Nişan nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Allah tamamına erdirsin inşallah mutlu olursun aileyle yakın olcaksın sanıyorumki umarım herşey gönlünce olur ya

aranıza yeni katıldım inan bayılıyorum sizlerin sohbetlerine. benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.benimde haziranın 29 unda nasipse nişanım olacak.bu işler çok zor yaa.canım sana da allah kolaylık versin ailesine çok düşkün erkekle biraz zor oluyo geçim ama seni ezdirmemesi çok güzel bi olay. karşı tarafla sorunu olmayan yoktur herhalde ben 2.5 senenin ardından sözlendim ama 2.5 senedir ailenin içindeyim.önce herşey güzel başlıyo amaa iş ciddiye binince nedense bişeyler oluyo bu ailelere.ama en önemlisi karşınızdaki adama gerçekten aşıksanız gerisini fazla takmayın derim.. ben öyle yapıyorumm çünküalkisalkisalkis allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım

Allah tamamına erdirsin inşallah mutlu olursun aileyle yakın olcaksın sanıyorumki umarım herşey gönlünce olur ya

datlum üst katta anne ve ortanca abiyle eşi , alt katta da biz oturucaz kaydirigubbakcemile2
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum ya ben bütün gün işte olucam zaten Allah tan sevgilimde çok hassas bu konuda üstüme çok düşüyor biz nasıl rahat edersek öyle olucak herşey Şeniz

mlkmst canım senin düğün ne zaman ya biraz da sen anlat bakiyim? aklinialirimsmile

aranıza yeni katıldım inan bayılıyorum sizlerin sohbetlerine. benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.benimde haziranın 29 unda nasipse nişanım olacak.bu işler çok zor yaa.canım sana da allah kolaylık versin ailesine çok düşkün erkekle biraz zor oluyo geçim ama seni ezdirmemesi çok güzel bi olay. karşı tarafla sorunu olmayan yoktur herhalde ben 2.5 senenin ardından sözlendim ama 2.5 senedir ailenin içindeyim.önce herşey güzel başlıyo amaa iş ciddiye binince nedense bişeyler oluyo bu ailelere.ama en önemlisi karşınızdaki adama gerçekten aşıksanız gerisini fazla takmayın derim.. ben öyle yapıyorumm çünküalkisalkisalkis allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım

Kız ben sana artık Polyanna dicem :1hug: ne güzel herşeye iyi yönünden bakıyorsun ya çok hoşuma gitti Şeniz Aranıza beni akbul edin ne demek bacım yaa sen bizdensin boshayallersmile Dediğin doğru bende 4 yıldır ailenin içindeyim ama sözlendikten sonra bir haller oldu valla hepsine kaydirigubbakcemile3 ama sevgili sevgilimi seviyorum ondan eminim ya gerisi bana vız gelir tırıs gider valla sengözlerimebaksanab

hobaaa yeni arkadaş oleeyyyyyzemuszemus 2buçuk sene az değilmiş hiloş maşallah allah bozmasın erkek için ailesi elbette bizden önce gelir kızlar bunuda unutmayalım şimdi hiç bir erkek annesine laf söyletmez saygısızlığı kaldırmaz okadar ince bir ayarki tutturamayanın vay haline hem samimiyet hem resmiyet oy oyyy zor ama başarcazguclubacismile

mlkmst canım senin düğün ne zaman ya biraz da sen anlat bakiyim? aklinialirimsmile

ismim melike buaradasositososito ya ben daha nişanlı değilim sözlüyüm ama nişanla söz aynı şey onlarda yani tören yapılmadı hani nişan merasimi yapılcak nisan sonu gibi kardeşimi beklemedeyim antalyada okuyoda kendisi o olmadan olmaz nişan falan.. buarada biz sözlümle aileler aracılığıyla tanıştık o erzurumda bursaya geldi falan ben AŞIK oldum huyuna suyuna kendine herbişeysinebayanssulusmile nişanım nisan gibide düğüne var ya daha sen bi düğün yapta oynayalım bursamıza gelin geliyo kaydirigubbakcemile:teytey:

