Nişan nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben de 2 hafta sonra nişanlanıyorum kızlar şimdiye kadar kayınvalidemle aramız normal sayılacak derece de ne çok uzağız ne de fazla yüz göz olduk. bakalım nişandan sonra da bu dengeyi koruruz. annem bi insanı ya alışverişte tanırsın ya da yemek yerken der hep. saolsun kayınvalidem nişan alışverişimiz de pek bi iyiyidi. ne alacak olsak bana beğendirdi sonra çekti bnei kenara ne beğendiysem aldı.inşallah sizinkiler de böyledir
ay cnaım valla şanslısın sözlümün evi vardı biz 2 sene önce felan badana boya yaptırdık işte dekorasyon felan hatta beyaz eşyalarımızıda almıştık (kdv + ötv indirimi vardı) sağolsun sevgilim herşeyi bana sorarak yaptı ne istediysem ne beğendiysem öyle yaptı opuyorumnanaktan ama söz oldu kızlar sonra nişan muhabbeti için konuşmaya geldiler bana sormadan takıları almışlar felan ben çok üzülmüştüm mafoldumben benim fikrimi almadılar hiç ne istersin diye bile sormadılar bana biz bunları yaptık bu kadar !! deyip kestirip attılar :mymeka:

kız eyvah ben yandım o zaman 2 sene nişanlı duracam bennkaydirigubbakcemile3 ama allaha şükür sorun yok 2.5 senedir içindeyim ailenin arada ufak tefek şeyler oluyo ama tatlıya bağlanıyo yine...

avlla canım aslında arkadaşa katılıyorum nişanlılığı uzatmamak lazım bizimde aramız sürekli gergin mafoldumben eski günlerimizi özler oldum.. hemde bizim 10.10.2009 sözoldu, kısmetse 10.10.2010 düğün olucak yani 1 senede fazlasıyla yıpranıcam kaydirigubbakcemile görünen köy klavuz istemiyor alsanaalsanasmile

mayaiolp cum sen bi bunlara bak istersen yaa üzerine tıklayıncada küçük gösteriyo bi türlü çözemedim şu işi ama idare et cnm sen:))

ayy hepsi süpermiş çok teşekkür ederim uğraşmışsın olmazsa diktircem bakalım bunları beğendim gerçi evde olcak ya nişn kabarık olmaz ama bu modellerin kabarık olmayanını yaptırırım oleeeyyyyyhihoyyyt

kesinlikle haklısın.
Allah bozmasın inşallah. naçizane şöyle bi tavsiye vereyim sana. millet için sakın birbirinizi kırmayın. ilişkiyi çok yıpratıyo çünkü. ne nişanlı seni nede sen onu. nişanlın seni anlayıp sana sahip çıktıktan sonra gerisi vız gelir tırıs giderrr:)))

aman dengeyi kurmaya çalışıyorumki tırıs tırıs giden ben olmayayım dimi amakaydirigubbakcemile3 sadece sevdiğim aşık olduğum erkeğin ailesi diye bile okadsar değer veriyorumki gerçi bende onların ilk geliniyim inşallah herşey süper gider herkes için

konu süpermil kızlar tam yarama tuz bastınız çünkü nişanlımın ailesine 2 çift laf soledim diyeki solemekte sayılmaz nişanlımla kustuk sinirleri çok bozuk tam dun 1 yıl oldu nişanlanalı en buyuk tavsiyem nolur işanlılığı uzatmayın mumkunse bizm daha 5 6 ayımız var benim cinlerim iyce tapama cıkmaya başladıalsanaalsanasmilekötükedihüso

ayy canım ya nişanlılık evresinde bu derece anlaşmazlık olması çok can sıkıcı umarım evliliğinde düzene girer

ya aslında hiç ailesiyle aramda tatsızlık olmadı sadece dun biraz sinirlendim sebepte su düğün tarihimizi ağustosa aldık biz am anişanlımın evlilik dilekçesi falan vermesi lazım o yuzden bayram ertesine kaldık 21 eylulde benim annemlerin ve kayınvalidemlerin evlilik yıldonumu bence cok buyuk tesadüf aynı gun evlenmişler bende o tarih olsun dedim tamam dediler sonra akrabalarına solemişler onlarda hafta içine geliyo çocukları okulu var hafta sonu olsun dediler bende ama o gun ozel dediysemde yok bende kırıldım anneme niye ole dedi sanki gelmek isteyen gelir 2 gun cocuğu okula gondermesinler nolcak dedim onların mısafirleri başka sehirden gelcek 2 laf buyudu yani ben annesinin arkasından laf solemişim bende iyi senin tarafın belli oldu dedim

