Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Bence senin de insanları ezmek,ezmeye çalışmak bakın ben ne kadar dobrayım sizin gibi ezilmem ezdirmem kendimi demek hoşuna gidiyor,benim farkım yok diğer üyelerden,benzerlere karşı hep böylesin forumda az çok görüyorum.aferin sana puanım 9 kanka.nişanlı müsveddesini 5 senedir tanıyorum artık neye nasıl tepki verir ne yapar ezberledim ben.o sayma,sövme ağız dalaşı evrelerinin hepsini geçtik biz.adam beni konuşturmadı diyorum,yok arkasından mesaj atamadın mı diyosun.arkadaşım benim nişanlı müsveddesi senin eziklediğin tipler gibi değil maalesef tanıman lazım,adama saymasına sayarsın ama ters tepiyor.okur geçer,bu sefer de buna sinir olduğunla kalırsın diyorum ben ona sayfalar dolusu mesaj da yazsam okuyup geçecek,daha haklı görecek kendini.biliyorum çünkü ben tanıyorum.o yüzden yazdıklarımın okunduğunu bildiğim halde cevap alamayınca daha da kuduracağıma sessizliği seçtim.gereğini zaten yapacağım.bunu da söyledim.

Onore oldum beni takip etmene,teşekkür ederim

Neyse şu yazdıklarından sonra seni geçtim zaten, annene yazık,konu baydı arada gelirim gene :KK25:

"diğer tarafta evet benim sevgilim çok önemli bir insan ne dese yeri diye düşünebilir" Hanımefendi, ben böyle bir şeyi nerde söylemişim?Ben bu tavrın içerisine nerede girmişim pardon?Sert yorum kasıcam diye bu kadar da saçmalamaya gerek var mı soruyorum?
Ayrıca ilişki dinamiği ile ilgili yazdıklarımı tekrar okuyun, zira hiçbir şey anlamamışsınız.
Burada derdinizi anlatmanızın sebebi bambaşka insanlardan fikir, yorum almak değil mi? Bu platformun en güzel tarafı tek seferde bi sürü insana ulaşıyorsunuz, belki gerçek hayatta arkadaşınızla paylaşamayacağınız detayları anlatıp bambaşka kültür ve kafa yapısındaki insanlardan fikir alıyorsunuz. Tanınmadığınız için egolarınızın devreye girmesine gerek yok.örneğin bana göre gerçek hayatta utanmaz da nişanlınızın hakaretlerini bi arkadaşınıza anlatırsanız, arkadaşınızın yorumundaki sertlik sizin egonuzu incitebilir. Fakat bu burada olmamalı. Bazen yorumlarda hakikaten abartı ve saçma boyuta gelebiliyor ama alıntıladığım mesajınızda uyardığınız arkadaşın yorumları çok yerinde ve normal yorumlar. Benim merak ettiğim, bu anonim kimliğinizle bile burada burnunuzdan kıl aldırmıyorken, nişanlınıza nasıl bu kadar ezilebiliyorsunuz. Bunun, sizi ilk aşağılaması olmadığı da belli, o bi günde gelen bi tavır olamaz, bir ilişkiye bakış açısı, ses tonu bi günde oluşan bir şey değil. Belki bana da yorumumdan dolayı kızacaksınız ama hiç önemli değil, nişanlınızın sizi sevmemesini geçtim, saygı duymuyor, bayağı bayağı kükreye kükreye aşağılıyor. E kusura bakmayın.

Hiçbir açıklama beni tatmin edemez.Ben sadece ileride aklımda soru kalmasını istemiyorum herşey açıklığa kavuşsun.Sonrasında devam edecek bir durum yok zaten bunu söylüyorum.
Peki yalvarır yakarır ben ettim sen etme derse?

Ben neden senin konun üzerinden kendimi tatmin edeyim seni burdaki bilmem kaç bin üyeden farklı kılan ne, kendim konu açarım öyle bir sıkıntım olsa, tatminsizlik yaşamıyorum bunu borçlu olduğum şeyse özsaygı...

