Nişan nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ay bilmiyorum ya bende bayıldım ama kimbilir hangi markanın bence yoktur bile diktirmek gerekebilir pffffohaoldumsmile

nişanlı değilim ama sevgilimin annesiyle çok iyi anlaşıyoruz.ınşallah hep böyle gider.Gerçi kaynanalar bi yere kadar iyi oluyolar laelaelaelaelae bişey söylersede cevabını alır :D

nişanlı değilim ama sevgilimin annesiyle çok iyi anlaşıyoruz.İnşallah hep böyle gider.Gerçi kaynanalar bi yere kadar iyi oluyolar laelaelaelaelae bişey söylersede cevabını alır :D

inşallah hep böyle devam eder iş ciddiye binince değişmesinde:1rolleyes:

walla benm kaynanamda kayınbabamda şimdilik o kadar iyilerki ben bile hayret ediorum hiçbişeye karısmıolar herseyi bana bırakıolar sen begen bi alırız diolar cokmu garip ne bilmiyorumkismile

walla benm kaynanamda kayınbabamda şimdilik o kadar iyilerki ben bile hayret ediorum hiçbişeye karısmıolar herseyi bana bırakıolar sen begen bi alırız diolar cokmu garip ne bilmiyorumkismile

ohh ne güzel benimkilerde öyle aman Allah bozmasın ama arada dışardan karışanlar olmuyo değil tabi mesela ablalar falan-tatlicadiarzu-

bizimkilerle bi sorunumuz yok ama bakalım.. ben kendimi sözlümle bir gördüğüm için eğer annesi sözlümü üzdüğünde yada bişey olduğunda kendime yapılmış gibi hissedip alınıyorum ya..normal mi bilmiyorum ama allahtan ayrı şehirlerdeyiz bir de yoksa yanmıştım.. tüm ailesi arnavut kafamçokkarıştı daha nişan olmadı ama şimdiden 3 elbisem var :lepi: alındı bana ikisi kayınvaldem de birini verdi.. diğerlerini nişana koycak herhalde anlamadım.. gezsin benle giydirsin baksın içi gidiyo valla umarım bu kötüye gitmez yani.. evlenince izin vermem kafama göre giyinirim.. yasakkelime sadece teyzelerinden biriyle sevmedik biribirimizi sanıyorum o konuda gidişhat ne olur bakalım.. :delphin:

yazdıklarınızı okudumda kızlar nişanlının ailesiyle sorun yaşamayı geçtim en kendi annemle sorun yaşıyorum halize şükür yine Beterin Beteri Bu olsa gerek :(

benim hiç iyi degil..hatta yarın nişan alısverişimiz var ama kayınvalıde gelmıcekmıs.....nişanlımla da aram bozuluyo kadın yüzünden...:((

eylülde evleniyorum,23 yaşındym,nişanlımla 8 senedir beraberiz,aile çok önemli,biz çocukluktan başladık aşka....Bu konu da tek öğrendiğim bir şey arkadaşlar ailelerin kültür seviyeleinin aynı derecede olması işi çok kolaylaştırıyor,biizm her açısdan eşitiz ve maşşaallah cok iyi gidiyor,anne kız gibiyiz,ha onun annesi ha benim annem........ALLAH kimsenin kuracağı yuvayı bozdurmasın,nasip etmesin...hepimiz iyii günler görelimm

benim hiç iyi degil..hatta yarın nişan alısverişimiz var ama kayınvalıde gelmıcekmıs.....nişanlımla da aram bozuluyo kadın yüzünden...:((

bence çok kafana takma derim.. nişanlınla da bu yüzden gerilmeyin. :olmaz: hem ben nişan alışverişinin cümbür cemaat yapılmasına çok karşıyım.. ne yani madem çiftlere alınacak bırakın başbaşa yapalım değil mi ama ?? bayanssulusmile herkes ne beğeniyosa ne istiyosa alır güle oynaya ailelere de güle güle kullan demek düşer :içelim:

yazdıklarınızı okudumda kızlar nişanlının ailesiyle sorun yaşamayı geçtim en kendi annemle sorun yaşıyorum halize şükür yine Beterin Beteri Bu olsa gerek :(

hakikaten seninki zor kendi annemle anlaşamamak beni deli ederdi umarım düzelir nedenki vardır bir bildiği ama yani istemiyo sanırım fikirlerine kulak vermelisin yinede kızının kötülüğünü istermi hiç annelerimiz opuyorumnanaktan

eylülde evleniyorum,23 yaşındym,nişanlımla 8 senedir beraberiz,aile çok önemli,biz çocukluktan başladık aşka....Bu konu da tek öğrendiğim bir şey arkadaşlar ailelerin kültür seviyeleinin aynı derecede olması işi çok kolaylaştırıyor,biizm her açısdan eşitiz ve maşşaallah cok iyi gidiyor,anne kız gibiyiz,ha onun annesi ha benim annem........ALLAH kimsenin kuracağı yuvayı bozdurmasın,nasip etmesin...hepimiz iyii günler görelimm

