nişanlıyım ve kaynanamla bir ömür düşünemiyorum...

ayrı oturma ihtimalimiz yok benim gördüğüm kadarıyla.annesini en büyük destekçisi olarak benimsemiş..annesini yalnız bırakmayacağını biliyorum..ayrılık görünüyor diğer türlü....:KK43:
bikaç kere konuşmaya çalıştım sen bunu en baştan biliyordun dedi.. 6 yıl önceyle şuan aynı değil fikirlerim sonuç olarak...
evlenınce de sorun yasadıgınızda esınıze soyledıgınızde hep bu sızın onunuze sunulacak '' sen bastan bılıyordun'',,
ee bastan bılıyordum ama denedım olmadı bende kaynanamı ıyı sandım aynı evde yasadım olmadı ıste bı hata yaptım dıye
donulmez yol mu bu ? ömrümü heba mı edecegım?
bence sız daha babanızın evındesınız sız degerlısınız, sımdı dınletmezsenız sozunuzu hıc dınletemssınız
anamdan ayrılmam dıyen adam o zaman karısını bıraksın alsın anasını basına çalsın

hele dul kaynanadan korkacaksın ( dul ve yapıskan olanlardan )
tamam dul kalmıs calısmıs oglunu buyutmus okutmus tamam da genc ıse bı saglık sorunu yok ıse yalnız yasayabılır hıc gerek yok
unutursunuz bişeycik olmaz ayrılamam demeyın
evlenıpte ömür boyu çekecegınıze şimdi bikaç gün ağlayın zırlayın ama ömür boyu rahat edin
allah muhafaza kaynanayla aynı ev

Beraber oturmak bu kadar sorun varken;illaki ayrilik gibi duruyor..

Vazgectin mi fatma☺☺☺☺başardik umarim böyle bir hatta yapma
valla vazgeçtim çok sağolun fikirleriniz beni daha da kendime getirdi..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..nişanlımla konuşcam ayrı eve çıkabilirsek evleniriz yoksa da evlenmem ömür boyu çekemem valla..:)

valla vazgeçtim çok sağolun fikirleriniz beni daha da kendime getirdi..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum..nişanlımla konuşcam ayrı eve çıkabilirsek evleniriz yoksa da evlenmem ömür boyu çekemem valla..:)
Aynen öyle anneci bir erkekle ömür gecmez yakin olabilir ama ayni ev ayni apartman olmaz hayir dersede güle güle dersin.kendisini başka kurban bulsun

hadı bakalım arkandayız burda karar vermekle olmaz ayrıl da gel Fatma :)

şaka bi yana üzülüyorsundur tabi şimdi ama gelecekte de üzüleceğin çok garanti
yakma kendini bir an önce söyle kabul etmezse kesın tavırla ayrıl

ben keske dıyorum daha once gorseydım bu sıteyı
buradakı tavsıyelerle ınsanlar kac senelık sevgılılerınden nısanlılarından ayrılıyorlar helal olsun
ınsallah hersey gonlunce olur

hadı bakalım arkandayız burda karar vermekle olmaz ayrıl da gel Fatma :)

şaka bi yana üzülüyorsundur tabi şimdi ama gelecekte de üzüleceğin çok garanti
yakma kendini bir an önce söyle kabul etmezse kesın tavırla ayrıl

ben keske dıyorum daha once gorseydım bu sıteyı
buradakı tavsıyelerle ınsanlar kac senelık sevgılılerınden nısanlılarından ayrılıyorlar helal olsun
ınsallah hersey gonlunce olur
evet zorlu bir süreç beni bekliyor...evet zor olacak ama bir ömür hepimiz mutsuz olmaktansa en iyisi bu...ona anlatmak zor olacak biraz..biraz cesaretimi toplamam lazım en kısa zamanda herkesle konuşup bu konuyu açığa kavuşturcam ve burdan gelişmeleri yazarım..:cry::cry:

evet zorlu bir süreç beni bekliyor...evet zor olacak ama bir ömür hepimiz mutsuz olmaktansa en iyisi bu...ona anlatmak zor olacak biraz..biraz cesaretimi toplamam lazım en kısa zamanda herkesle konuşup bu konuyu açığa kavuşturcam ve burdan gelişmeleri yazarım..:cry::cry:
En kisa zamanda degil hemen bugün arican nisanlini ve söyliyeceksin

canım ben aman kırgınlık olmasın, kımse alınmasın dıye dıyeee 6 yılı devırmişimm..hamılelık hormonlarımında zıplamasıylaa cesaret edıp soyleyebıldım esıme ve ablasına.. sen daha basındasın.. korkma düzgün kelimelerle kendini yanlış ifade etmeden anlatmaya calıs ben oyle yaptım..