Bahsettiğin şeye inanıp inanmaman beni elbette ilgilendirmez, kimseyi ilgilendirmez o zaman o detayı neden verdin, inanıyosan sen de gereğini yap diyorum işte nesi kötü,bence sen benim üzerimden kendini tatmin ediyorsun, adama sayamadın bana sayıyosun

Hoşuna gitmiyorsa göz ardı et dedim.ne diyim daha,ben keyfim ne zaman isterse o zaman başka bir konuya yazarım
Evet bir konuda haklısınız konu sahihi hiç de sesi çıkmayan konuşmayan biri değil gayet çatır çatır yazıyor. Sizi tanımadığı halde analiz edebiliyor ama beş yıllık sevgilisini edemiyor hala neyi neden yaptı peşinde

Burada derdinizi anlatmanızın sebebi bambaşka insanlardan fikir, yorum almak değil mi? Bu platformun en güzel tarafı tek seferde bi sürü insana ulaşıyorsunuz, belki gerçek hayatta arkadaşınızla paylaşamayacağınız detayları anlatıp bambaşka kültür ve kafa yapısındaki insanlardan fikir alıyorsunuz. Tanınmadığınız için egolarınızın devreye girmesine gerek yok.örneğin bana göre gerçek hayatta utanmaz da nişanlınızın hakaretlerini bi arkadaşınıza anlatırsanız, arkadaşınızın yorumundaki sertlik sizin egonuzu incitebilir. Fakat bu burada olmamalı. Bazen yorumlarda hakikaten abartı ve saçma boyuta gelebiliyor ama alıntıladığım mesajınızda uyardığınız arkadaşın yorumları çok yerinde ve normal yorumlar. Benim merak ettiğim, bu anonim kimliğinizle bile burada burnunuzdan kıl aldırmıyorken, nişanlınıza nasıl bu kadar ezilebiliyorsunuz. Bunun, sizi ilk aşağılaması olmadığı da belli, o bi günde gelen bi tavır olamaz, bir ilişkiye bakış açısı, ses tonu bi günde oluşan bir şey değil. Belki bana da yorumumdan dolayı kızacaksınız ama hiç önemli değil, nişanlınızın sizi sevmemesini geçtim, saygı duymuyor, bayağı bayağı kükreye kükreye aşağılıyor. E kusura bakmayın.

Ben buraya aynen bahsettiğiniz sebepler için konu açtım,gayet olumsuz ve sert yazanlar var bu konuda problem yok.
Problem şu;benim söylemediğim birşeyi,girmediğim bir tavra yapmışım gibi göstermek.o üye benim nişanlım çok önemli bir insan diye düşünüyorsun gibi bir çıkarımda bulundu.bu doğru değil,buna itiraz ederim.burnumdan kıl aldırmamakla ne ilgisi var yahu, zaten üzgünüm bir de ilgili üyenin gereksiz suçlayıcı ve saçma sapan yorumlarına açıklama yapınca burnundan kıl aldırmamak mı oluyor?bahsettiğiniz üye dışında kimse ile münakaşaya girmedim dikkatinizi çektiyse.Rica ediyorum konum başka yönlere kaysın ve kapansın istemiyorum.yorumunuz için teşekkürler.

Aralarda ettiğiniz kavgaları falan bilmem de el birliğiyle adamı kaf dağının tepesine çıkarmışsınız.

Ailesi şımartmış, siz de alttan ala ala kendini bir şey sanmasına sebep olmuşsunuz.

İki kişi birbirini sever aşık olur evlenmek ister. Nişanlanir yuvasını kurar vs ama bunları severek mutlulukla yapar evlenmeye gün sayar herseyden emindir. Ben sizde hicbirsekilde bunları göremedim ne gelecek var ne aşk sevgi. Bence atın nişanı evlilik öncesi böyleyse sonrası nolur sana ve Ailene yazık.