amiiiinnnnn opuyorumnanaktankesinlikle haklısın yani tamamen aynı olmasada yakın görüşler ve saygı olunca arada sorun olmaz elbet herkesin farklılığı kendine beğenmeyen cici oğluna almaz kaydirigubbakcemile4

bizimkilerle bi sorunumuz yok ama bakalım.. ben kendimi sözlümle bir gördüğüm için eğer annesi sözlümü üzdüğünde yada bişey olduğunda kendime yapılmış gibi hissedip alınıyorum ya..normal mi bilmiyorum ama allahtan ayrı şehirlerdeyiz bir de yoksa yanmıştım.. tüm ailesi arnavut kafamçokkarıştı daha nişan olmadı ama şimdiden 3 elbisem var :lepi: alındı bana ikisi kayınvaldem de birini verdi.. diğerlerini nişana koycak herhalde anlamadım.. gezsin benle giydirsin baksın içi gidiyo valla umarım bu kötüye gitmez yani.. evlenince izin vermem kafama göre giyinirim.. yasakkelime sadece teyzelerinden biriyle sevmedik biribirimizi sanıyorum o konuda gidişhat ne olur bakalım.. :delphin:

canım inşallah hep iyi olursun arnavutlara bir gelin daha valla ben pek anlamam bilmem ama hizmette sınır tanımaz olman gerekebilir yada baş edecek kadar araya resmiyet koyman hayırlı olsun opuyorumnanaktan

kısçeler nedir bu kısçelerin çektiği yau gelin olursunuz kayınvaliden kız olursunuz aileden anaaammm yaaa valla bende 30 ocakda nişanlandım ufak tefek her ailede olduğu gibi bizimde oldu ama ben saygımı yitirmemeye çalışıyorum ve kızlar inanın saygıyı yitirdiğinizde herşey başka oluverir siz çirkin olursunuz karşı tarafta çirkin olur. çok zor valla bu işler çççookkk ve benim nişanlımın ailesi urfalı ben izmirliyim varın gelin siz düşünün halimi nişanlım izmirde yetişmiş. ama nasıl olursa nerden olursa olsun sevginizi aşkınızı yitirmeyin. ALLAH gönlümüzdekini hakkmızda, hakkımızdakini gönlümüze hayırlı eylesin...

inşallah herşey güzel olur benimki ilk başlarda çok feci oğlunu kıskandı falan ama baktı gördü iş ciddi şimdi seviyoruz birbirimizi allah aramızı hiç bozmaz inş.

urfa izmir gerçekten çok zor gibi geliyo bana inşallah mutlu olursun kültürel farklılıklarınız yokmu ya? kusura bakmada merak ettim benimki erzurumlu ben bursa valla bizde bile oluyor ufak tefek

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Ben daha yeni katildim forma. Bugune kadar hic yorum yapmamistim fakat bu konu cok ilgimi cekti. Benimde 1.5 yildir beraber oldugum birisi var. Henuz evlenme furumlari yok cunku once diplomalarimizi almayi dusunuyoruz. Benim sevgilim babasini cok kucuk yasta kaybedince (evinde en kucugu olunca) annesine cok duskun. (Annesi anladigim kadariyla hickimseye karismaz. Hatta ilk gelininden dolayi biraz zorluklar yasamislar.) Fakat bazen ciddi meseleleri konustugumuz zaman cok belli oluyor duskunlugu. Valla ben simdiden ikaz ediyorum sevgilimi. Arayi bulmasi gerekir bence. Asiriya kacmak iyi olmaz.. :olmaz: Degilmi ama..? :kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar. Ben daha yeni katildim forma. Bugune kadar hic yorum yapmamistim fakat bu konu cok ilgimi cekti. Benimde 1.5 yildir beraber oldugum birisi var. Henuz evlenme furumlari yok cunku once diplomalarimizi almayi dusunuyoruz. Benim sevgilim babasini cok kucuk yasta kaybedince (evinde en kucugu olunca) annesine cok duskun. (Annesi anladigim kadariyla hickimseye karismaz. Hatta ilk gelininden dolayi biraz zorluklar yasamislar.) Fakat bazen ciddi meseleleri konustugumuz zaman cok belli oluyor duskunlugu. Valla ben simdiden ikaz ediyorum sevgilimi. Arayi bulmasi gerekir bence. Asiriya kacmak iyi olmaz.. :olmaz: Degilmi ama..? :kaydirigubbakcemile3

inşallah hayırlısı olur ya flört ve evlenme gerçekten çok farklı yani evliliğe karar verdiğin anda herkes herşey değişiyor gerçek fikirler ortaya çıkıyo yani umarım ilerde şok olmazsın başkasının ailesine ayak uydurmak zor zanaat sanıyorumki herzaman saygıyı elden bırakmamak en güzeli sevgi arkasından gelir....mi acabahihoyyyt

Back