ya aslında hiç ailesiyle aramda tatsızlık olmadı sadece dun biraz sinirlendim sebepte su düğün tarihimizi ağustosa aldık biz am anişanlımın evlilik dilekçesi falan vermesi lazım o yuzden bayram ertesine kaldık 21 eylulde benim annemlerin ve kayınvalidemlerin evlilik yıldonumu bence cok buyuk tesadüf aynı gun evlenmişler bende o tarih olsun dedim tamam dediler sonra akrabalarına solemişler onlarda hafta içine geliyo çocukları okulu var hafta sonu olsun dediler bende ama o gun ozel dediysemde yok bende kırıldım anneme niye ole dedi sanki gelmek isteyen gelir 2 gun cocuğu okula gondermesinler nolcak dedim onların mısafirleri başka sehirden gelcek 2 laf buyudu yani ben annesinin arkasından laf solemişim bende iyi senin tarafın belli oldu dedim

yani evlilik tarihinizi milletin çoluğuna çocuğuna göre ayarlıycak değilsiniz elbette düğün belli bir tarihte yapılır(gelin ve damadın istediği) ozaman herkeste napar ne eder gelir ufacık şeyler nasıl büyüyo işte biz geliniz ne desek adımız büyük olur bu durumda büyüklerin idare etmesi lazım bence

yok canım onlar buyukmuş bazı seylerde sozleri gecermişkötükedihüso hiç olmadı yani bi hafta gitmeyıversinler ya okul yeni acılıyo cocuk daha ilkokula gidiyo neyse sanki işte bole bida sakın kımselere iyi geçiniyoz hiç kavga etmiyoruz demeyın vallahi nazar değiyo daha ailesiyle bi kere ufacık tartışmamız olmadı çok seviyolar beni nişanlım baska sehirde ama her hafta mutlaka gitmemei istıyolar ozluyolarmış ole işte cok vericiyız sanırım

sağolun topic süper dun tam sinirlerim tepemdeydı tesaduf gordum anlattıkça rahatlıyo insan çunku anneme solemiyorum uzulmesin diye

sağolun topic süper dun tam sinirlerim tepemdeydı tesaduf gordum anlattıkça rahatlıyo insan çunku anneme solemiyorum uzulmesin diye

ya sorma bende bir sinir anında açtım bu konuyu daha doğrusu benim kayınvalidem değilde ablası ve kızı canımı sıktı hemde öyle böyle değil benim anneme bişiy söylemiş delirdim ayrılık noktasına geldim madem öyle başka birini bulsunlar sana diye ama allahtan beni anladıda sözlüm benden taraf oldu hakverdi yoksa bitirmiştim en ufak onlarda haklı deseydi :oklava: yani sevmek zorunda değiliz ama saygı kesinlikle şart ben saygısızlık yapmıyorsam benim ilişkim hakkında kimse yorum yapmasın istiyorum yok ablası yok o su busu hatta kendi anneme bile laf ettirmiyorken onlara ne oluyo anlamış değilim off sinirlendim bak yine kaydirigubbakcemile3

ayy hepsi süpermiş çok teşekkür ederim uğraşmışsın olmazsa diktircem bakalım bunları beğendim gerçi evde olcak ya nişn kabarık olmaz ama bu modellerin kabarık olmayanını yaptırırım oleeeyyyyyhihoyyyt

cnm selamm beğendiğine çok sevindim daha modeller var gösteririm sana onlarıda

ya sorma bende bir sinir anında açtım bu konuyu daha doğrusu benim kayınvalidem değilde ablası ve kızı canımı sıktı hemde öyle böyle değil benim anneme bişiy söylemiş delirdim ayrılık noktasına geldim madem öyle başka birini bulsunlar sana diye ama allahtan beni anladıda sözlüm benden taraf oldu hakverdi yoksa bitirmiştim en ufak onlarda haklı deseydi :oklava: yani sevmek zorunda değiliz ama saygı kesinlikle şart ben saygısızlık yapmıyorsam benim ilişkim hakkında kimse yorum yapmasın istiyorum yok ablası yok o su busu hatta kendi anneme bile laf ettirmiyorken onlara ne oluyo anlamış değilim off sinirlendim bak yine kaydirigubbakcemile3

