Nişan nişanlınızın ailesiyle aranız nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ben de 2 hafta sonra nişanlanıyorum kızlar şimdiye kadar kayınvalidemle aramız normal sayılacak derece de ne çok uzağız ne de fazla yüz göz olduk. bakalım nişandan sonra da bu dengeyi koruruz. annem bi insanı ya alışverişte tanırsın ya da yemek yerken der hep. saolsun kayınvalidem nişan alışverişimiz de pek bi iyiyidi. ne alacak olsak bana beğendirdi sonra çekti bnei kenara ne beğendiysem aldı.inşallah sizinkiler de böyledir

oh ne güzel cnm inş hiç bozulmaz aranız hep böle devam eder.. allah değiştirmesin:)

mayaiolp cum sen bi bunlara bak istersen yaa üzerine tıklayıncada küçük gösteriyo bi türlü çözemedim şu işi ama idare et cnm sen:))

Eklentiler

• $2zrevys.jpg
    $2zrevys.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $22-maggiesottero.jpg
    $22-maggiesottero.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 72
  • $70-06-329-A.jpg
    $70-06-329-A.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $7107375ur7.jpg
    $7107375ur7.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $745154005.jpg
    $745154005.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 87
bide bunlar var cnm

Eklentiler

• $abiye.jpg
    $abiye.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $abiye_265.jpg
    $abiye_265.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $yeni-abiye-resimleri-12.jpg
    $yeni-abiye-resimleri-12.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $yeni-abiye-resimleri-20.jpg
    $yeni-abiye-resimleri-20.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 60
bide şu ikisi hoşuma gidiyo

Eklentiler

• $kampanya.jpg
    $kampanya.jpg
    8,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $ter3.jpg
    $ter3.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 72
amin canım çok saol. bu arada hatlar karıştı sanırım ben nişan elbisemi aldım çoktan kaydirigubbakcemile mlkmst bakıyor sanırım elbiselere

konu süpermil kızlar tam yarama tuz bastınız çünkü nişanlımın ailesine 2 çift laf soledim diyeki solemekte sayılmaz nişanlımla kustuk sinirleri çok bozuk tam dun 1 yıl oldu nişanlanalı en buyuk tavsiyem nolur işanlılığı uzatmayın mumkunse bizm daha 5 6 ayımız var benim cinlerim iyce tapama cıkmaya başladıalsanaalsanasmilekötükedihüso

kız eyvah ben yandım o zaman 2 sene nişanlı duracam bennkaydirigubbakcemile3 ama allaha şükür sorun yok 2.5 senedir içindeyim ailenin arada ufak tefek şeyler oluyo ama tatlıya bağlanıyo yine...

konu süpermil kızlar tam yarama tuz bastınız çünkü nişanlımın ailesine 2 çift laf soledim diyeki solemekte sayılmaz nişanlımla kustuk sinirleri çok bozuk tam dun 1 yıl oldu nişanlanalı en buyuk tavsiyem nolur işanlılığı uzatmayın mumkunse bizm daha 5 6 ayımız var benim cinlerim iyce tapama cıkmaya başladıalsanaalsanasmilekötükedihüso

kesinlikle katılıyorum çok uzatmamak gerek nişanlılık dönemini benim arasında 7 ay olacak o da az mı ne kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yok kız bence az değil gayet tam normal bence cnm ancak hazırlık yaparsınız zaten

valla benim elimde olsa nişandan sonra ertesi gün evlenirdim aşkımla ama mümkün değil işte okul okuyo

benim de okulum bu yıl bitecek inşallah 2,5 yıldır beraberiz biz geçen yaz nişan istedik ama olmadı kısmet değilmiş. nişandan sonra evimiz hazırlanmaya başlayacak hazirandan sonrada gelinlik mobilya işlerine falan girilecek işte

aaa cnm bizde 2.5 senedir beraberizzz..... ama siz daha çabuk kavuşacaksınız ne güzelll yaaa...

ya iyiliği kullanmak koca koca insanlara yakışıyomu hiç ben anlam veremiyorum:oklava: gelinini kızın gibi görsene işte oğluna eş olcak neyin derdindesin be ey kaynana :olmaz: aman nişanlın korumassa zaten işin iş yani yensetmesin ezdirmesin bende diyorum benimkine sakın bana laf söyletme ağızlarını kapat çünkü bende senin ardından veya yüzüne laf ettirmem diyorum anlaşıyoruz güzel güzel şuanlık bakalım çiçek böcek gidiyoruz arada ben alınıyorum ama hayırlısı

kesinlikle haklısın.
Allah bozmasın inşallah. naçizane şöyle bi tavsiye vereyim sana. millet için sakın birbirinizi kırmayın. ilişkiyi çok yıpratıyo çünkü. ne nişanlı seni nede sen onu. nişanlın seni anlayıp sana sahip çıktıktan sonra gerisi vız gelir tırıs giderrr:)))

ismim melike buaradasositososito ya ben daha nişanlı değilim sözlüyüm ama nişanla söz aynı şey onlarda yani tören yapılmadı hani nişan merasimi yapılcak nisan sonu gibi kardeşimi beklemedeyim antalyada okuyoda kendisi o olmadan olmaz nişan falan.. buarada biz sözlümle aileler aracılığıyla tanıştık o erzurumda bursaya geldi falan ben AŞIK oldum huyuna suyuna kendine herbişeysinebayanssulusmile nişanım nisan gibide düğüne var ya daha sen bi düğün yapta oynayalım bursamıza gelin geliyo kaydirigubbakcemile:teytey:

Hadi hayırlısı olsun tatlım mutluluğunuz bozulmasın inş:Saruboceq: aileler aracılığı ile tanışmanız ilginçmiş ya işte kısmet derler ya nerden çıkacağı belli olmuyor hihoyyyt

kızlar ben geldim öncelikle hepinize tşk ederim canlarımm revindell sanada ayriyetten tşk ler tatlım benim:) eee neler yapıyonuz hazırlıklar tam gaz devam mı:sm_cool:

nii demekkk canım benim :1hug: sorma bacım hazırlıklara tam gaz devam su gibi para gidiyor valla bak ay ortası cebimde 20 liram kaldı :kedi: sıkıntı yaşıyorum, sıkıntı çekiyorum inş. değer CADIARZU 1,5 aydır sevgilimi görmüyorum yol parasını bile bir araya getiremedik :delphin:

ev kurmak zor iş kızlar eksik hiiiçççç bitmiyor yaaa :hulya:

cnm insan kendi ailesini zor idare ediyo bide işin içine 2. aile giriyo işler daha da karışıyo valla idare etmek iki tarafı çok zor

sorma canım ya benim ailemle aram kötüydü genelde ama sevgilimin ailesini tanımaya başladıkça ve kendi ailemin sırf benim mutluluğum için sustuğunu gördükçe canım annem ve babam sizi ne çok üzmüşüm diyorum içimden mafoldumben her fırsatta sarılıp öpücüklere boğuyorum onları Şeniz

Back