nişanlıyım ve kaynanamla bir ömür düşünemiyorum...

Kv ile oturacaksınız? Yapmayın Allah aşkına, zehir mi etmek istiyosunuz evliliğinizi?

Biz kadinlarin bu cektikleri nedir anlamadim .allah peygamber sabri versin anca cunku senin kinin aynisi bendede vardi allahtan kurtuldum ben oda aramazdi sormazdi sanki baskasinin gelini gibi davranirdi herseyi o bilirdi tek seni benden iyi anlayan olmaz diyecegim o ki nisanlin sana destek oluyorsa kendinide nisanlinida al kac kurtul ha olmuyorsa kendin kurtul hayir gelmez kendimden biliyorum simdi ise kafam hic olmadigi kadar rahat kultur farki inanc zayifligi hep sorun hemde en biyugunden

Tabi sen bunu başta biliyordun der. Neden başta demediniz? O zaman anasıyla oturacak eş alsın kendisine. Biraz gözdağı verin korkutun kaybetmekten korksun sizi.

kendine yazık edersin söyleyeyim.Ömrün kendi ailen,kayınvaliden ve kocanı idare etmekle geçecek ve üçüne de yaranamayacaksın.Olan sana olacak .evlenmeden önce çok iyi düşün derim

Ya ayni evde oturanlar inan nasil özelinizi yaşiyorsunuz yan odada annesi varken banyo?
Ben de bunu hiç anlamamışımdır. Gece o saatte banyoya girsen herkes anlar. Sabah peşpeşe girsen yine aynı şey. Birlikte banyo olayını zaten geçtim. Hiç ses yapmama kaygısı zaten insanda zevk bırakmaz.

Konu sahibi arkadaşım, ayrı eve çıkın olmuyorsa da olmasın her şeyde bir hayır vardır. Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedik, bu şekilde evlenirsen bile bile lades demiş olursun o pişmanlık da seni kahreder.

Ben de bunu hiç anlamamışımdır. Gece o saatte banyoya girsen herkes anlar. Sabah peşpeşe girsen yine aynı şey. Birlikte banyo olayını zaten geçtim. Hiç ses yapmama kaygısı zaten insanda zevk bırakmaz.

Konu sahibi arkadaşım, ayrı eve çıkın olmuyorsa da olmasın her şeyde bir hayır vardır. Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedik, bu şekilde evlenirsen bile bile lades demiş olursun o pişmanlık da seni kahreder.
Aynen bende anlamiyorum yani sonucta hic özeliniz olmaz bence cok ihrenc.lislelier gibini seviscrk kocsnla gizli sakli duymasinlar diye.banyo deswn evet anlasilir ister gece ister sabah.ben boye şeyi kabul eden bayanlar anlamiyorum inan..bu duruma eşlerini sokan bayanlarida anlamiyorum.
Bir kac zaman sonra istekte kalmaz o işte biter anca ömrünü annen şunu dedi bunu yaptiyla gecirirsin. Bir erkek evini tutup kirasini ödeiyemiyorsa yada annem de annem.tuturuyorsa evlenmiceksin böyle bir adamla bukadat net.
Benim eşim izinde bir hafta aileisly ekaldik patladi düşün kendi anne babasi bu ne ja cocuk muamesi görüyoruz resmen dedi.bende yaa düsün dedim ayni evde olsak birde ki benim.kv kbabam biz odadan cikmadan evin icinde kendi evleri dolasmazlar ne zsmsn biz kalkariz ozaman ciksrlar rahatsiz oliyamim.diye.sonucta varys ne kv kayinbaba icin rahat nede genc cift icin.
Genc kayinvalde kayinbabalar var 40 yaslarinda ee ben bir gelin olatak kusura bakmaa ama banyoda ne zaman ne yaptiklarini anlamak istemem. Evini ayirmiyan adamdan boşancan. Ve birde üstüne cocuk yapiyorlar belki cikar ümidiyle oda olmuyor ve hersey daha berbat oluyor.ben rahat ilikise giremedikten sonra istedigini pisirmedikten sonra arkdaslarimi ailemi istedogim gibi agirliyamadiktan sonra ne anladim o evlilikten.evlilik degilki o evcilik. Otururum aileim yaninda evlenmem bin kat daha iyi.
Yok.2 dene.sonra ayri ev pnlar hepsi yalan.

Hic biride cvp vermedi beraber oturanlarin kabus gibi olmali ya hic mi ses cikarmiyorsunuz nasil oluyor o iş banyo anlamdim gitti

Bizde bir ev alma durumu vardi kocam bile istemedi özelimiz olmaz diye.
Ama varya bayanlar suclu kocalariniz degil.adam.sana diyor böLe yasiyacagiz dende kabul ediyorsun suc sende.
Ztn olacaklar belli o yüzden sif evlilik ugruna böyle hayst cekilmez..evlilik degil beraber oturanlsrin yaşadiklari
Baştan hayir degin bitti.kendine başka kurban bulsun.bak biri yazmis burda agziz tadiya kavga bile edeniyoruz kavga konusamadigun evde ses cikacak diye cinselik hic yasiyamazsin unut bunlari. Lap diye odalara giren kv var..sinir olcagina simdiden bitir bu işi.ya ayri ev yada biter de.ömrünü cürütme

