Nişanlıyla yeni bir kavga

Sana katlanamadığının farkındaysan problemin büyük kısmını kabul etmişsin sanırım . Bir insan beğendiği içinde ona farklı geldiği içinde başka birine bakabilir .Her bakış kıskanılacak bakış değil .İyi tartman gerek herşeyi tartışma olayına getrimemelisin . Adam seninle birlikte geçireceği bir gün planlamış . Sonunda cüzdanı bile olmadan evinin yolunu tutmuş . Bir ara nişanlını gurur yapacağına belki cüzdanda ehliyeti nüfus cüzdanı falan vardır . Arıyordur şimdi .
çantana koyarmısın demişti kesin bende olduğunu biliyodur o yüzden aramama gerek yok kendiside çok merak etmiyo bence

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı

Niye bu kadar kıskançlık anlam veremiyorum ki yahu biz bayanlar bile atıyorum ilgi çekici bir kız görünce bakmıyor muyuz evet bakıyoruz valla nişanlınız aslında kalbinizi kırmamış bence hatalı olan sizssiniz çookk büyütmüşşünüz olayı nişnlınız yine de daha ılıman yaklaşmış böyyle yaparak uzaklaştırırsınız yapmyın nacizane bir fikir..

adam senden kurtulduğuna bakmış cüzdan falan umrundamı. hayatta aramam diyosun, inşallah oda hiç aramazda burnun sürtülür biraz hala gurur yapıyo ya :KK70:

Yazın denize gitmiştik ben ordada olay çıkarmıştım seni bidaha denize götürmem demişti dünde avmde aynısını yaptım seninle dağ başında yaşamak lazım dedi
haklı

yaaa vallahi bu kız adam olmaz, bırakın kendi haline gururmuş aramazmış hatalıymış ama böyleymiş bıdı vıdı bıvı vıdı
götünü kaldıran o erkeğin şu an bayram yapması lazım, cidden hastalıklısın

ben bile bu gün sana bu derece tahammül edemezken o nasıl etmiş, helal olsun abiye umarımda ilk adımı atan o olmz üzülürüm ona

Hakaret olarak algılamayın ama siz ve sizin gibi insanlara biz ne desek suçlu olduğunu anlatamayız. Kendini haklı gördüğünü hala bunca yoruma rağmen söylüyosun. O adam sana geri dönerse şaşırıp düşün. Yazık etme onunda hayatına bırak gitsin ya.

Nişanlın merhametli ve seni çok seviyor emin ol. Çocukça bir münakaşa buna karşın olgun davranabilen bir beyfendiyle birliktesin gerçi ne olursa olsun bağıran erkek sevmiyorum yinede neyse :)

Bugün nişanlımla buluştuk öğleden sonramız boştu avmye gittik,gezdik iki saat kadar sonra başka yere yemeğe gidicektik,tam giderken bi kıza anlık baktığını sezdim baktı çevirdi kafasını ama ben delirdim,o an sustum otoparka gittik noldu sana niye yüzün düştü diyip durdu bende söyledim,kim ya hatırlamıyorum bile kimi kastettiğini dedi sonra ben arabasına binmek istemedim kendim gidicem dedim izin vermedi bindik gittik yemek yerine doğru yoldada tabi ben durmadım söylenmeye devam ettim,buda kızmaya başladı götürdü beni bi metro durağına hayatım sen burdan eve git bende eve gideyim akşamımız tatsız geçicek belli dedi bende kovuyomusun dedim hayır böylesi daha iyi olucak dedi hayatımda böyle hakaret görmedim diyip kapıyı öyle bi hızla çarptımki sonra o sinirle arayıp gel al yüzüklerini dedim eve git lütfen bikaç kere daha tekrarladım oda eve git diye bağırdı telefonu kapattı o zamandan beri ses seda yok çok kırıldım üstelik cüzdanını çantamda unutmuş ona bile tenezzül edip aramadı
Regl dönemindesin galiba :110:

ikincisi galiba sabrını deniyorum sanki ama peşime düşende yalvaranda yok

İyi ki düşmüyor peşine
Ne yalan söyliyim müstehak ve içimin yağları eridi
Yazık o adama
Kendisini sevmeyen, çirkin olduğunu düşünen ve süründürmek için olay çıkaran bir ruh hastasıyla nişanlı
Allah korkun varsa bırak adamı
Elbet onun da yakışıklı çekici olduğunu düşünen biri çıkar karşısına
Ya da ileride boşanarak evine dönersin ra bu adam çekmez seni inşallah yada gözlerini açar yakında

kusura bakma ama sen bu adamıda kendin gibi hasta edersin. Bi insan bu kadar takıntılı olamaz ya .. adama yazık..

yaaa vallahi bu kız adam olmaz, bırakın kendi haline gururmuş aramazmış hatalıymış ama böyleymiş bıdı vıdı bıvı vıdı
götünü kaldıran o erkeğin şu an bayram yapması lazım, cidden hastalıklısın

ben bile bu gün sana bu derece tahammül edemezken o nasıl etmiş, helal olsun abiye umarımda ilk adımı atan o olmz üzülürüm ona
biraz ağır olmadımı,üzerimden ego tatmini yapmayın lütfen

X