Niye diretir kv deler ?

Öyle olsaydım inanın bukez eşim benle kavga ederdi , annesine dedim anne ben belkide sizin oglunuzdan daha fazla düşünüyorum ki gerçekten öyle hem kirilmasinlar hemde benimle kötü olmasinlar ,ben kötülük istemiyorum huzurlu olayım diyorum ama oğlu da annesi de bilinçli şekilde huzursuzluk olsun diye 1 aydır çektiler...eşimin huyu mu iyi ,beni dinlemesi gerekirdi annesini dinleyecegine çünkü şuan ben o borcu ödüyorum , 1 aydır diyorum annenn baban ara sor bak gidelim günahtır bir kere gidelim hiç olmazsa demesinler gelmiyorlar gitmiyorlar ..başkası olsa inanın düşünmez benim gibi ama ben sadcee sıkıntı artık çekmek istemiyorum o kadar çok beni.sikintiya soktular ki ..artık dingin şekilde yaşamak istiyorum . Oğlu diyo açma o arayınca ,.açma ama koskoca kadın arkamdan zaten atıp.tutuyodur öyle o tarzda biri ben ona ne olursam.olayim beni hiç oğluna layık görmedi.:) Bende o gelinlerdenim ama.allah herkesi iyi biliyor

Muhatap olmak zorunda değilsin. Yok saymayı bilmelisin.

Ya bu eş ailesiyle sorun yaşayan gelinlerin problem asıl eşlerinde zaten. Meydanı boş bulan kayınvalidegiller at koşturuyor. Bari orta yolu bul oğluyla barışsınlar da konu kapansın

Esinizin de sucu var evet, ama siz neden bu kadina sınır cizmeye korkuyorsunuz? Sizin hayatiniza katkisi var mi zarardan baska? Yok! Oglu küsmüs, cilesini siz niye cekiyorsunuz? Net olun.

Muhatap olmak zorunda değilsin. Yok saymayı bilmelisin.
Annesinden doğru söylemek gerekirse korkuyorum geçmişte yaptığı şeyler çok fazla şeylerdi... Sadece korku yok hem ayıp olmasın hemde kötülük çıkmasın diye arada beni bıraktılar eşimde de suç var ,annesinde de .. şimdi ben bu saatte size derdimi diyorum bugün gün boyu eşimden sinir oldum.resmen gıcık oldum annesinin huyunu biliyor çünkü

Ya bu eş ailesiyle sorun yaşayan gelinlerin problem asıl eşlerinde zaten. Meydanı boş bulan kayınvalidegiller at koşturuyor. Bari orta yolu bul oğluyla barışsınlar da konu kapansın
Onu da yapmayi istedim.belki mantıksız ama dedim gidelim görelim babanlari ,Kabul etmedi gönüllerini almış oluruz vs o da bana söz saydı argoca boşver vs dedi . Eve geldi evde de biz kavga ettik. Yani olan yine gerçekten hiç suçu olmayana oluyor kimbilir arkamdan ne demiştir.annesi niye bunu düşünüyorum bilmiyorum

5 buçuk yıldır evliyim ben. Gurbetteyim. Eşimin ailesi ile sadece 6 ay görüştüm. Onları tanıdıktan sonra bıçak gibi kestim. Muhatap olmam. Aramam sormam. Gitmem gelmem. Az insan çok huzur. Arkamdan ettiği dedikoduları gelir kulağıma tınlamam. Hayat çok kısa. Değmiyor. Net ve kesin bir tavır koy. Gerekirse bayramdan bayrama.

Esinizin de sucu var evet, ama siz neden bu kadina sınır cizmeye korkuyorsunuz? Sizin hayatiniza katkisi var mi zarardan baska? Yok! Oglu küsmüs, cilesini siz niye cekiyorsunuz? Net olun.
Çok kötü şeyler etti ben yine aynılarını yaşamaktan korkuyorum,onun yaptıkları yuzunden boşanmaktan geri döndük . Şimdi diyorsunuz belki niye ben etkileniyorum gerçekten mutluluğum bozulacak diye korkuyorum çünkü öyle biri

Zaten onlar bu korkunuzu sezdigi icin ve esiniz buna firsat verdigi icin bu olaylar böyle devam ediyor. Siz ilk önce kendinizi koruyacaksiniz.

