Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin inşallah mutlu olursun aileyle yakın olcaksın sanıyorumki umarım herşey gönlünce olur ya
aranıza yeni katıldım inan bayılıyorum sizlerin sohbetlerine. benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.benimde haziranın 29 unda nasipse nişanım olacak.bu işler çok zor yaa.canım sana da allah kolaylık versin ailesine çok düşkün erkekle biraz zor oluyo geçim ama seni ezdirmemesi çok güzel bi olay. karşı tarafla sorunu olmayan yoktur herhalde ben 2.5 senenin ardından sözlendim ama 2.5 senedir ailenin içindeyim.önce herşey güzel başlıyo amaa iş ciddiye binince nedense bişeyler oluyo bu ailelere.ama en önemlisi karşınızdaki adama gerçekten aşıksanız gerisini fazla takmayın derim.. ben öyle yapıyorumm çünküalkisalkisalkis allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım
aranıza yeni katıldım inan bayılıyorum sizlerin sohbetlerine. benide aranıza alırsanız çok memnun olurum.benimde haziranın 29 unda nasipse nişanım olacak.bu işler çok zor yaa.canım sana da allah kolaylık versin ailesine çok düşkün erkekle biraz zor oluyo geçim ama seni ezdirmemesi çok güzel bi olay. karşı tarafla sorunu olmayan yoktur herhalde ben 2.5 senenin ardından sözlendim ama 2.5 senedir ailenin içindeyim.önce herşey güzel başlıyo amaa iş ciddiye binince nedense bişeyler oluyo bu ailelere.ama en önemlisi karşınızdaki adama gerçekten aşıksanız gerisini fazla takmayın derim.. ben öyle yapıyorumm çünküalkisalkisalkis allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah canlarım
mlkmst canım senin düğün ne zaman ya biraz da sen anlat bakiyim? aklinialirimsmile
kızlar ben geldim öncelikle hepinize tşk ederim canlarımm revindell sanada ayriyetten tşk ler tatlım benim:) eee neler yapıyonuz hazırlıklar tam gaz devam mı:sm_cool:
ay hiloşya hazırlık falan daha bende bişi yok nişanım evde olcak öyle tantanalı bişiyler istemiyorum acayip heyecan var ama nişanlım uzak olacağı için doya doya yaşayamıcaz nişanlılık döneminide bakalım hayırlısı bu ara alyans bakıyorum şöyle en çetrefillisinden zemuszemus yüzüğüm var elimde ama tek taş işte bende hazırlık bu he bide biz karadenizliyiz trabzon hasır set bakıyorum hihoyyyt hazırlıktan sayarsan :lepi:
ooo süper tatlım yaa heyacan olmaz mı valla nerde olursa olsun insan heyecanlanıyo acayip cnm hazırlıktan sayılmazmı hiç onlar bende bakıyorum alyanslara falan güzel bişeler bulursam paylaşırım tatlım seninle benimde nişanım salonda olcak nasipse
ele karışmak derlerya gerçekten ele karıştık yani.
6-7 senedir birlikteydik biz. ailesinide tanırdım. ama nedense nişandan sonra daha farklı oldu herşey.
kendi annemden ayırmadım. anneme bişey diksem, yapsam nişanlımın akıllı anasınada yapıyodum.
yalan yok çok seviyodum onu. onunda beni sevdiğini sanıyodum salağım ben ya.
arada patavatsızlık yapardı ama derdim kötülük için yapmıyodur düşünemedi demek falan filan. derkeeen abowww baktım bunlar beni kullanmaya çalışıyo.
saygı sınırlarını aşmadan herşeyin cevabını vermeye başladım.
ben bu kaynanamın evinde iş yapardım hizmetçi gibi. (kendi evimde annem yaptırmıyo evlenip gitcem diye)
orda burda demişki tmyy iş yapmıyo.
senmisin öyle diyen al sana iş. gidiyom yemek yiyiom tabağımı bile kaldırmıyom:)
ama nişanlım arkamda sağolsun. anasını biliyoda her defasında koruyo kolluyo beni.
böyle yaptıktan beri daha iyi oldu kaynanam benle:)
uzun oldu kusura bakmayın yaralarımı deştiniz:)
gerçekten ayarı tutturmak zor. bazen hakkını aramak bile saygısızlık olarak değerlendiriliyor. kırgınlığımızı nasıl belli edicez bilmiyorum. benim aram hiç iyi değil nişanlımın ailesiyle normal konuşmalarımı bile farklı tarafa çekiyorlar. ve nişanlıma farklı yansıtıyorlar. işim çok zor. 3 senedir nişanlıyım.