Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Sen hayatimda gordugum en mantikli insanlardan birisin jasse.
Yanlis yapacagini hic sanmiyorum. Konunun takipcisiyim. Lutfen uzulme.

Sonuna kadar katiliyorum size. Yerden goge kadar haklisiniz. Hani burda cok adi sani gecen sert yorum yapacagim diye gerim gerim gerilen,insanin bulundugu hali ruhiyeti anlayamadan herseyi cok bilen bayan agiz tikayan olmayi, burda ilkokul cocuklari gibi "ben bildim ortmenim" edasiyla sivrilmeyi kendine gorev edinmis hanimlar sadece gulunc duruma dusuyorsunuz. Tamam anladik. Siz ezdirmezsiniz. Siz cok klassiniz. Anladik anladik lutfen bi sakin.
Ben jasse"yi tanimiyorum ama yorumlarini okudugumda bu kizcagzi gercekfen anlamamak icin direniyorlar. Hala " annene bunu dedi devam mi edeceksin, onu yapti hala susacak misin, agzina bi laf tikamadin mi, hala ne nisani atacam diyosun nede atmayacagim" ya bi sakin olun ya. Bu kizcagiz basindan beri "nisanli musveddesi" diye basliyor konuya. Ayrica onun yolu senin uslubun agzin degil belli ki. Bu kiz o donup duran carka oyle bi comak sokmak derdinde ki hayatindan komple cikarabilmek icin hicbir soru isaretim kalmasin diye devam ediyor hatta bu aciya. Ama sen cok bilmis abla olarak bu psikolojiyi anlayamazsin cunku bunun icin bilmek degil anlamak gerek.
Jasse sonuna kadar haklisin. Yolundan vazgecme. Goruyorum ki cok akli basinda dogru yollar cizebilen birisin. Gonlunu kalbini mantigini temiz bi sekilde bu iliskiden cikarip 0 soruyla acabayla keske demeden elveda demek istediginin farkindayim. Burdaki bazi hanimlar belli zaten her konuda sivri sivri cikislari var. Onlar seni kirmasin uzmesin. Hic okuma bile derim. Onlarin kendi "var"ligini surdurebilmeleri icin bu dobra sandigi patavatsiz ve kirici cikislara ihtiyaclari var.
Gelismeleri yaz lutfen.

birde bazı insanlar var hemen yok ayrıl yok öylemi dedi nişanı at diyorlar. dışarıdan söylemek kolaydır

Çok üzüldüm okuyunca. Kendime yapılmış gibi hissettim. Sebebi ne olursa olsun sana böyle davranmaya hakkınız yok. Annene hiç yok. Söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil...
Ben inanmıyorum o tür şeylere o öyle olduğunu düşündüğü için psikolojik olarak böyle belkide. Ya bu adamla ömür geçer mi ne sanıyor kendini? KV konusuna hiç girmiyorum. Onun ortalığı yatıştırması lazımdı. Değil 5, 10 yılını versen de bence arkana bile bakma. Bu adamla ömür geçmez.

Bu inişli çıkışlı ilişkiye ne kadar daha dayanabileceksin,evliliğinde kaldırabilecekmisin peki,bi gün iyi ertesi gün ne yapacağı belli olmayan hatta ailesinden ufak bidolduruşla senin üzerine belki sözlü belki fiziki şiddet uygulayacak bi insanı kaldırabilecekmisin,bizde eşimle kopamadık ama eşim bu kadar dengesiz değildi ve biraz olgunlaşıp toparlanması 8yılı buldu neredeyse ben şuan 10 yıllık evliyim ama inan bazı şeylerden yorgunum inan cicim ayları bitince herşey çok farklı bi hale geliyor,anladığım sen mantıklı bi bayansın ama yinede iyi düşün ayrıca nişanlının gece geç vakitlere kadar arkadaşlarıyla içip onlarla vakit geçirmeside doğru değil,Allah yardımcın olsun

zaman verecekmissin, dusunup karar verecekmis, hem de haddini mi bilecekmissin? dogru anladim dmi? eger daha fazla yara almadan bitirmek istiyosan, bu herife tek kelime dahi aciklama yapmadan bitir lutfen.. 'surece gerek yok, bitmistir bu is' de ve irtibati kes.. once restlesir ama sonradan yalvarmaya baslar, kisilik yok cunku herifte; belli.. aileni ararsa da cevap vermesinler, aileni rahatsiz etmemesini soylersin 'kibarca', bilmem anlatabildim mi? lutfen ama lutfen, konusup derdimi anlatayim kendimi ifade edeyim ezikligine dusme.. evet konusmak bazen iyidir ama burda ciddi manada 'eziklik' olur..

adamin hakaretleri, saygisizligi ayri olay.. bir de kafadan yazip uydurup inanmasi apayri olay, acikca iftira denir buna.. Allah korusun.. sen buna omur boyu dert anlatmaya calisip(calisip diyorum, cunku anlamayacak) surekli ezilip hakaret mi duyacaksin? yapma ne olur ya..

ve son olarak sunu soyleyeyim, eski esim nisanliyken bu dereceye gelmemis olsa da bu sekilde kompleksleri vs vardi, evlendim daha igrenc hal aldi.. ama seninki bagira bagira geliyo.. ayrilma insiyatifini ona birakirsan yuh derim gercekten.. insanin esi kendini anlamali, bu degil anlamak, bi suru iftira yafta hakaret, ustune de hakli gibi surec istiyor! gel delirme!

katiliyorum..
bir de herife ve ailesine bsy denmeden bunca rezilligi yapmis, kafadan yazma var yani, resmen hastalik..

bak konuna kacinci mesajim.. inan korkuyorum onu hakli cikaracak bahaneler bulmandan.. yapma.. bu hasta ruhu, saygisizliklari hangi bahaneye saklayabilirsin? 5 yil vermissin, gorememissin haydi.. simdi gore gore omrunu, hayallerini mi vereceksin?

