Konunuzu başından beri takip ediyorum, sizin için gerçekten üzüldüm, belki bana yaşadıklarımı hatırlattığınız için bilmiyorum, hakkınızda hayırlısının olması için dua ediyorum.
Bende bir zamanlar bana sizin ilişkinizi hatırlatan bir ilişki yaşamıştım, bir türlü kopamıyorduk ve her seferinde yaralana yaralana özgüven denen şey kalmamıştı bende. Sürekli alttan alıyordum ama o bile işe yaramıyordu,ben hep alttan aldım diye böyle olduğunu düşünmeye başlamıştım artık. böyle üzülürken sevdiğim bir arkadaşım senin şu an üzülmene sebep olan yerin yüzünden sevecek biri çıkar bir gün karşına demişti ve iyi ki onun sözüne inanmışım, öyle de oldu.
Bu günler geçecek ve siz çok daha Mutlu olacaksınız, hem de sizin güzel kalbinizi bu naifliğinizi hakeden biriyle, sevgilerimle
Evet canım bir ay önce biz ayrıldık daha doğrusu terkedildim aslında ben sebebi annesiydi nişandan sonra nişanlımı öyle bir değiştirdi ki o beni kırmamaya özen gösteren adam gitti annesinin ağzıyla konusan adam geldi. Neler yaşadım ne kadar canım yandı ama hep sabrettim düzelir dedim. Annesi birde güya evimizi düzmeye geldi herşey orada patlak verdi.
Bence yüzüğü hemen göndermek duygusal değil mantıklı hareket olurdu asıl şuan duygularınla hareket ediyorsun. Burda ki yorumculara kızgınlığın da tamamen duygusallığından. 48 sayfa top yekün herkes hemen hemen aynı fikirdeyse (farklı olan bir elin parmak sayısını geçmez) bir sebebi vardır. Burada ki insanların konuyla hç bir duygusal bağı olmadığı için objektif bakabiliyor ve en yapılası davranışı söylüyor, sense bunu sanal alem gösterisi olarak algılıyorsun. Nişanı atıp atmaman kimi niye ilgilendirsin? Yaşayacak olan sensin.
Bence yüzüğü hemen göndermek duygusal değil mantıklı hareket olurdu asıl şuan duygularınla hareket ediyorsun. Burda ki yorumculara kızgınlığın da tamamen duygusallığından. 48 sayfa top yekün herkes hemen hemen aynı fikirdeyse (farklı olan bir elin parmak sayısını geçmez) bir sebebi vardır. Burada ki insanların konuyla hç bir duygusal bağı olmadığı için objektif bakabiliyor ve en yapılası davranışı söylüyor, sense bunu sanal alem gösterisi olarak algılıyorsun. Nişanı atıp atmaman kimi niye ilgilendirsin? Yaşayacak olan sensin.
Ben genellemedim ki sen genel yazmışsın. Neyse inşallah gönlüne göre olur herşey.nefrette bir duygudur,nişan atılması için yüzük gönderirken de nefret,kızgınlık,öfke vb.duygularla hareket edeceğim.duygusallıktan kastım buydu,olumlu anlamda değil.ben olumlu,olumsuz duygulardan eser kalmamasını istiyorumki,nefret de edilse o kişi yine akla hayale geliyor sonrasında.çok zor ve sıkıntılı bir süreç.bir de her yazdığım genellenmese aslında,sanal alem gösterisi değil de bazı aşırı sert yorumları kastederek insanların sanal ve gerçek hayattaki davranışların farklı olabileceğini söylemiştim.O yorumum herkes için değil yani.