iyi de ne demek sen baştan biliyordun?
düşünceler değişebilir beş yılda herkes her şey değişebilir
beş yıl öncesinde yaşarım dediniz ama artık fikiriniz değişti her fikir değişebilir.
kimse seni zorlayamaz k.validenle oturmaya
asla böyle bir şeyi kabul etme,gerekirse ayrıl...
kendi evini döşeyemeyecek kendi eşyalarını seçemeyecek kendi ev düzenini oluşturamayacaksın..kendi istediğin yemeği pişiremiceksin,eşinle en ufak bir tartışmada sen haklı olsan da k.validen sana kinlenicek
sürekli bir yerlere giderken göze batacaksın,istediğin gibi komşu edinemiceksin istediğini evine davet edemeyeceksin,ailen sana kalmak için geldiğinde k.validenle annen sürekli didişecek,çocuğun olduğunda her şeyine karışacak her adımınız göze batacak çıkalım gezelim deseniz dışarıı paraa saççmmaayıın diye söylenecek,her gittiğiniz yere gelmek isteyecek gelmezse darılacak,kocanı mutfakta salonda oturma odasında öpemeyeceksin,sarılamayacaksın,cinsel yaşam kısmı zaten tam bir kaos..
daha var ya bir milyon madde daha sayarım sana.
eğer k.validenle yaşayacaksan ya şimdi ya evlendikten sonrabelki de kucağında çocukla ayrılacaksın..
iyi düşün.

Malesef birlikte oturursaniz sonu yok gibi , daha simdiden umursamaz oldugunu kabul etmeyen bir nisanlin var.
Ilerde hic biseyi umursamaz ve senide desteklemez..

Ilk yillar bir cift icin zaten zor oluyor... birde Kayinvalide cekmeyin.
oooo kadar evleri varsa baska bir eve tasinin ... ayni evde oturmayin derim.

canım tam düşündüğünüz gibi BERBATTTT bişey.. bu yuzdende ilişkin değişiyor.. benim kv bitişik odamda kalıyor... hayat bundan ibaret olmasa bile evlılıkte bu cok onemlı bı sart...özel hayatın kalmıyor.. benım konumu okuyanlar belkı hatırlar.. ben esımden sogudum, kopma derecesıne geldım, kı annesı cocugum ıcın bızımle yasamaya basladı sonra rahat edıp tamamen kalmaya basladı 6 yıl bıttıı... buna ragmen cok ıyı bırı olmasına ragmen olmuyor... bunu sadece her an beraber yasayanlar bılır.. helede eşi vefat etmıs yalnız bır kv.... bu daha da kötü heryerde bızımle her annn bızımle... sakın kabul etmeyınn...

bizde durum sonradan bu hale geldı .. siz en baştan konusun..

Hic biride cvp vermedi beraber oturanlarin kabus gibi olmali ya hic mi ses cikarmiyorsunuz nasil oluyor o iş banyo anlamdim gitti

canım tam düşündüğünüz gibi BERBATTTT bişey.. bu yuzdende ilişkin değişiyor.. benim kv bitişik odamda kalıyor... hayat bundan ibaret olmasa bile evlılıkte bu cok onemlı bı sart...özel hayatın kalmıyor.. benım konumu okuyanlar belkı hatırlar.. ben esımden sogudum, kopma derecesıne geldım, kı annesı cocugum ıcın bızımle yasamaya basladı sonra rahat edıp tamamen kalmaya basladı 6 yıl bıttıı... buna ragmen cok ıyı bırı olmasına ragmen olmuyor... bunu sadece her an beraber yasayanlar bılır.. helede eşi vefat etmıs yalnız bır kv.... bu daha da kötü heryerde bızımle her annn bızımle... sakın kabul etmeyınn...

bizde durum sonradan bu hale geldı .. siz en baştan konusun..
Bitişik oda cok kötü yanlis anlama ama duyulur herşey

kabul etmeyin birlikte yaşamayı. yeni evliyken çekilmez. sonradan bile zor. banyo olayını sormuş arkadaşlar, ebeveyn banyolu bir eviniz varsa sorun olmuyor herkesin banyosu ayrı. ama yine de sıkıntılı aynı evde hep düzgün giyinmek zorundasınız benimki gibi kayınpeder de varsa...çocuk için kısa süreliğine katlanmak bile zor inanın.

kabul etmeyin birlikte yaşamayı. yeni evliyken çekilmez. sonradan bile zor. banyo olayını sormuş arkadaşlar, ebeveyn banyolu bir eviniz varsa sorun olmuyor herkesin banyosu ayrı. ama yine de sıkıntılı aynı evde hep düzgün giyinmek zorundasınız benimki gibi kayınpeder de varsa...çocuk için kısa süreliğine katlanmak bile zor inanın.
Banyon bile olsa duyulur gece sonucta kimse deli degil ve bu beni rahatsiz eder sonucta özel hayat benim ne zaman o işi yaptigimi butun ev tahmin etmek zorubda degil sif bu yüzden ben esimden uzaklasirdm. Hadi banyoyuda gectim iliskie enasinda ses cikar vs yani cekilmez ki o durum kari koca hayati degilki bu evcilik resmen.

Banyon bile olsa duyulur gece sonucta kimse deli degil ve bu beni rahatsiz eder sonucta özel hayat benim ne zaman o işi yaptigimi butun ev tahmin etmek zorubda degil sif bu yüzden ben esimden uzaklasirdm. Hadi banyoyuda gectim iliskie enasinda ses cikar vs yani cekilmez ki o durum kari koca hayati degilki bu evcilik resmen.
haklısınız tabi her türlü sıkıntı. insan gece su içmeye kalkmaya çekiniyor bir şey duyucam diye.

Kocalariniz nasil rahat ediyor hic anlamis degilim bir an önce kendi evinize cikin kabul etmeyin böyle bir hayati inanin evlilik degil bu

X