boşver canım takma kafana bazı insanlar patavatsız işte yapcak bi şey yok. biz kayınvalideme ilk oturmaya gittiğimizde daha beni istemeye gelmemişlerdi ercanın bi yengesi var patavatsız mutfakta eltimle beraber kahve yapıyorlardı kulak misafiri oldum eltim kahveler de köpüksüz oldu dedi amcasının eşi de amann kahve bulmuşlar köpüklüsünü de aramasınlar dedi ben şok oldum. o anda hiç renk vermedim. akaşm eve gelip ercanla konuşurken sordum o lafı bize söyleme ihtimali var mı die. o da çok sinirlendi eltime sordu neler oldu diye. eltim de o lafı size söyleme lüksü zaten yok onun ben öyle şey söyletir miyim dedi. daha önceden aralarında bi muhabbet geçmiş onun için öyle bi cümle kurmuş fln. acayip sinirlerim bozulmuştu ilk duyduğum anda :oklava: :oklava: :oklava:

boşver canım takma kafana bazı insanlar patavatsız işte yapcak bi şey yok. biz kayınvalideme ilk oturmaya gittiğimizde daha beni istemeye gelmemişlerdi ercanın bi yengesi var patavatsız mutfakta eltimle beraber kahve yapıyorlardı kulak misafiri oldum eltim kahveler de köpüksüz oldu dedi amcasının eşi de amann kahve bulmuşlar köpüklüsünü de aramasınlar dedi ben şok oldum. o anda hiç renk vermedim. akaşm eve gelip ercanla konuşurken sordum o lafı bize söyleme ihtimali var mı die. o da çok sinirlendi eltime sordu neler oldu diye. eltim de o lafı size söyleme lüksü zaten yok onun ben öyle şey söyletir miyim dedi. daha önceden aralarında bi muhabbet geçmiş onun için öyle bi cümle kurmuş fln. acayip sinirlerim bozulmuştu ilk duyduğum anda :oklava: :oklava: :oklava:

işte onun bunun laf konuşmasına ve saygısızlıklarına dayanamam bende insan alınıyo bu tarz şeylere bizdede şey oldu kayınvalidemlerdeyiz falan zaten sürekli ailelerimizleyiz yani dışardan çok onlarla vakit geçiriyoruz yeterki laf olmasın diye buna rağmen bizim yanyana oturmamız elele tutuşmamız gözlerine batmış yani ablasının bu ne yobazlık ya dedim bende ii ozaman gelme görüşmeyelim uzaktan uzağa evlenelim sözlümün yüzünede dedim resmen soğuttular kendilerinden diye böyle birşey söylenirmi kaçıncı devirdeyiz YUHHHHH kaydirigubbakcemile3

cnm selamm beğendiğine çok sevindim daha modeller var gösteririm sana onlarıda

beğenmemmi çookk beğendim sen kendin beğendikçe benle paylaş bende araştırmalarıma devam ediyorum bende paylaşırımda resim koymayı bilmiyorum daha malesefbilmiyorumkismile

beğenmemmi çookk beğendim sen kendin beğendikçe benle paylaş bende araştırmalarıma devam ediyorum bende paylaşırımda resim koymayı bilmiyorum daha malesefbilmiyorumkismile

tatlım mesaj yazmak için cevap yaz linkine tıklıyosunya orda aşağıya doğru ilerle eklenti ekle diye bişey var ona tıkla sayfa açılıyo ordan pc nde olan resimleri teker teker ekliyorsun ama uzantılarına dikkat et jpeg gif falan kabul ediyo umarım anlatabilmişimdir tatlım ben sana bulacam daha .. koyarım bugün bu foruma

tatlım bak bunlarda var düz olarak ben bulduklarımı seçip ekliyorum sen bakarsın cnm tmm

Eklentiler

• $01bj.jpg
    $01bj.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $721.jpg
    $721.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $img-thing.jpg
    $img-thing.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $siyahelbise5.jpg
    $siyahelbise5.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 56
............................

Eklentiler

• $abiye_245.jpg
    $abiye_245.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $abiye-modelleri-5.jpg
    $abiye-modelleri-5.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 68
  • $rd247_dem7528.jpg
    $rd247_dem7528.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 58
bu nasıl sizce nişana gidermi

Eklentiler

• $22050.jpg
    $22050.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 67
yadaaa bu tarz bişey olurmu acaba hani evde ya bi fikir alayımolumunekankayizsmile

Eklentiler

• $saten-4-8017.jpg
    $saten-4-8017.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
Back