Niye diretir kv deler ?

Kv genç. Mi? Ya genç kv olmasın çekilmez ya yaşlısı çekilmiyor 40 yaşında kv mi olur Allah aşkına evlenmeyin 20 de
Değil 54 yaşında ama kendini 30 yaşında hissediyor herkese kalırsa bunu da bütün çevreleri biliyor ben 31 yaşındayım 30mda evlendim :)

Bende sana diyorum ki neden arabuluculuk yapıyorsun neden sabrediyorsun ? Sürekli bir iyilik halindesin bak kadın bir sürü kötülük yapmış kendi ağzınla söylüyorsun sen melek misin allah aşkına

Bende sana diyorum ki neden arabuluculuk yapıyorsun neden sabrediyorsun ? Sürekli bir iyilik halindesin bak kadın bir sürü kötülük yapmış kendi ağzınla söylüyorsun sen melek misin allah aşkına
Haklısın yapmayacam işte salaklık bende bunu annemde dedi bir arkadasima da anlattım o da dedi yapma hasır oğlu da artık gerçeği görüyorkej aynen çok haklısın kardeşim kafama gereksiz yere takip kendimi üzmeye gerek yok

Çıksın o kötülük. Yapabiliyorsan onlardan gelen aramaları eşine yönlendir. Benim kaynana da böyle, paraaaa para diye ölecek. O da eşimin huyunu bildiği halde, bana yüklenmeye çalıştı, oğlumu dolduruyon diye. Bizden sürekli para tırtıklamanın peşindeydi, doldursam bile hakkımdı. Anlatamazsın, oğlu anlatır ama. Ben sağlam bir sınır çektim vaktinde, yıllardır bana ağzını açamaz. Oğluna da açamıyor pat diye patlıyor oturduğu yerden.

Yani kvdenin kardeşi . Allah iyi etsin
E kocanı doldursan da hakkın. Hele hele sürekli taciz ediyor, suçluyor ise. Aklınca seni delirtip yolsuz kardeşinin suçunu bastıracak. Anlatma kardeşim, kendini anlatma. '' Evet, dolduruyorum oğlunu, ağla. '' de, engelle gitsin. İlerde iyi olunca seni suçlayacak koca da neyine lazım. Yediği kazıklar az gelmiş demektir, öyle iş yaparsa.

Etkileniyorsa ver gitsin kuzusunu anasına. Anası sülalesi ile dolandırıp dururlar artık.

Aynen öyle valla kendisi görüyor hani doldurmadim doldursam bile hakkım çünkü biz şuan zordayiz onlar kurulu yerde rahatça benim saftirik kocam yüzünden herşey ,ben şuna inanıyorum çocukluğumdan beri gördüm kadinlarinin sözünü dinlemeyen erkeklerin çoğu o yolda olumsuz olarak cevap alıyorlar çünkü eşinin rızası olmadan buna da iyi oldu ,ha bana da iyi oldu artık gerçeği görüyor ne kilimi kıpırtip ailesini kotuledim ne bişey şimdi görsün . Ama benim aptalligimda var aptal olmasam yine aralarını yapmak istemem ama dünden sonra aslaaa.ne halleri varsa görsünler anası da oğlu da . Yeter yiprandigim ailesi yüzünden .

Kopar ipleri, sen korkma ağzının tadı bozulsun diye, kocan korksun '' Bi falso daha verirsem Rüya yüzüme bakmaz, toplar bavulu gider. '' diye. Canını sıkma, can sık. Yoksa sen avuç avuç antidepresan içerken, onların içi bile sıkılmayacak.

O kafaya yaklaştım inşallah öyle olacağım da. Çok teşekkür ederim sizlere. Allah hepinizden razı olsun hepiniz çok güzel.yonlendirdiniz . Bütün bana cevap yazan arkadaşlar çok sağolsun

Annesi mesaj atarsa yada ararsa şu an müsait değilim akşam ararım seni, deyip kapatın telefonu. Akşamda eşinizin yanında arayın. Eğer yine ters konuşursa hem eşiniz de duymuş olur hemde müdahale eder.

Konu sahibi diyor zaten bu dolandırılma olaylarından sonra ailesinden soğudu eşim diye. Bazıları hala kv nin baskısından mı oldu yoksa eşin gönüllü mü verdi parayı diye soruyor. Kv işin içinde işte anlatıyor konu sahibi... okuduğunuzu idrak edin bir zahmet. Ayrıca farz edelim annesinin baskısı olmadan eşi parayı vermiş olsa bile kadının diğer yaptığı hareketleri haklı kılmıyor. Konu sahibi doğru olanı yapmışsınız. Hiç takmayın bundan sonra boşverin kendi kendine konuşsun dursun kv tam bir cahilmiş siz kendi hayatınıza odaklanın. Israrla ararsa açmayın. Konuşmak isterse gelirse falan yine aynı güzellikle kırmadan tavrınızı devam ettirin. Size karşı bir saygısızlık olmadıkça bu şekilde mesafeli devam etmeniz en mantıklısı bence

Ya teyze zaten oldukca tuhaf cekilecek gibi degil de ben ic camasirlarimi karistirdigi an iletisimi kesmistim zaten. Dolandiricilik ve telefon tacizi olaylari surada dursun.
Kaynanam manyağın tekidir, ama hiç yatak odamda yatmadı bile, değil ki çekmecemi karıştırmak.

Kaynanam manyağın tekidir, ama hiç yatak odamda yatmadı bile, değil ki çekmecemi karıştırmak.
Benim evime kalmaya geldi , ben işte iken eşim getirmis bu duruma kötü yaklasmadim ilkin ve asla odama sokmam ben bu insanları ,onlar gelince bile kapısını kilitlerim odamın istemem hicbirseyim görünsün.neyse bu gelince bi kaç gün kaldı sesim çıkmadı , ta ki ağzından bralet sütyenlerimi çamaşırlarımı ağzından atana dek ,çok beğeniyorum senin şu kullandıklarını bende Alican dedi , deyince dumur oldum ... Eşime ilettim o da sabırlı ol gidecek dedi vs yüz vermedim zaten gitti . Ama şok olmuştum

Çok teşekkür ederim aynen öyle mesafede yarar var çünkü mesafeli halde dahi seviye düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…