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, umarım mutlu olabilirim..
gerçekten mi,peki şunu sorabilir miyim?o kişiyle son ayrılıgınız nasıl olmuştu ve nasıl kopmayı başarmıştınız sonunda?
peşinizi bırakmış mıydı?özel değilse bunları yazabilir misiniz rica etsem
Peki konuşunca bütün duygularınız kaybolacak mı? Mümkün değil. Bu duyguların tamamen yok olabilmesi için gereken tek şey "zaman". Yoksa öyle olayın aslını öğrendim nefret bitti, aşk bitti, hayaller bitti olmaz ki. Siz de biliyorsunuz konuşsanız da, pat diye bitirseniz de o sıkıntılı süreci mutlaka yaşayacaksınız, bir anda hiç yaşamamış gibi olamazsınız. O yüzden bence "bu" sıkıntılı süreci bir an önce geçin ki, zaman lehinize işlemeye başlasın, güzel günlere geri sayım başlasınnefrette bir duygudur,nişan atılması için yüzük gönderirken de nefret,kızgınlık,öfke vb.duygularla hareket edeceğim.duygusallıktan kastım buydu,olumlu anlamda değil.ben olumlu,olumsuz duygulardan eser kalmamasını istiyorumki,nefret de edilse o kişi yine akla hayale geliyor sonrasında.çok zor ve sıkıntılı bir süreç.bir de her yazdığım genellenmese aslında,sanal alem gösterisi değil de bazı aşırı sert yorumları kastederek insanların sanal ve gerçek hayattaki davranışların farklı olabileceğini söylemiştim.O yorumum herkes için değil yani.
Çok güzel şeyler yazmışsınız;kırmadan incitmeden,çok teşekkür ederim.
Evet çok fazla emek verdim, inanın başı ne zaman sıkışsa yanında beni buldu.Hangi birini yazsam buraya roman olur.Duygularımı anlatamam ,gözyaşlarım durmuyor dünden beri..
Çok üzüldüm dayak olayına,en çok korktuğum şeydir.Çok haklısınız..
Psikolog konusundaki tavsiyenizi düşüneceğim,bilmiyorum bana yardımı dokunabilir mi ki..
Amin.
yeni bi huy degil bu, malesef ki sen yeni görmüşsün.. ama şükür ki geç degil.. bu cok korkunc bi huy ve belli ki karakteri olmuş artık.. insanın evlilikte ihtiyacı, guven veren/ kendisini anlayan bi eş iken, senin karşında degil seni anlamak, sana yaftalar yapıştırıp iftiralar atıp suçlu ilan eden biri var.. senle konuşsa bile nesini dinleyeceksin.. konuşursan illa ki etkileyecek seni, duygun var sonucta ona karsı.. bi de kibarca kendini ifade ederse eyvah..sevgiliCui Bono ,epeyce yorum yapmanızdan samimi bir şekilde sinirlenmiş oldugunu anlıyorum.çok doğru noktalara parmak basmışsın gerçekten.şunu söyleyeyim,nişanlı müsveddesini haklı çıkaracak hiçbir durum yok.onu haklı çıkaracak nedenlerim yok bu yüzden.ben onunla konuşmam,o benimle konuşacak,konuşmaya çalışacak.benim onunla konuşacak bir durumum yok çünkü bunları hakedecek saygısızlık yapmadım.son zamanlarda icad olan huyu kendisinin yaptıklarını karşı taraf ona yapmış gibi anlatıyor olması,böyle değildi.bunu savunma için değil, durumu anlatmak için söylüyorum.kısacası ben bu adamı haklı çıkaracak nedenler arayıp,sonra da haydi lay lay lom nişana devam moduna girmeyeceğim.bu iş bitti.fakat, kafamda ciddi sorular dönüp duruyor,cevaplarını bulmak istediğim konular var.çünkü bilinmezlik içinde atılan nişanın,rahat bir kafaya göre atılan nişandan daha kötü oldugunu düşünüyorum.benim için böyle en azından o merak yer bitirir beni.Ayrıca benim nişanlı müsveddesi nişanı atamaz istese de,onu tanıyosam yapamaz bunu.atacağı varsa bile ben yapayım ister ki vicdanı rahat olsun.ama bu kadar kolay değil,o yüzden kaybolmayı ulaşılmaz olmayı seçtim.kısa süre sonra da yüzükleri ansızın kargolayacağım.