- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bence senin de insanları ezmek,ezmeye çalışmak bakın ben ne kadar dobrayım sizin gibi ezilmem ezdirmem kendimi demek hoşuna gidiyor,benim farkım yok diğer üyelerden,benzerlere karşı hep böylesin forumda az çok görüyorum.aferin sana puanım 9 kanka.nişanlı müsveddesini 5 senedir tanıyorum artık neye nasıl tepki verir ne yapar ezberledim ben.o sayma,sövme ağız dalaşı evrelerinin hepsini geçtik biz.adam beni konuşturmadı diyorum,yok arkasından mesaj atamadın mı diyosun.arkadaşım benim nişanlı müsveddesi senin eziklediğin tipler gibi değil maalesef tanıman lazım,adama saymasına sayarsın ama ters tepiyor.okur geçer,bu sefer de buna sinir olduğunla kalırsın diyorum ben ona sayfalar dolusu mesaj da yazsam okuyup geçecek,daha haklı görecek kendini.biliyorum çünkü ben tanıyorum.o yüzden yazdıklarımın okunduğunu bildiğim halde cevap alamayınca daha da kuduracağıma sessizliği seçtim.gereğini zaten yapacağım.bunu da söyledim.
Onore oldum beni takip etmene,teşekkür ederim
Neyse şu yazdıklarından sonra seni geçtim zaten, annene yazık,konu baydı arada gelirim gene