Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu hiç anlamamışımdır. Gece o saatte banyoya girsen herkes anlar. Sabah peşpeşe girsen yine aynı şey. Birlikte banyo olayını zaten geçtim. Hiç ses yapmama kaygısı zaten insanda zevk bırakmaz.Ya ayni evde oturanlar inan nasil özelinizi yaşiyorsunuz yan odada annesi varken banyo?
Aynen bende anlamiyorum yani sonucta hic özeliniz olmaz bence cok ihrenc.lislelier gibini seviscrk kocsnla gizli sakli duymasinlar diye.banyo deswn evet anlasilir ister gece ister sabah.ben boye şeyi kabul eden bayanlar anlamiyorum inan..bu duruma eşlerini sokan bayanlarida anlamiyorum.Ben de bunu hiç anlamamışımdır. Gece o saatte banyoya girsen herkes anlar. Sabah peşpeşe girsen yine aynı şey. Birlikte banyo olayını zaten geçtim. Hiç ses yapmama kaygısı zaten insanda zevk bırakmaz.
Konu sahibi arkadaşım, ayrı eve çıkın olmuyorsa da olmasın her şeyde bir hayır vardır. Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedik, bu şekilde evlenirsen bile bile lades demiş olursun o pişmanlık da seni kahreder.
Hic biride cvp vermedi beraber oturanlarin kabus gibi olmali ya hic mi ses cikarmiyorsunuz nasil oluyor o iş banyo anlamdim gittiBen de bunu hiç anlamamışımdır. Gece o saatte banyoya girsen herkes anlar. Sabah peşpeşe girsen yine aynı şey. Birlikte banyo olayını zaten geçtim. Hiç ses yapmama kaygısı zaten insanda zevk bırakmaz.
Konu sahibi arkadaşım, ayrı eve çıkın olmuyorsa da olmasın her şeyde bir hayır vardır. Bu dünyaya kahır çekmeye gelmedik, bu şekilde evlenirsen bile bile lades demiş olursun o pişmanlık da seni kahreder.
Hic biride cvp vermedi beraber oturanlarin kabus gibi olmali ya hic mi ses cikarmiyorsunuz nasil oluyor o iş banyo anlamdim gitti
Bitişik oda cok kötü yanlis anlama ama duyulur herşeycanım tam düşündüğünüz gibi BERBATTTT bişey.. bu yuzdende ilişkin değişiyor.. benim kv bitişik odamda kalıyor... hayat bundan ibaret olmasa bile evlılıkte bu cok onemlı bı sart...özel hayatın kalmıyor.. benım konumu okuyanlar belkı hatırlar.. ben esımden sogudum, kopma derecesıne geldım, kı annesı cocugum ıcın bızımle yasamaya basladı sonra rahat edıp tamamen kalmaya basladı 6 yıl bıttıı... buna ragmen cok ıyı bırı olmasına ragmen olmuyor... bunu sadece her an beraber yasayanlar bılır.. helede eşi vefat etmıs yalnız bır kv.... bu daha da kötü heryerde bızımle her annn bızımle... sakın kabul etmeyınn...
bizde durum sonradan bu hale geldı .. siz en baştan konusun..
Bitişik oda cok kötü yanlis anlama ama duyulur herşey
Cok kötü bir an önce bence ayirin evlerio yuzdende zaten normal bır hayatın olmuyor.. sızler gıbı degıl mesela benım hayatım esımle...
Banyon bile olsa duyulur gece sonucta kimse deli degil ve bu beni rahatsiz eder sonucta özel hayat benim ne zaman o işi yaptigimi butun ev tahmin etmek zorubda degil sif bu yüzden ben esimden uzaklasirdm. Hadi banyoyuda gectim iliskie enasinda ses cikar vs yani cekilmez ki o durum kari koca hayati degilki bu evcilik resmen.kabul etmeyin birlikte yaşamayı. yeni evliyken çekilmez. sonradan bile zor. banyo olayını sormuş arkadaşlar, ebeveyn banyolu bir eviniz varsa sorun olmuyor herkesin banyosu ayrı. ama yine de sıkıntılı aynı evde hep düzgün giyinmek zorundasınız benimki gibi kayınpeder de varsa...çocuk için kısa süreliğine katlanmak bile zor inanın.
haklısınız tabi her türlü sıkıntı. insan gece su içmeye kalkmaya çekiniyor bir şey duyucam diye.Banyon bile olsa duyulur gece sonucta kimse deli degil ve bu beni rahatsiz eder sonucta özel hayat benim ne zaman o işi yaptigimi butun ev tahmin etmek zorubda degil sif bu yüzden ben esimden uzaklasirdm. Hadi banyoyuda gectim iliskie enasinda ses cikar vs yani cekilmez ki o durum kari koca hayati degilki bu evcilik resmen.
Ee ozaman sizde kv kb o isi yapinca anliyorsnuz cok kötü bir durum.haklısınız tabi her türlü sıkıntı. insan gece su içmeye kalkmaya çekiniyor bir şey duyucam diye.
Banyon bile olsa duyulur gece sonucta kimse deli degil ve bu beni rahatsiz eder sonucta özel hayat benim ne zaman o işi yaptigimi butun ev tahmin etmek zorubda degil sif bu yüzden ben esimden uzaklasirdm. Hadi banyoyuda gectim iliskie enasinda ses cikar vs yani cekilmez ki o durum kari koca hayati degilki bu evcilik resmen.