- 16 Eylül 2015
- 1.227
- 869
- 73
- Konu Sahibi sensizlink
-
sende bunu kullanıyorsunPeki bana olan duygusunun saplantı olduğu konusunda fikriniz nedir ?
Bahsedilen duygu iyi birşey değil yani.. Arkadaş sevgi aşk değil saplantı.. Hastalıklı bir sevgi diyor yani..sende bunu kullanıyorsun
sevse takıntılı der mi benim şubede bir kız vardı aldattı bile çocuğu çocukta çok iyi baktı kimseyi bulamadı döndü çocuğa çocuk tedavi bile görmüş kız için bırak sevmiyorsan yoluna baksen bence gecmiste adamin sinirlarini fazla zorlamissin simdide adam sana pek guvenmiyor anladigim kadariyla bide merak ettim sen bu adami seviyomusun
alın gidin bohcayi ne demek yaPek seviyor gibi durmuyorsunuz onu.
Benim eşim de sizin gibi davrandı bir dönem bana. Sürekli ayrılık noktasına getirirdi olayı. İlk zamanlar çok üzülüp yapıcı davrandım totosu kalktı (sizde de aynı durum var), daha sonra gideceksen git beni de huzursuz etme daha fazla dedim gitmedi. Ama yaptığından da geri durmadı. Bir gece yarısı yine aynı imaları yaparken o anda onu terkedip üç hafta içinde boşandım.
Şimdi pişmanım deyip duruyor.
Demem o ki siz ya bu çocuğu sevmiyorsunuz ya da olgun düşünmüyorsunuz. İki türlü de çocuğa yazık.
Arkadaşım anlayamadın galiba takıntılı diyen ben değilim mesajlarda öyle diyen olmuş sizce de öyle mi diye sordum? Algılarda problem var galiba..sevse takıntılı der mi benim şubede bir kız vardı aldattı bile çocuğu çocukta çok iyi baktı kimseyi bulamadı döndü çocuğa çocuk tedavi bile görmüş kız için bırak sevmiyorsan yoluna bak
beni seni altan alacak nisanliniz sanma hakaretine cvp veririm de polemik yasakArkadaşım anlayamadın galiba takıntılı diyen ben değilim mesajlarda öyle diyen olmuş sizce de öyle mi diye sordum? Algılarda problem var galiba..
Hakaret felan yok ortada.. Biri sormuş nişanlını seviyor musun diye, siz de sevse takıntılı der mi demişsiniz.. Ben nişanlım için takıntılı mı demişim iyi bakın.. Bir üyenin paylaştığı bir yorumu ele alarak sizce de mi böyle diye sordum ..beni seni altan alacak nisanliniz sanma hakaretine cvp veririm de polemik yasak
Peki bana olan duygusunun saplantı olduğu konusunda fikriniz nedir ?
yaş kaç tavrınızı kızmayın ama şımarıkça buldumMerhaba kızlar,
Ben 10 aydır nişanlıyım ve 1.5 ay sonra düğünüm var,tabi olursa....Sıkıntımı anlatayım,nişanlımla 3.5 yıldır tanışıyoruz,okulda tanıştık ve o zamanlar ben daha önceki sevgilimden ayrıldım, ve çok mutsuzdum kendisi çıktı karşıma.. anlatınca durumu ben beklerim ona duygularının bitmesini dedi,ve birsüre sonra çıkmaya başladık..
Eski sevgilimin acısıyla ben nişanlıma zamanında çok kötü davrandım,üzdüm kırdım.. ama bırakmadı beni.. Yakamı kurtaramadım.. Kendisi efendi,abdestli namazlı biri.. Okul bitti,ve askere gitti gelmesine yakın nişanlandık.. ama 10 aydır mutsuzum.. hep tartışma hep kavga gürültü... mesela dün sabah bana günaydın diye mesaj attı,ben uyandım mesajını gördüm ama o an yazmadım duşa girdim çıktım.. saat 11.30 felan bu beni aramaya başladı felan neymiş ilk ona günaydın yazıp öyle işimi halledebilirmişim bu büyük bir sorun oldu..Neyse dün öyle geçti, bu sabah akşama bizi babası davet etti, gidecektik , daha sonra babasını arayıp bir nedenden gelemeyeceğimizi söyledim.. nedeni ise;sabah ona sadece günaydın yazmam.. hitapta bulunmamam... babasını aradığımda kendisi de yanındaymıştı gelemeyeceğimizi söyleyince o beni aradı. açtım.. yine tartışma yine hır gür..