Tatlım Bi gelişme oldumu? Yorumlarında bir kısmını okudum,biraz gerginlik yaşanmış sanırım. Herkesin olaylar karşısında verdigi tepki farklı oluyor. Örneğin senin yaşadığını ben yaşasaydım, onu doğduğuna pişman eder, ağzıma geleni sayardım, neden biliyormusun? Birdaha yüz yüze bakmamak icin. Cünkü ben hakaret ediyorsam o iş bitmiştir, seviyorsam bile o kişiyi, sırf hakaret ettigim icin bidaha asla barışmazdım. Gün geçtikçe insanın siniri yatısıyor ama kırgınlığı artıyor. Sende bekleyerek aslında ona olan kızgınlığın gececek ve kırgınlığın kalacak. E bu bahsettigin şahısta Zaman'ında senin gönlünü cok kazanmış, belliki tekrar yaparım diye düşünüyor. Adam olacak kızın anlatmaya çalıştığı tepkiyi anında vermezsen sonradan Bi değeri olmuyor, hatta kızgınlığın geçeceği icin gerekli tepkiyi veremezsin bile, ona karşı inandırıcılığını yitirirsin. Ben anlıyorum seni, sen sadece sebebi öğrenmek istiyorsun, bende Zaman'ında nişan atmadan, bigün önce düğünü planlarken ertesi günü anında dönen adamcıgın, neden böyle bir anda değiştiğini merak ediyordum ama sonradan dedimki bana ne dese ben ikna olurumki? Cevabı kendim veremedim ve attım yüzügü.sanıyormusun ki sana dogruyu söyleyecek? bu kadar dürüst oldugunu düşünüyormusun bu adinin? Beklemek sana zarar vermekten başka bişeye yaramaz suan icin, madem geri dönüşü yok diyorsun, yüzügü kargola, artık hakaret etmenin falanda Bi anlamı kalmadı, tepkin sert değil net olsun, kesinlikle bitirdiğini anlasın.

bu doktorlar hep mi böyle egolu olur..
44 sayfa boyunca denilen şeyleri demeyeceğim, ama umarım daha fazla üzülmezsin.

Kendini ne kadar güzel ifade edebilmişsin, belli ki akıllı bir kızsın. Birşeyler düzelir diye düşünebilirsin, çünkü duyguların düzelmesini istiyor, emek de vermişsin belli ki ilişkine. Ama lütfen kendini ateşe atma. Bir ömür geçireceksin, bu adamın seni böyle çiğneyip durmasına fırsat verme.

İlk evliliğimde senaryo aynen böyle başladı, ve ilk büyük dayağımı yediğimde 1 aylık evliydim. İşin en acı veren kısmı ne biliyor musun? Olaylar bu boyuta geldiğinde, ben kendimi bile bile yaktım diyorsun ve gerçekten zor ama çok zor bir süreç bekliyo oluyor.

Eğer bu konuda kendine yenik düşecek gibiysen (ki gerçekten şu anki duygularınla ve yaşadığın şokla yanlışa düşmen de çok normal), lütfen önce bir psikologa git. Onu götür demiyorum, çünkü öfke kontrol sorunu adı altında karakter bozukluğudur bu ve değişmez.. Artar ama değişmez. Ama en azından bir uzman sana kendi değerini görmen konusunda kapılar açabilir.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Kendini ne kadar güzel ifade edebilmişsin, belli ki akıllı bir kızsın. Birşeyler düzelir diye düşünebilirsin, çünkü duyguların düzelmesini istiyor, emek de vermişsin belli ki ilişkine. Ama lütfen kendini ateşe atma. Bir ömür geçireceksin, bu adamın seni böyle çiğneyip durmasına fırsat verme.

İlk evliliğimde senaryo aynen böyle başladı, ve ilk büyük dayağımı yediğimde 1 aylık evliydim. İşin en acı veren kısmı ne biliyor musun? Olaylar bu boyuta geldiğinde, ben kendimi bile bile yaktım diyorsun ve gerçekten zor ama çok zor bir süreç bekliyo oluyor.