Yalnız insanların sana kimbilir ne dediğini hesaplayarak yaşayamazsın sürekli, sanırım genel olarak böylesin önce bu sorununu çözmelisin. Zaten yaptığın bişey yok bırak ne derse desinler. Bu kafaya erdin mi gerisi geliyor zaten kıymetlimiss oluveriyosun:)

Hepsini bende dedim ... Sen kötü oldun ben çilesini çekiyorum o da bana diyo açma.teli diyorum eeee sen diyosun aç teli bak ne diyor. Şimdi de açma diyosun bugün dedim engelleyecem anneni en sonunda diyo.engelle valla seni o zorlukta beynin patlatiyosun birde onun yüzünden . Valla ellerim titredi sinirden göz göre göre benle kavga etti

Neyse ya en iyisi konuşmamak ben arayıp maramam ararsa da oğlunu arar derim.bak annen arıyor sen konuş.. çok sıkıntı çektim ben sadcee oğlunu etkiler diye korkuyorum o yüzden böyleyim ,çok fedakarlık yaptım eşimde keza ama bencilce değil gerçekten sadece yuvama,huzuruma artık kötü bişey olmasın diye böyleyim . Yoksa olmazdım bu kadar takıntı

Engelleyin. Kayinvalideniz de ortaligi karistirmaya kalksa bu sefer evde de agirliginizi koyun. Biz sirf evlendik diye kimsenin sacmaliklarina ve tacizlerine boyun egmek zorunda degiliz. Nasil sokakta gecenden böyle bir muamele kabul etmezsek, aile icinde de kabul etmemek lazim. Insanlar baska sekilde ders almiyor.

Eşiniz size iyidir ondandır ..uymaca ise eninde sonunda uyar onlara benim ki 2.dedigimden

Aynen öyle . Ben sadece tek pişmanlığım annesi ,kızmayın ama ben tüm sıkıntıları annesi yüzünden çektim . Eşimi çok severek bekledim ,sevdim evlendim . Ama annesi yüzünden o kadar pişmanım ki aşık olmadan önce bilseydim annesi böyle yemin ederim geri dönerdim

Eşiniz size iyidir ondandır ..uymaca ise eninde sonunda uyar onlara benim ki 2.dedigimden
Bu tavrı koymadan önce anlattım tek tek. Görüşmeme kararımı bildirdim. Kendisi haftada bir gün gider görür. 5 yıl oldu görüşmeyeli. Benden kıymetlisi yok. Gölge etmesinler başka ihsan istemem. Eşine kararını bildir öncesinde. Zaten sanada demiş açma telini arama diye. Fırsat bu fırsat.Evinin huzurunu bozmasına izin verme. Eşine sen git gel görüş. Ben yokum kavganızda de. En azından kalpler kırılmaz.

Beni arayan o ,konuşan o ! Kadın oğlu yüzünden bana trip atıyor telde ses tonuyla bile ağırdan aliyo ,sanki ben kusturmusum, sanki ben yapmisim gibi ve çok yalancı nisanliligim 2.sene.surdu evliliğim 1.5 yıl 4 senedir aileleri içindeyim o kadar yalanını yakaladim ki ,annem bile korkuyo annesinden arkadaşlarım kinamda düğünümde hicbisey bilmeyenler geride bana hep dediler ki nasıl kadın o öyle , düğünümde bir arkadasimin kocası arkadssima demiş.ki kadının yüzünden şer.akiyo ne bilim ya dedikodusunu yapıyorum bende sayesinde şimdi. Annem diyo onun yüzünden günahkar olduk sana.ettiklerini konusa konuşa kadının günahı bitti

Bişey diyeyim sizde kadinsiniz bende ,ben kötü biri değilim ama hayatımda ilkkez birinin ölmesini sadece kayınvalidem için kac kere aci çekerken istedim,beddua ettim...bekarken eşim hiç hayatimda yokken demezdim böyleleri var meğer varmış o kadar canımı yaktı ki . Dedim Allah'ım niye böyle bu kadın niye ... ne bileyim sizi acaba Nisan günü bile ağlatan kaynana oldu mu ? Beni ağlattı.oglu bile ağladı .niye böyle insanlar ben bilmiyorum haaa cektiklerimden sonra da bende kendisi takıntı oldu o da ayrı

Söyle söyliyim: Hicbirimizin ailesi mükemmel veya hatasiz degil. Lakin dengeyi kurmak eslere düser. Esimin ailesi ile ilgili sorun ciksa o halleder, benimki ile ciksa ben hallederim genelde. Ufak tefek konularda ben kendim de gerekeni söylüyorum. Biz hep "Herkes kendi delisinden sorumlu" deriz. Esinizde "engelle" diyor, ama yarin annesi "beni engelledi" diye hoplasa "Evet engelledi, bende engellemesini söyledim" diyecek yürek var mi orasi kilit nokta. Cünkü diyemeyecekse akil da vermesin. O zaman siz gerekeni yapip uygularsiniz zaten

Nazar değmesin inşallah ... Kötüler hiç olmasın bu hayatta cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…