canım şu gerçekki anlattığın kadarıyla ayrıda birliktede otursanız bu kadın size huzur vermez nişanlınızda nnesinin sözünden çıkmaz siz hep ikinci planlda kalırsınız bana öyle geldi eğer bunları sindirebilirseniz evlenin yoksa derimki iyi düşünün ona göre karar verin yol yakınken başkla bir hayatın olabilir bunu senin elinde...

KAYINVALİDENLE OTURMA SAKIN.NE OLURSA OLSUN.BEN DE ZAMANINDA EŞİM İÇİN FEDAKARLIK YAPTIM ANCAK OLAN BANA OLDU. KAYINVALİDEMLERE KÖTÜ BİR İNSAN DEMİYORUM AMA BEN VE EVLİLİĞM ERKENDEN YIPRANDI,ERKENDEN YORULDUM VE TAHAMÜLÜM KALMADI.
ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM; EVET ARADA BİR EMEK VAR NİŞANLINIZLA ANCAK BÖYLE ZOR BİR AİLE İÇİNE GİRDİĞİNİZDE,EĞER ŞİMDİDEN EŞİNİZ KENDİ ANNE VE EŞİNİN ARASINA O İNCE ÇİZGİYİ KOYMUYOR YA DA KOYAMIYORSA EVLENDİKTEN SONRA OLAN SİZE OLACAK DEMEKTİR.
İYİ DÜŞÜNÜN İYİ KARAR VERİN.EVLENDİKTEN SONRA BİR ŞEYLERİ GERİ SARMAK DAHA ZORDUR.

Nişanlının arkasından 3 gün ağlarsın 3 ay ağlarsın hadi bilemedin 1 yıl ağlarsın
Ama o evde bundan sonra bütün hayatın boyunca ağlarsın,

Akşam eşinle tartışırsın haklı bile olsan ikisi seni haksız çıkarır oğluma bağırdı olur
Bir akşam amaaaan yemek yapmıcam bugün desen oğluma bana bakmıyor olur
Sen gezmek istersin tek başına bırakamazsın evde, çağırmazsan küser
Eşinle program yaparsın gitmeyin der
Akşam eşinle tv başında uzatırsınız ayaklarınızı, konuşursunuz, tv izlersiniz, sarılırsınız, öpüşürsünüz, uyursunuz, sapıtırsınız
Ama kayınvaliden olunca derli toplu otur, ikram getir götür, eşinle cilveleşme mesafeli dur
Moralin bozuk olur surat astı olur
Bu böyle uzar gider...........
Bunları yaşamak istersen evlen

aynı ev çok zor yahu.. aynı apartmanda bile sıkıntı yaşanıyor. aynı ev ooo noo hayır diyorum ben.

Hic biride cvp vermedi beraber oturanlarin kabus gibi olmali ya hic mi ses cikarmiyorsunuz nasil oluyor o iş banyo anlamdim gitti
Abestle iştigal bir durum olduğu için verilecek cevap yok demek ki ben öyle anlıyorum. Kadınları bu devirde bu şartlarda bu saçma durumun içine sokmaya çalışan adamları ise anlamam mümkün değil. Demek ki kendilerinde de o heyecan istek yok. Kızlarımız da aşk meşk demeyecek, ilerisini düşünecek. Dipdibe yaşarken o heyecan da aşk da uçup gider nasılsa, ee geriye ne kaldı: aile trajedisi..

