- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
bu nasıl sizce nişana gidermi
canımm ben buna bayılldımmmmm opuyorumnanaktan ya nerde satılıyorki böyle takımlar bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu nasıl sizce nişana gidermi
nişanlı değilim ama sevgilimin annesiyle çok iyi anlaşıyoruz.İnşallah hep böyle gider.Gerçi kaynanalar bi yere kadar iyi oluyolar laelaelaelaelae bişey söylersede cevabını alır![]()
inşallah hep böyle devam eder iş ciddiye binince değişmesinde:1rolleyes:
walla benm kaynanamda kayınbabamda şimdilik o kadar iyilerki ben bile hayret ediorum hiçbişeye karısmıolar herseyi bana bırakıolar sen begen bi alırız diolar cokmu garip ne bilmiyorumkismile
benim hiç iyi degil..hatta yarın nişan alısverişimiz var ama kayınvalıde gelmıcekmıs.....nişanlımla da aram bozuluyo kadın yüzünden...(
yazdıklarınızı okudumda kızlar nişanlının ailesiyle sorun yaşamayı geçtim en kendi annemle sorun yaşıyorum halize şükür yine Beterin Beteri Bu olsa gerek![]()
eylülde evleniyorum,23 yaşındym,nişanlımla 8 senedir beraberiz,aile çok önemli,biz çocukluktan başladık aşka....Bu konu da tek öğrendiğim bir şey arkadaşlar ailelerin kültür seviyeleinin aynı derecede olması işi çok kolaylaştırıyor,biizm her açısdan eşitiz ve maşşaallah cok iyi gidiyor,anne kız gibiyiz,ha onun annesi ha benim annem........ALLAH kimsenin kuracağı yuvayı bozdurmasın,nasip etmesin...hepimiz iyii günler görelimm
bizimkilerle bi sorunumuz yok ama bakalım.. ben kendimi sözlümle bir gördüğüm için eğer annesi sözlümü üzdüğünde yada bişey olduğunda kendime yapılmış gibi hissedip alınıyorum ya..normal mi bilmiyorum ama allahtan ayrı şehirlerdeyiz bir de yoksa yanmıştım.. tüm ailesi arnavut kafamçokkarıştı daha nişan olmadı ama şimdiden 3 elbisem var :lepi: alındı bana ikisi kayınvaldem de birini verdi.. diğerlerini nişana koycak herhalde anlamadım.. gezsin benle giydirsin baksın içi gidiyo valla umarım bu kötüye gitmez yani.. evlenince izin vermem kafama göre giyinirim.. yasakkelime sadece teyzelerinden biriyle sevmedik biribirimizi sanıyorum o konuda gidişhat ne olur bakalım..![]()
Merhaba arkadaslar. Ben daha yeni katildim forma. Bugune kadar hic yorum yapmamistim fakat bu konu cok ilgimi cekti. Benimde 1.5 yildir beraber oldugum birisi var. Henuz evlenme furumlari yok cunku once diplomalarimizi almayi dusunuyoruz. Benim sevgilim babasini cok kucuk yasta kaybedince (evinde en kucugu olunca) annesine cok duskun. (Annesi anladigim kadariyla hickimseye karismaz. Hatta ilk gelininden dolayi biraz zorluklar yasamislar.) Fakat bazen ciddi meseleleri konustugumuz zaman cok belli oluyor duskunlugu. Valla ben simdiden ikaz ediyorum sevgilimi. Arayi bulmasi gerekir bence. Asiriya kacmak iyi olmaz..lmaz: Degilmi ama..? :kaydirigubbakcemile3