Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 Yıl önce annesini bu kadar iyi tanımıyordun sonuçta,artık daha yakın tanıyorsun "karakterlerimiz farklı anlaşamayız sende aramızda kalır yıpranırsın de".Yoksa asla bu evlilik yürümez ben size diyim.Baksana kadının boşanmış olması da kötü bir tesadüf değilse kadın geçimsiz biri diyebiliriz!!!yıllar önce ayrılmışlar..2yıl kadar öncede vefat etti. zaten görüşmüyorlardı..evet 6 yıl önce kabul ettim ama dediğim gibi düşünmek başka yaşamak başka bazı şeyleri...şuan tanıdıkça kayınvalidemi anlaşamayacağımı anladım..
valla kaçmayı da düşünüyorum geri geri..ama ailem başta istemedi ben istediğim için kabul ettiler şimdi de çocuk oyuncağımı bu diyorlar kendilerince haklı olarak...iki arada bir derede anlayacağın..
valla kaçmayı da düşünüyorum geri geri..ama ailem başta istemedi ben istediğim için kabul ettiler şimdi de çocuk oyuncağımı bu diyorlar kendilerince haklı olarak...iki arada bir derede anlayacağın..
valla eşiniz annesini tanıyormuş ne güzel sizin yanınızda olmuş..bizimki annesini melek olarak görüyor. çok sessiz sakin görünüyor ilk başta kayınvalidem ama tam tersi konuşmaya başladımı hiç susmuyor ve sürekli şikayet ettiğini farkettim.benim kafam çok konuşmayı kaldırmaz sessiz sakin kendi halimdeyim genelde...buna benzer biçok şeyi tanıdıkça farkediyoruz işte..Sen kararlı olursan yanıldığını ailene söylersen mutlu olamayacağını onlar kabul eder göz göre göre mutsuz olma bu KV ile aynı evde çok zor.
Ben ve eşim üçer kardeşiz hepimiz hemen hemen aynı dönemlerde evlendik KV siz küçüksünüz daha birlikde oturalım dedi onları evi de kiraydı bizimkide eşim olmaz öle şey ben istemem dedişok oldum ben kızdım hatta cahillik işde sonra eşim bana annem seni ezer kurtaramam dedi
Şimdi iyi anlaşıyoruz KV ile ama bazen batıyor tabi
aynen öyle bende öyle düşünüyorum ama benim takıntı yaptığım ondanda aynı saygıyı görmek..benim ailem namazında niyazında insanlar o tarz bir konuşma yapması tuhafımıza gitti..yoksa tabiki herkesin inancı kendine..Tek çocuk olduğu ve erkek evlat kategorisine girdiği için kıskanmış olabilir. Tipik kaynanus tavrı bunlar.
Eğer ihtimaliniz varsa ayrı oturmayı tercih edebilir yada ayrılabilirsiniz. Ama önlem almazsanız üzüleceğiniz kesin.
Ama şuna deyinmeden edemeyeceğim. İnsanların inançları yada inançsızlıkları kimseyi ilgilendirmez.
Siz söylersiniz anlarsa anlar anlamazsa bunu bahane edemezsiniz bana göre. Neticede her koyun kendi bacağından asılır.
aynen öyle bende öyle düşünüyorum ama benim takıntı yaptığım ondanda aynı saygıyı görmek..benim ailem namazında niyazında insanlar o tarz bir konuşma yapması tuhafımıza gitti..yoksa tabiki herkesin inancı kendine..
ayyy düşündükçe boğuluyorum resmen...daha o ince ayrıntıları düşünmemiştim...kayınvalidemi çok severek birlikte oturmaya başladım, 6 ayın sonunda neredeyse %50 duygularım değişmişti.
şu an size olması gerektiği gibi davrandığı hâlde anlaşamadınız. bir de özelini öğrendiğinizde ne olacak düşünün. çamaşırlarını yıkadığınızda, size söyleyeceği herhangi bir şey size dokunduğunda..
mustakbel eşinizi ikna etmelisiniz..
valla eşiniz annesini tanıyormuş ne güzel sizin yanınızda olmuş..bizimki annesini melek olarak görüyor. çok sessiz sakin görünüyor ilk başta kayınvalidem ama tam tersi konuşmaya başladımı hiç susmuyor ve sürekli şikayet ettiğini farkettim.benim kafam çok konuşmayı kaldırmaz sessiz sakin kendi halimdeyim genelde...buna benzer biçok şeyi tanıdıkça farkediyoruz işte..
çok şanslısınız maşallahh size :)Eşim annesinide benide çok iyi tanıyor bende de KV de önderlik ruhu var KV herşeyi ben bilirim ben böleyim şöyleyim böyle bir kadın ben okadar olmasada benimde kendime göre doğrularım var.
Bize olan teklifden önce eltimle 4 yıl birlikde oturdular eşim bekar görümce bekar zavallı yedi Kafayıeşim ordan biliyor Abi'm yengemi hiç kollamadı benim kollamamda yetmedi dedi ben içlerinde olmayınca çok göremedim ama sağolsun eşim mutsuz olmamızı istemedi
Sizde kendi şansınızı yaratın lades demeyin tavrınızı koyunçok şanslısınız maşallahh size :)
kayınvalidemi sevmeme rağmen, orası artık benim de evim olmasına rağmen 'yanında nasıl oturucam' 'telefonum çalıyo, sonra geri ararım' 'bulaşıkları yıkamadım, acaba onun yıkamasını istediğimi düşünür mü' afedersin birlikte olduğunuz zaman banyodan odana dört nala koşarsın. utanırsın, sanki olmaması gerekiyormuş gibi.ayyy düşündükçe boğuluyorum resmen...daha o ince ayrıntıları düşünmemiştim...