Eğer bu konuda kendine yenik düşecek gibiysen (ki gerçekten şu anki duygularınla ve yaşadığın şokla yanlışa düşmen de çok normal), lütfen önce bir psikologa git. Onu götür demiyorum, çünkü öfke kontrol sorunu adı altında karakter bozukluğudur bu ve değişmez.. Artar ama değişmez. Ama en azından bir uzman sana kendi değerini görmen konusunda kapılar açabilir.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Çok güzel şeyler yazmışsınız;kırmadan incitmeden,çok teşekkür ederim.
Evet çok fazla emek verdim, inanın başı ne zaman sıkışsa yanında beni buldu.Hangi birini yazsam buraya roman olur.Duygularımı anlatamam ,gözyaşlarım durmuyor dünden beri..
Çok üzüldüm dayak olayına,en çok korktuğum şeydir.Çok haklısınız..
Psikolog konusundaki tavsiyenizi düşüneceğim,bilmiyorum bana yardımı dokunabilir mi ki..
Amin.

Kendinizi bu kadar asagilatmayin size kimse böyle davranamazsin ara s.ç sıva onlara oyle yapılmaz böyle yapılır de

Bu kadar sert yorum yapan arkadaşları anlayamadım gerçekten genede saygı duyuyorum. Konu sahibi belli ki hassas ve buraya sinir sahibi olmak için gelmiyor. Herkesin yaşadığı olaylara tepki verişi, tutumu farklı. Gerçekten şöyle bişey var arkadaşlar; olayı yaşamak, yaşarken yaptığımız çıkarım ve yorumlar başka, sadece dinleyici olarak yapılan yorum ve çıkarımlar çok çok başka. Ben şunu görüyorum genelde, konu açan insanların kullandığı ortak bi cümle var fark ettiniz mi? 'Kendi konuma yorum yapıyo olsam bende sizin yazdıklarınızı yazardım' Ne demek istediğimi anlatabildim sanırım, kendi başımıza gelince bazen yazdığımz gibi olmuyo, bunları göz ardı etmesek iyi olur.

Ben konu sahibini güçsüz zayıf biri olarak görmedim.Bu konuya 2nci kez yorum yapıyorum. Evet ortada gerçekten hoş olmayan bi durum var, ama oda olayın vermiş olduğu fevrilikle nişanı atıp herşeyi bitirmek istemiyo. Nişanlısı aradığında kollarına atılıp yelkenleri suya indirceğinede inanmıyorum.

Herşeyi ölç tart sakın gözlerini kapaama bu yaşanılan olaya. Muhakkak sinirler yatışınca konuşucaksınız, sürekli böyle gerginlikler saygısız durumlar yaşadığınz bi ilişkinz yok sanırım. Ben umarım hatasını anlar ve gerçekten pişman olduğunu görürsün diyorum. Daha önceki yorumumda söyledim gene söylüyorum senin haksız olduğun nokta sana söyledklerinden sonra cevap olarak annesinden yürümen. Seni sadece burda yanlış gördüm. Olay olduğunda sen ve ailen fevri davranabilirdiniz ama öyle yapmadığınz iyi olmuş, sizin bu ağırbaşlı duruşunuzu sevdim. Bunu kendiniz ezdirmek olarak görmedim. Umarım bunları nişanlında görür. Aksi olursa gerçekten ilişkini ele al, ve kendini düşünerek bi karar ver.

6 yıl ilişkiden sonra nişanlandık 3 ayda evlendik biz eşimle

İnan o kadar üzüldüm ki kendimi senin yerine koyabildim çünkü

benim kayınvalide de olgunluk 0

nişanlıyken hep ortalık karıştığında her şeyi daha da berbat hale getirirdi

benim herif de sevgiliyken fln ona ulasamadigimda ailesini aramama kızardı

nişanlının burcu ne merak ettim eşim koç burcu birden alevlenir ama çabuk söner

jasse jasse

X