kızlar ben geldim öncelikle hepinize tşk ederim canlarımm revindell sanada ayriyetten tşk ler tatlım benim:) eee neler yapıyonuz hazırlıklar tam gaz devam mı:sm_cool:

kızlar ben geldim öncelikle hepinize tşk ederim canlarımm revindell sanada ayriyetten tşk ler tatlım benim:) eee neler yapıyonuz hazırlıklar tam gaz devam mı:sm_cool:

ay hiloşya hazırlık falan daha bende bişi yok nişanım evde olcak öyle tantanalı bişiyler istemiyorum acayip heyecan var ama nişanlım uzak olacağı için doya doya yaşayamıcaz nişanlılık döneminide bakalım hayırlısı bu ara alyans bakıyorum şöyle en çetrefillisinden zemuszemus yüzüğüm var elimde ama tek taş işte bende hazırlık bu he bide biz karadenizliyiz trabzon hasır set bakıyorum hihoyyyt hazırlıktan sayarsan :lepi:

ay hiloşya hazırlık falan daha bende bişi yok nişanım evde olcak öyle tantanalı bişiyler istemiyorum acayip heyecan var ama nişanlım uzak olacağı için doya doya yaşayamıcaz nişanlılık döneminide bakalım hayırlısı bu ara alyans bakıyorum şöyle en çetrefillisinden zemuszemus yüzüğüm var elimde ama tek taş işte bende hazırlık bu he bide biz karadenizliyiz trabzon hasır set bakıyorum hihoyyyt hazırlıktan sayarsan :lepi:

ooo süper tatlım yaa heyacan olmaz mı valla nerde olursa olsun insan heyecanlanıyo acayip cnm hazırlıktan sayılmazmı hiç onlar bende bakıyorum alyanslara falan güzel bişeler bulursam paylaşırım tatlım seninle benimde nişanım salonda olcak nasipse

gerçekten ayarı tutturmak zor. bazen hakkını aramak bile saygısızlık olarak değerlendiriliyor. kırgınlığımızı nasıl belli edicez bilmiyorum. benim aram hiç iyi değil nişanlımın ailesiyle normal konuşmalarımı bile farklı tarafa çekiyorlar. ve nişanlıma farklı yansıtıyorlar. işim çok zor. 3 senedir nişanlıyım.

ele karışmak derlerya gerçekten ele karıştık yani.
6-7 senedir birlikteydik biz. ailesinide tanırdım. ama nedense nişandan sonra daha farklı oldu herşey.
kendi annemden ayırmadım. anneme bişey diksem, yapsam nişanlımın akıllı anasınada yapıyodum.
yalan yok çok seviyodum onu. onunda beni sevdiğini sanıyodum salağım ben ya.
arada patavatsızlık yapardı ama derdim kötülük için yapmıyodur düşünemedi demek falan filan. derkeeen abowww baktım bunlar beni kullanmaya çalışıyo.
saygı sınırlarını aşmadan herşeyin cevabını vermeye başladım.

ben bu kaynanamın evinde iş yapardım hizmetçi gibi. (kendi evimde annem yaptırmıyo evlenip gitcem diye)
orda burda demişki tmyy iş yapmıyo.
senmisin öyle diyen al sana iş. gidiyom yemek yiyiom tabağımı bile kaldırmıyom:)
ama nişanlım arkamda sağolsun. anasını biliyoda her defasında koruyo kolluyo beni.

