden böyleyim bilmiyorum. Artık olsun istiyorum. Bugüne kadar bir kişi dahi karşıma geçip de senden hoşlanıyorum sana ilgim var bile demedi. Sosyal medyadan tanıdığım kişiler yazdı fakat benim onlara karşı bir ilgim yoktu. Aslında ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Aşık olmak nasıl bir şey , bir erkeği sevmek bir erkek tarafından sevilmek sabahlara kadar mesajlaşmak saatlerce telefonda konuşmak gözünün içine aşkla bakmak vs.
Evlendigine pişman olmasındaNe güzel geçmişinize dair hiçbir pişmanlığın ve keşken olmayacak evlendiğinde
Ortam var mı birileriyle tanışabileceğin?25 yaşındayım bugüne kadar
hiç sevgilim olmadı. Açıkçası üniversiteye kadar sevgililik işlerinde hiç gözüm yoktu. Üniversiteye başladığımda olsun istedim. Fakat olmadı. Bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım. Kolay kolay bir erkeği begenemiyorum etkilenmiyorum yani elimde değil neden böyleyim bilmiyorum. Artık olsun istiyorum. Bugüne kadar bir kişi dahi karşıma geçip de senden hoşlanıyorum sana ilgim var bile demedi. Sosyal medyadan tanıdığım kişiler yazdı fakat benim onlara karşı bir ilgim yoktu. Aslında ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Aşık olmak nasıl bir şey , bir erkeği sevmek bir erkek tarafından sevilmek sabahlara kadar mesajlaşmak saatlerce telefonda konuşmak gözünün içine aşkla bakmak vs.
Bilmediğin bişey var tatlım. İnsanlar benden değil ben insanlardan kaçıyorum. Benimle arkadaş olmak isteyen benimle sohbet etmek isteyen insanlar oluyor bana siz çok pozitifsiniz diyen öğrencilerim var. Ağzım bozuk değil ben gerçekleri söylüyorum gevşek bir insan olmaktansa dünya görüşü dar bir insan olmayı seçerim. Ha sanmayın ki benim insanlara saygım yok. insanlara saygı duyarım mesela evlilik dışı ilişkisi olan bir arkadaşım bile vardı. Onun bu hatası günahına bakmayıp arkadaşlık yapmaya devam ettim. Bana ters bir durum olduğu halde. Ne zaman işveli cilveli olurum biliyor musunuz bir erkeği beğenirsem sevgili işlem işve cilve yaparım. Ben nefretle bakmıyorum kimseye sadece soğuk oluyorum. Aile sıkıntılarım değil travmalarım var oldu mi yeterli kendimi açıklayabildim miNormalde pek negatif yazmam ama sizin dünya görüşünüz çok dar, negatifsiniz, ağzınız bozuk, nefret dolusunuz. İşveli cilveli olmak için içinizde hayat sevinci ve iyilik olması lazım. Siz herkesi yargılayan birisiniz. İstemeseniz de etrafınıza negatif saçıyorsunuz ve insanlar sizden kaçıyor buradaki tüm konularınızı okuduğum için söylüyorum. Bunları da kabul etmeyeceksiniz ama belki bir ışık yanar. Sizin insanlara karşı saklayamadığınız bir nefret var. Muhtemelen aile yaşantınızdan geliyor, sıkıntılı bir aileniz varmış siz de onlara benziyorsunuz dolayısıyla kafa yapınız değişmeden öyle anlattığınız şekilde sevilmeniz zor. Kim nefretle bakan gözlere aşkla bakar ki?
Bir erkek benimle evlenmek isterse bana vaat edeceğin hayat nedir diye sorarım.Paragöz biri olduğunuz için olabilir. Erkekler de salak değildir nihayetinde. Adamlara sağmalık inek gözüyle baktığınızı,avcılığa çıktığınızı anlamış olabilirler
Bak sen dedin ya hemen gidiyorumAllah şifa versin acilinden konularını biliyorum aslinda bi hastaneye yatsan daha iyi olur yazık üzüldüm eteafindakilere
Demek ki “ o “ kişi daha çıkmamış karşınıza.25 yaşındayım bugüne kadar