Dedim işine geliyorsa böyle, ben içimden gelince hitapta bulunurum senin ikazlarınla değil, işine gelmiyorsa annene babana söyle gelsinler alsınlar bohçalarınızı dedim.. (Ben kendisine ayrılma konusunu 3.5 yılda çok söyledim,ayrılmayı çok istedim ve beni bırakmamıştı... geçen haftaki tartışmada da bu konuyu açtım bana dedi ki birdaha ayrılık konusunu açarsan açıklama yapmana gerek yok bitti de yeterli dedi) bugün geçen günü hatırlatarak ben o lafımın arkasındayım,peki dedi,bitsin dedi.. ama bunları söylerken sesi titriyordu... konuşurken dedimki bu lafım gerçekten senin için ayrılmak için geçerli bir sebep mi evetse bu telefonu ebediyen kapatıyorum bitti dedim.. son defa bu konuda taviz veriyorum hayır değil dedi,yani bitirmek istemediğini söyledi.. 1buçuk saat konuştuk,kapatırken de yazmak istediğinde yazarsın,ben seninle konuşmayacak biri değilim dedi.. (daha öncesi ben seninle konuşmak istemiyorum demiştim mesajla).. Ve 12.30 da oldu en son bu olaylar,o saatten beri ses seda yok.. yoksa ayrılmayı mı istiyor,ya da benden mi bekliyor? Ne yapayım sizce ne olur fikir verin...
Çok dardayım,konuyu daha detaylı anlatmak adına düzenlemek istedim.. Ben ona bu 3.5 yılda bir kere bile seni seviyorum demedim... Başlarda hiç sevemedim onu, ama son 1 senedir sevme belirtileri başladı, buna rağmen yine de söylemedim.. Neden bilmiyorum gururuma mı yediremedim, yoksa gitmesinden mi korktum.. Ayrılalım dediğimde önceden o telefonda ağlar bana yalvarırdı, ve ben de onun o haline telin diğer ucundan gülerdim... Çok vicdansızdım.. Hepsine çok çok pişmanım, günahına girdiğim için Mutlu günüm geçmiyor işte.. Bana çoğunuz çok kötü yorum yapacak bu yazımdan sonra biliyorum..
Ama inanın ben sevmiyorum dedikçe o üsteledi, beni böyle kabul etti ayrılamadım, ayıramadım peşimden.. Ama şimdi farklı, seviyorum ve ona bunu söyleyemiyorum.. Eski ben olsaydım şimdiye ayrılır arkama bile bakmazdım, ama şuan bunu yapacak cesaretim yok.. Oysaki düğünümüze 1.5 ay kalmıştı.. O beni çok severdi ya, bunu çevremde herkes bilir görürdü.. Kendisi derdi ki , küçük bir çocuğu annesi döver, o biraz sonra yine annesine sarılır,benim sevgim böyle bir sevgi sana karşı derdi.. Ve o Ada'm şuan bana bir defa daha ayrılığı anarsan o an biter diyebiliyor..
Madem vaz geçecektin birgün, neden bu aşamaya geldik.. Evliliği benden çok isteyen sen değil miydin?? Yanlış anlamayın ayrılığı anmayı düşündüğümden değil, benden artık vazgeçmiş olmasından bu sitemim, beni silip atabilecek olmasından..
Dünden beri hiç konuşmuyoruz, sadece akşam beni çok sevdiğini yazmış, ve sabah günaydın.. Onu aslında sevdiğimi hiç bilmeyecek.. Şimdi size danışmak istediğim birşey var..
Bu ilişki bizi yıprattı, ben kendisine uzunca bir mesaj yazıp onu sevdiğimi de ama artık asla olmayacağımızı kalbimden geldiği gibi, yüreğimi ortaya koyup ,bittiğini artık biz diye birşey olmadığını... Yazıp yollayayım mı ?? Çok uzun oldu, ama çok zordayım kimse anlamıyor beni, ne olur yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?