böyle yaptıktan beri daha iyi oldu kaynanam benle:)
uzun oldu kusura bakmayın yaralarımı deştiniz:)

cnm insan kendi ailesini zor idare ediyo bide işin içine 2. aile giriyo işler daha da karışıyo valla idare etmek iki tarafı çok zor

ooo süper tatlım yaa heyacan olmaz mı valla nerde olursa olsun insan heyecanlanıyo acayip cnm hazırlıktan sayılmazmı hiç onlar bende bakıyorum alyanslara falan güzel bişeler bulursam paylaşırım tatlım seninle benimde nişanım salonda olcak nasipse

ayy paylaşalım valla bir türlü beğenemiyorum ben salonda demek resimlerini paylaş bizle nişan kıyafetin falan bende paylaşırım yüzüğümü kıyafetimi falan olumunekankayizsmile

ele karışmak derlerya gerçekten ele karıştık yani.
6-7 senedir birlikteydik biz. ailesinide tanırdım. ama nedense nişandan sonra daha farklı oldu herşey.
kendi annemden ayırmadım. anneme bişey diksem, yapsam nişanlımın akıllı anasınada yapıyodum.
yalan yok çok seviyodum onu. onunda beni sevdiğini sanıyodum salağım ben ya.
arada patavatsızlık yapardı ama derdim kötülük için yapmıyodur düşünemedi demek falan filan. derkeeen abowww baktım bunlar beni kullanmaya çalışıyo.
saygı sınırlarını aşmadan herşeyin cevabını vermeye başladım.

ben bu kaynanamın evinde iş yapardım hizmetçi gibi. (kendi evimde annem yaptırmıyo evlenip gitcem diye)
orda burda demişki tmyy iş yapmıyo.
senmisin öyle diyen al sana iş. gidiyom yemek yiyiom tabağımı bile kaldırmıyom:)
ama nişanlım arkamda sağolsun. anasını biliyoda her defasında koruyo kolluyo beni.

böyle yaptıktan beri daha iyi oldu kaynanam benle:)
uzun oldu kusura bakmayın yaralarımı deştiniz:)

ya iyiliği kullanmak koca koca insanlara yakışıyomu hiç ben anlam veremiyorum:oklava: gelinini kızın gibi görsene işte oğluna eş olcak neyin derdindesin be ey kaynana :olmaz: aman nişanlın korumassa zaten işin iş yani yensetmesin ezdirmesin bende diyorum benimkine sakın bana laf söyletme ağızlarını kapat çünkü bende senin ardından veya yüzüne laf ettirmem diyorum anlaşıyoruz güzel güzel şuanlık bakalım çiçek böcek gidiyoruz arada ben alınıyorum ama hayırlısı

gerçekten ayarı tutturmak zor. bazen hakkını aramak bile saygısızlık olarak değerlendiriliyor. kırgınlığımızı nasıl belli edicez bilmiyorum. benim aram hiç iyi değil nişanlımın ailesiyle normal konuşmalarımı bile farklı tarafa çekiyorlar. ve nişanlıma farklı yansıtıyorlar. işim çok zor. 3 senedir nişanlıyım.

ayy canım 3sene nişanlısın ve sanırım artık bişeylerin tadı kaçmış Allah yardımcın olsun ama sen yinede hakkını ara ve ne olursa olsun nişanlını hep kendi tarafında tut ay bende bu akılları etrafımdan alıyorum yoksa bişiy bildiğimden değil yeni yeni:lepi:

yok daha beğenemedim ya ben böyle şık ama sade istiyorum ne bileyim karar veremedim

ben de 2 hafta sonra nişanlanıyorum kızlar şimdiye kadar kayınvalidemle aramız normal sayılacak derece de ne çok uzağız ne de fazla yüz göz olduk. bakalım nişandan sonra da bu dengeyi koruruz. annem bi insanı ya alışverişte tanırsın ya da yemek yerken der hep. saolsun kayınvalidem nişan alışverişimiz de pek bi iyiyidi. ne alacak olsak bana beğendirdi sonra çekti bnei kenara ne beğendiysem aldı.inşallah sizinkiler de böyledir

Back