bu gerçekte güzel bir konu olmuş..nişandan önce ailelerle sorun olmuyor aranız çok iyi oluyor fakat nişandan sonra bir yüzük niye insanları bu kadar değiştiriyorsa hiçbirşey eskisi kadar güzel gitmiyor. 2004den beri birlikteyiz ve şubatta nişanlandık.önümüzdeki sene mayısta evlenicez.ve ev olayından dolayı ailesiyle aram açıldı marttan bu aya kadar görüşmüyorduk.nişanlımla şimdiye kadar yapmadığım kavgaları nişandan sonra düzenli yaşamaya başladım.oysaki 1 senedir ailesiyle görüşüyorum ve kendi kızları gibi seviyorlar.ama o kadar profesyoneller ki herşeye masumane bir edayla karışıyorlar.evi aldıran nişanlımın ailesi artık sessiz kalmayıp bi de üstüne nişan yüzüğünü nişanlımın eline verince ailesi biraz sustu.bu ay iki kez gittim evlerine harika karşıladılar.sanki tüm bunlar yaşanmamış gibi.arada kalıyorum bazen ben mi abartıyorum diye..ele karışmak korkunç bi durum.arada nişanlım olmasa neler dicem ama yüze duramıyorum kayınvalideme de kıyamıyorum..böyle içime ata ata da kendimi yemeye başladım..
benim tek tavsiyem 2 yıldan fazla süredir birlikteyseniz ve evlilik kararınızda kesinseniz sözü yaptıktan sonra asla bekletip ailelerin duruma karışmasına izin vermeyin..süre uzatmak demek ailelerin kendilerine karışma hakkı bulması demek oluyor maalesef.birlikteyken herşeyi kararlaştırın,çeyizse hazırlayın ve nişandan sonra sadece ev bulması kalsın.ailelerle paylaşmayın bile... kafanızı şişirdim belki özür dilerim ama ailelerin karıştığında gerçekten öyle sıkıcı durumlar oluyor ki sizin yaşamanızı inanın hiç istemem..Allah hepimize kolaylık versin..