- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bence senin de insanları ezmek,ezmeye çalışmak bakın ben ne kadar dobrayım sizin gibi ezilmem ezdirmem kendimi demek hoşuna gidiyor,benim farkım yok diğer üyelerden,benzerlere karşı hep böylesin forumda az çok görüyorum.aferin sana puanım 9 kanka.nişanlı müsveddesini 5 senedir tanıyorum artık neye nasıl tepki verir ne yapar ezberledim ben.o sayma,sövme ağız dalaşı evrelerinin hepsini geçtik biz.adam beni konuşturmadı diyorum,yok arkasından mesaj atamadın mı diyosun.arkadaşım benim nişanlı müsveddesi senin eziklediğin tipler gibi değil maalesef tanıman lazım,adama saymasına sayarsın ama ters tepiyor.okur geçer,bu sefer de buna sinir olduğunla kalırsın diyorum ben ona sayfalar dolusu mesaj da yazsam okuyup geçecek,daha haklı görecek kendini.biliyorum çünkü ben tanıyorum.o yüzden yazdıklarımın okunduğunu bildiğim halde cevap alamayınca daha da kuduracağıma sessizliği seçtim.gereğini zaten yapacağım.bunu da söyledim.
Hiç bi konuşma geçmedimi aranızda bu olaydan sonra yani.Herhangi bir gelişme yok canım,yorumlara cevap veriyorum sadece
Hiç bi konuşma geçmedimi aranızda bu olaydan sonra yani.
Burada derdinizi anlatmanızın sebebi bambaşka insanlardan fikir, yorum almak değil mi? Bu platformun en güzel tarafı tek seferde bi sürü insana ulaşıyorsunuz, belki gerçek hayatta arkadaşınızla paylaşamayacağınız detayları anlatıp bambaşka kültür ve kafa yapısındaki insanlardan fikir alıyorsunuz. Tanınmadığınız için egolarınızın devreye girmesine gerek yok.örneğin bana göre gerçek hayatta utanmaz da nişanlınızın hakaretlerini bi arkadaşınıza anlatırsanız, arkadaşınızın yorumundaki sertlik sizin egonuzu incitebilir. Fakat bu burada olmamalı. Bazen yorumlarda hakikaten abartı ve saçma boyuta gelebiliyor ama alıntıladığım mesajınızda uyardığınız arkadaşın yorumları çok yerinde ve normal yorumlar. Benim merak ettiğim, bu anonim kimliğinizle bile burada burnunuzdan kıl aldırmıyorken, nişanlınıza nasıl bu kadar ezilebiliyorsunuz. Bunun, sizi ilk aşağılaması olmadığı da belli, o bi günde gelen bi tavır olamaz, bir ilişkiye bakış açısı, ses tonu bi günde oluşan bir şey değil. Belki bana da yorumumdan dolayı kızacaksınız ama hiç önemli değil, nişanlınızın sizi sevmemesini geçtim, saygı duymuyor, bayağı bayağı kükreye kükreye aşağılıyor. E kusura bakmayın."diğer tarafta evet benim sevgilim çok önemli bir insan ne dese yeri diye düşünebilir" Hanımefendi, ben böyle bir şeyi nerde söylemişim?Ben bu tavrın içerisine nerede girmişim pardon?Sert yorum kasıcam diye bu kadar da saçmalamaya gerek var mı soruyorum?
Ayrıca ilişki dinamiği ile ilgili yazdıklarımı tekrar okuyun, zira hiçbir şey anlamamışsınız.
Peki yalvarır yakarır ben ettim sen etme derse?Hiçbir açıklama beni tatmin edemez.Ben sadece ileride aklımda soru kalmasını istemiyorum herşey açıklığa kavuşsun.Sonrasında devam edecek bir durum yok zaten bunu söylüyorum.
Evet bir konuda haklısınız konu sahihi hiç de sesi çıkmayan konuşmayan biri değil gayet çatır çatır yazıyor. Sizi tanımadığı halde analiz edebiliyor ama beş yıllık sevgilisini edemiyor hala neyi neden yaptı peşindeBen neden senin konun üzerinden kendimi tatmin edeyim seni burdaki bilmem kaç bin üyeden farklı kılan ne, kendim konu açarım öyle bir sıkıntım olsa, tatminsizlik yaşamıyorum bunu borçlu olduğum şeyse özsaygı...
Bahsettiğin şeye inanıp inanmaman beni elbette ilgilendirmez, kimseyi ilgilendirmez o zaman o detayı neden verdin, inanıyosan sen de gereğini yap diyorum işte nesi kötü,bence sen benim üzerimden kendini tatmin ediyorsun, adama sayamadın bana sayıyosun
Hoşuna gitmiyorsa göz ardı et dedim.ne diyim daha,ben keyfim ne zaman isterse o zaman başka bir konuya yazarım
Burada derdinizi anlatmanızın sebebi bambaşka insanlardan fikir, yorum almak değil mi? Bu platformun en güzel tarafı tek seferde bi sürü insana ulaşıyorsunuz, belki gerçek hayatta arkadaşınızla paylaşamayacağınız detayları anlatıp bambaşka kültür ve kafa yapısındaki insanlardan fikir alıyorsunuz. Tanınmadığınız için egolarınızın devreye girmesine gerek yok.örneğin bana göre gerçek hayatta utanmaz da nişanlınızın hakaretlerini bi arkadaşınıza anlatırsanız, arkadaşınızın yorumundaki sertlik sizin egonuzu incitebilir. Fakat bu burada olmamalı. Bazen yorumlarda hakikaten abartı ve saçma boyuta gelebiliyor ama alıntıladığım mesajınızda uyardığınız arkadaşın yorumları çok yerinde ve normal yorumlar. Benim merak ettiğim, bu anonim kimliğinizle bile burada burnunuzdan kıl aldırmıyorken, nişanlınıza nasıl bu kadar ezilebiliyorsunuz. Bunun, sizi ilk aşağılaması olmadığı da belli, o bi günde gelen bi tavır olamaz, bir ilişkiye bakış açısı, ses tonu bi günde oluşan bir şey değil. Belki bana da yorumumdan dolayı kızacaksınız ama hiç önemli değil, nişanlınızın sizi sevmemesini geçtim, saygı duymuyor, bayağı bayağı kükreye kükreye aşağılıyor. E kusura bakmayın.
Peki yalvarır yakarır ben ettim sen etme derse?
Herhangi bi gelişmede haber ver olur mu.hayır.
Kendini ne kadar güzel ifade edebilmişsin, belli ki akıllı bir kızsın. Birşeyler düzelir diye düşünebilirsin, çünkü duyguların düzelmesini istiyor, emek de vermişsin belli ki ilişkine. Ama lütfen kendini ateşe atma. Bir ömür geçireceksin, bu adamın seni böyle çiğneyip durmasına fırsat verme.
İlk evliliğimde senaryo aynen böyle başladı, ve ilk büyük dayağımı yediğimde 1 aylık evliydim. İşin en acı veren kısmı ne biliyor musun? Olaylar bu boyuta geldiğinde, ben kendimi bile bile yaktım diyorsun ve gerçekten zor ama çok zor bir süreç bekliyo oluyor.
Eğer bu konuda kendine yenik düşecek gibiysen (ki gerçekten şu anki duygularınla ve yaşadığın şokla yanlışa düşmen de çok normal), lütfen önce bir psikologa git. Onu götür demiyorum, çünkü öfke kontrol sorunu adı altında karakter bozukluğudur bu ve değişmez.. Artar ama değişmez. Ama en azından bir uzman sana kendi değerini görmen konusunda kapılar açabilir.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.