- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.319
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylede yani carsaf? Belki görmek istenedigim birsey görür? Ayip etmiş kötü niyetle bile yapmasa yinede ayipkayınvalidelere göre gelinlerin sınırları olamaz.Çoğu örnekler bunu gösteriyor.
ayıbı bilen insanın yatak odasında ne işi var? çarşafla ne işi var? :)Öylede yani carsaf? Belki görmek istenedigim birsey görür? Ayip etmiş kötü niyetle bile yapmasa yinede ayip
Şoktayim inan benim.kv bende bir kere kaldi oda hamileydim esimde is icon yurt disindaydi. Beni hamile.birakmakmistemedi öLe isarla gel yanimda yat dedim yatti.ikinci gün gitti oturma odainda koltukta yattimcarsfi birak kadin yatak odamda uyumaya cekindi ki ben kendim bosver gel dedim.hayatta öyle birseyimi acip kurcalamaz. Tabi ayni evin icinde belki farkli ama ben kv olsam asls gelinimin odasina girmem bana ne carsafindanayıbı bilen insanın yatak odasında ne işi var? çarşafla ne işi var? :)
Onu yapan ic camasir dolabinkda acar ne olcak ki☺☺☺gelde katil olmaayıbı bilen insanın yatak odasında ne işi var? çarşafla ne işi var? :)
Ne oldu boşandin mi evimi ayirdinKAYINVALİDENLE OTURMA SAKIN.NE OLURSA OLSUN.BEN DE ZAMANINDA EŞİM İÇİN FEDAKARLIK YAPTIM ANCAK OLAN BANA OLDU. KAYINVALİDEMLERE KÖTÜ BİR İNSAN DEMİYORUM AMA BEN VE EVLİLİĞM ERKENDEN YIPRANDI,ERKENDEN YORULDUM VE TAHAMÜLÜM KALMADI.
ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM; EVET ARADA BİR EMEK VAR NİŞANLINIZLA ANCAK BÖYLE ZOR BİR AİLE İÇİNE GİRDİĞİNİZDE,EĞER ŞİMDİDEN EŞİNİZ KENDİ ANNE VE EŞİNİN ARASINA O İNCE ÇİZGİYİ KOYMUYOR YA DA KOYAMIYORSA EVLENDİKTEN SONRA OLAN SİZE OLACAK DEMEKTİR.
İYİ DÜŞÜNÜN İYİ KARAR VERİN.EVLENDİKTEN SONRA BİR ŞEYLERİ GERİ SARMAK DAHA ZORDUR.
evi ayırdık canım.evi ayırdıktan sonra evli olduğumu o zaman anladım.Ne oldu boşandin mi evimi ayirdin
Evet sif sen degil cogu erkek bile sonradan nerdeymis aklim diyor iyi yapmisin .evi ayırdık canım.evi ayırdıktan sonra evli olduğumu o zaman anladım.
4 yıl sonra alacağınız Dublekstede birlikte oturacaksınız sonucta tatlım, değişen bişey olmayacak ki! Bence ne yap ne et nişanlını ikna et, olmuyorsada ileride mutsuz olacağına Nişanı at iki gün üzülürsün. Nişan atmak kötü bişey değil, anlaşamıyorsanız ayrılmak gerekir, nihayetinde Tanıma evresi.çok zormuş bu işler kızlar..nişanlımla konuştum dün.annesiyle birlikte yaşamak istemediğimi söyledim güzelce nedenlerini de söyledim. bana önerisi çok komikti 4yıl sonra evin kredisi bitince dubleks ev alıp altlı üstlü oturacakmışız o zaman evlerimiz ayrı oluyormuş...4yıl kısa bir zaman mı 4yıl benim için çok uzun..ben onun için mücadele etmiyormuşum fedakarlık etmiyormuşum yaşamadan bilemezmişim onu bir karar vermeye zorlamayacakmışım vs vs... şuan konuşmuyoruz bir süre ikimizde düşünüp ona göre karar vereceğiz..ama dediğim gibi anneden ayrılma gibi bir düşünce yok beyefendide...
çok zormuş bu işler kızlar..nişanlımla konuştum dün.annesiyle birlikte yaşamak istemediğimi söyledim güzelce nedenlerini de söyledim. bana önerisi çok komikti 4yıl sonra evin kredisi bitince dubleks ev alıp altlı üstlü oturacakmışız o zaman evlerimiz ayrı oluyormuş...4yıl kısa bir zaman mı 4yıl benim için çok uzun..ben onun için mücadele etmiyormuşum fedakarlık etmiyormuşum yaşamadan bilemezmişim onu bir karar vermeye zorlamayacakmışım vs vs... şuan konuşmuyoruz bir süre ikimizde düşünüp ona göre karar vereceğiz..ama dediğim gibi anneden ayrılma gibi bir düşünce yok beyefendide...
çok zormuş bu işler kızlar..nişanlımla konuştum dün.annesiyle birlikte yaşamak istemediğimi söyledim güzelce nedenlerini de söyledim. bana önerisi çok komikti 4yıl sonra evin kredisi bitince dubleks ev alıp altlı üstlü oturacakmışız o zaman evlerimiz ayrı oluyormuş...4yıl kısa bir zaman mı 4yıl benim için çok uzun..ben onun için mücadele etmiyormuşum fedakarlık etmiyormuşum yaşamadan bilemezmişim onu bir karar vermeye zorlamayacakmışım vs vs... şuan konuşmuyoruz bir süre ikimizde düşünüp ona göre karar vereceğiz..ama dediğim gibi anneden ayrılma gibi bir düşünce yok beyefendide...
Annesinden ayrilmiyorsa sen ayril 4 yil beraber ev alincakta 4 yil ha ayni ev aha dublex arkdasin dedigi gibi. Madem öyle otursun annesiyle. O annesini tutacak her zaman sen haklibile olsan. Fedakarlikmis o senin icin yakin ama ayri bir ev tutma fedakarligi yapmiyor. Sakin sakin sakin kabul etmeAltlı üstü oturmak da aynı şey canım
Sen inanıyor musun kadının tek başına evinde oturacağını
Eşine ben yalnızım diyecek akşama kadar sizde oturacak yatmadan yatmaya gidecek
Ha sen hem onun hem de kendi evine bakacaksın, iki evin yemeği temizliği her şeyi sana kalacak
Yaşamadan bilinmeyecek bir şey yok,
Neden sen fedakarlık yapacaksın ki, o yapsın annesinden uzağa taşınsın
Bence bu işi uzatıp canını daha fazla yakma canım,
Ayrılmayacağı belli annesinden, seni ikna etmeye çalışacak kendisi ikna olmayacak.
Yakin bir ev tutabilir.mesela.ayni binada.... ayni evde yeni evliyle kv olmaz olmuyorbence bu tür konularda biraz empati yapmak lazım. kayınvalidenizin yerine koyun kendinizi. ilgisizliği vs bir yana ama oğlundan başka kimsesi yoksa ne yapsın kadın. bunun ilerisi yaşlılığı var. eninde sonunda siz bakacaksınız, huzurevine falan vermem diyorsa oğlu. biraz vicdanlı düşünmek lazım bence
bence bu tür konularda biraz empati yapmak lazım. kayınvalidenizin yerine koyun kendinizi. ilgisizliği vs bir yana ama oğlundan başka kimsesi yoksa ne yapsın kadın. bunun ilerisi yaşlılığı var. eninde sonunda siz bakacaksınız, huzurevine falan vermem diyorsa oğlu. biraz vicdanlı düşünmek lazım bence