Abestle iştigal bir durum olduğu için verilecek cevap yok demek ki ben öyle anlıyorum. Kadınları bu devirde bu şartlarda bu saçma durumun içine sokmaya çalışan adamları ise anlamam mümkün değil. Demek ki kendilerinde de o heyecan istek yok. Kızlarımız da aşk meşk demeyecek, ilerisini düşünecek. Dipdibe yaşarken o heyecan da aşk da uçup gider nasılsa, ee geriye ne kaldı: aile trajedisi..
Haklisin

Nişanlının arkasından 3 gün ağlarsın 3 ay ağlarsın hadi bilemedin 1 yıl ağlarsın
Ama o evde bundan sonra bütün hayatın boyunca ağlarsın,

Akşam eşinle tartışırsın haklı bile olsan ikisi seni haksız çıkarır oğluma bağırdı olur
Bir akşam amaaaan yemek yapmıcam bugün desen oğluma bana bakmıyor olur
Sen gezmek istersin tek başına bırakamazsın evde, çağırmazsan küser
Eşinle program yaparsın gitmeyin der
Akşam eşinle tv başında uzatırsınız ayaklarınızı, konuşursunuz, tv izlersiniz, sarılırsınız, öpüşürsünüz, uyursunuz, sapıtırsınız
Ama kayınvaliden olunca derli toplu otur, ikram getir götür, eşinle cilveleşme mesafeli dur
Moralin bozuk olur surat astı olur
Bu böyle uzar gider...........
Bunları yaşamak istersen evlen
Aynen öyle akli olan bunu ztn bastan kabul etmez birde o evde bir düzen var siz gidiyordunuz gelin olarak.kv simdiye kadsr yemek yapmis vs hem onun düzeni bozuluyor hem kendi düzenin olmuyor.

Ben burda kadinlarla sohnet ettim aksam banyo yapmayin diyen kv kayinpederler var bu nedemek?terbiyesizlikten baska birşey degil. Ne zaman yapacaktim o banyoyu? Kv ve kayinpederin iliksini anliyan bayan bile vardi burda.kendisine banyo yasaga koyulmus su parasi cok geliyormusmus. Kv kb Kendileri ama o isi yapip pes pese banyoya giriyorlar.ihrenc ötesi.
Dul kayinvalde desen daha fena merakli sizlancak beni suraya getirin surat asacak getirmezsen.herseye dirdir inan bende bunu kabul eden kizlarimizi anlamIorum yil olmus 2015 hala ayni evde yasamak. Eskiden millet köylerde yasiyordu evlerde buyuktu ama herkesin kendi kati oluyordu banyosu vs
Birde kapali bir bayani düsün evde kayniyla yasiyanlar var hep başi bagli mi gezecem eve.olmaz olmaz olmaz biraz matikli olsun.

ben sabahları işe gitmeden büyük özenle önce yatağımı ve odamı derler toplar öyle çıkardım.Her akşam Geliyorum yatağımın çarşafı değişmiş, yastık kılıflarım değişmiş olurdu.arkadaş ben zaten yatağımı düzeltip evden çıkıyorum,sen ne diye bir daha çarşafına varana kadar yatak düzeltiyorsun. hadi onu da geçtim her gün sana ne benim çarşafımdan ..makyaj masamın üzerinde ki eşyalarımın yeri değişiyor.bir gün bakıyorum,odamın şekli komple değişiyordu.En ufak bir abartmam yok.Sebebi İse Aşırı temizlik takıntısıydı.
Çok şükür 1,5 seneden sonra kendi evime çıkmıştım da bir nevi kurtulmuş oldum.

ben sabahları işe gitmeden büyük özenle önce yatağımı ve odamı derler toplar öyle çıkardım.Her akşam Geliyorum yatağımın çarşafı değişmiş, yastık kılıflarım değişmiş olurdu.arkadaş ben zaten yatağımı düzeltip evden çıkıyorum,sen ne diye bir daha çarşafına varana kadar yatak düzeltiyorsun. hadi onu da geçtim her gün sana ne benim çarşafımdan ..makyaj masamın üzerinde ki eşyalarımın yeri değişiyor.bir gün bakıyorum,odamın şekli komple değişiyordu.En ufak bir abartmam yok.Sebebi İse Aşırı temizlik takıntısıydı.
Çok şükür 1,5 seneden sonra kendi evime çıkmıştım da bir nevi kurtulmuş oldum.
Yatak odana niye giriyor ki ona neymis cocukmusun sen ne kadar ayip

X