Farkında mısın onun her çirkin hareketine mantıklı bir neden bulmaya çalışıyorsun. Bak bu çok yanlış. Hareketler altında yatan nedenler insan psikolojisinde hemen hemen aynıdır. Mesela seni ayrilmakla tehdit ediyor, bi de üstüne asagiliyorsa herkes buna "seni sevmiyor ve değer vermiyor "der. Sen ise hâlâ beni seviyor ama o sevdiğini yerden yere vurur dusuncelerindesin. Bi de nişan atmayi düşünmüyorum ama kesinlikle barismam gibi de tutarsız dusuncelere sahipsin. Sonuç: ikiniz de kafayı siyirmissiniz

Aaa ah biz kadınlar sevince hep böyle tolere edici oluyoruz maalesef.
Şu an aşk gözüne perde cekmis bazı şeyleri gormuyorsun.
Zamanında çok sevdiğim adam beni türlü bahanelerle terk etmeye çalışırken burdaki bayanlar bana aldatildigimi , sevilmedigimi soylemislerdi.
Ne oldu biliyor musun ?
1 bucuk sene sonra ben de doğru olduğunu anladım . Yani bu kadar insan konuşuyor burda boş değil .
Üzgünüm ama nişanlın seni gözden çıkarmış ve nişanı atacak bence .

bak konuna kacinci mesajim.. inan korkuyorum onu hakli cikaracak bahaneler bulmandan.. yapma.. bu hasta ruhu, saygisizliklari hangi bahaneye saklayabilirsin? 5 yil vermissin, gorememissin haydi.. simdi gore gore omrunu, hayallerini mi vereceksin?
mesajınızı okuyunca yazmadan edemedim. Kesinlikle haklısınız. Yazık edecek kendine. Affedecek gibi görünüyor.

adamda ki ozguvene bak yaa beni birakamaz havasini vermissin sen bacim adam da kullaniyo bunu
degmez omrunu curutmeye...

Yazmak istediklerimin hepsini arkadaslar yazmis da son durumunuz nedir onu merak ettim konu sahibesi ?

Valla bende merak ettim,lütfen yumuşama sakın geri adım atma bian evvel at o yüzüğü yazık etme kendine,onun ciddi davranış bozukluğu var ve bence tedavi olmalı kendi yoluna git ve mutluluğu seç

Konu baslugi altinda yazanlardan dolayi boyle dediginizi farzediyorum. Cunku jasse konuya yaptigi yorumlarda giris cumlesinde "nisanli musveddesi"diye konuya baslayip asla evliligi dusunmedigini soyluyor. Suan tek amaci HERSEY GUZELKEN 1 GUN ICINDE OLUSAN ANI DEGISIMIN NEDENINI BULMAK VE ARDINDAN GONUL RAHATLIGIYLA SORU ISARETSIZ BI SEKILDE "ELVEDA" DEMEK.
Tam olarak suanki durum bu.
Sadece konu altinda yazanlari okuyup buraya bu sonucu yazmaniz "ikinizde kafayi siyirmissiniz' demenizse cok itici. Suan ne kadar hakli olsun yada olmasin aci ceken biri var. Ve yaptiginiz cok yanlis. Yorumunuzu gereksiz bi sekilde sert buldum.

Aman nedenini bulsun başı göğe erer belki. Ben mi çok alınganım çok mu gururluyım ya da kendimi çok mu seviyorum bilmiyorum ama yani bu kadar bağırmadan kötü sözden sonra ... bilmiyorum ya çok değişik kızlar var

konu sahibi arkadaşımız anlam verememiş neden bu adam bazen iyi bazen çok kötü diye? bana böyle davranma cüretini nereden alıyor diye?

çok basit bir cevabı var, ona bu saygısızlıkları yapma cüretini siz verdiniz arkadaşım. defalarca aynı hataları yapmış, defalarca affetmişsiniz. bir kere yapan hep yapar oysa. can çıkar huy çıkmaz. 10 yaşında değilse bir insanın oturmuş karakterinin düzelmesi değişmesi imkansızdır.

dediğim gibi sizin onu eninde sonunda affedeceğinizi bildiği için istediği gibi esip gürlüyor, çok afedersiniz hayvan gibi davranışlar sergiliyor. ve asla da değişmeyecek bu kısır döngü çünkü yine geri döneceksiniz ona. çünkü "beş yılımı verdim, böyle bitmemeli" diyorsunuz. inada bindirmişsiniz.

nişanlılık evresi neden var? çiftler birbirini daha iyi tanısın, evliliğe uygunlar mı anlaşabiliyorlar mı gözden geçirsin diye. nişanlılıkta gördüğünüz olumsuzlar, evlilikte yaşayacaklarınızın da habercisi. hatta evlilik erkeklere bir cüret verdiğinden çok daha kötüye gidecektir herşey. nişanlıyken hakaret eden evlilikte döver muhtemelen..

inat etmeyin, beş yılın yasını tutmayın. eminim çok güzel, hoş, değerli bir insansınız. dengesiz, sinir küpü bir adamla evlenmeyi obsesyon haline getirmeyin, kurtulun bu adamdan. insanlar 30 sene hapiste kalıp da temiz bir sayfa açabiliyorken, acısıyla tatlısıyla o beş yılın geçtiğini kabullenin ve önünüze bakın. inşallah karşınıza değerinizi bilen, saygılı, düzgün bir insan çıkar..

arkadaşlar bana kızabilir ama ben nişanlınızın değişeceğine asla inanmıyorum. insanlar değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…