Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Eger jasseyi kirmissam Özür dilerim ondan. Kafayi siyirmissimiz derken ikiniz de sağlıklı dusunemiyorsunuz anlamında yazdım onu hakaret etmek için değil. Arkadasimizin hala o şöyle o böyle , ondan böyle davranıyor tarzi aciklamalarini görünce yazdim tüm bunları

Basi goge mi cikar yere mi eger bilinmez ama jasse ancak boyle tam manasi ile kurtulabilecegini dusunuyor. Kafasinda soru isareti kalmasi bence onu huzursuz edecektir. Aslinda bi bakima sadece kendini dusunuyor.
Kimse ooo jesse affet geri don demiyor. Asagi yukari hemfikiriz. Bu jassenin yolu. O boyle istiyor. O boyle daha mutlu olacagini dusunuyor. Bunda bi gurursuzluk falan goremiyorum. Saygi duymak lazim.

Beni anladığınız ve saygılı yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Herkes şuna emin olsun ki,ben kendini affettirsin,ayrılmam şu bu bir düşüncede değilim.Zaten o laflardan sonra benim içimdekileri bitirdi.Nişanlı müsveddesini suçluyorum,annesini de haksız buluyorum.
Umarım hayırlısı olur.

merhaba, kv niz sizi de üzdü demek.. yazık gerçekten.hayır,bu erkekler onlara ulaşamyınca annesini aramaya neden kızıyor ki bu kadar,ne oluyor yani arayınca? kendisinin burcu ikizler.

sonuc olarak neye karar verdin?

Bugün antalya da bir kadın kocasından öyle dayak yiyorduki yardım edin diye o adami n ustune balkondan kızgın yağ dökmek istedim jasse senin olacağında o hanzolardan uzak durun birde kucağında bebek vardi

Bazı arkadaşlar çok sert tepki veriyor tamam genel olarak haklılar ama bu kararı vermek öyle bir anda olacak biirsey değil ben neler yaşadım buna cesaret edemedim yapamadım çünkü kalbim ile beynim o kadar zıttı ki birbirine defalarca karar verdim bu işi bitirecem yapamadım benim yerimde baska biri olsa belki hiç düşünmezdi sonunda karşı tarf attı nişanı. O kadar kötü şey yaşamama rağmen 1 aydır bitmesine ragmen benim hala o kadar canım yanıyor ki zihnim benimle oyun oynuyor hep güzel günler aklıma geliyor . O yüzden aklında soru işareti kalmadan ayrılmalı bittikten sonra tek soru işareti kalmadan .

Sen hayatimda gordugum en mantikli insanlardan birisin jasse.
Yanlis yapacagini hic sanmiyorum. Konunun takipcisiyim. Lutfen uzulme.

sevgili zeholll beni bu derece anlayabildiğin ve de kendini benim yerime koyabildiğin,vicdanında empati yapmayı başarabildiğin için çok teşekkür ederim sana.Bu beni çok memnun etti şu ruh halinde.Gerçekten artık bazı yorumlar o kadar acımasızlaştı ki acaba ben mi anlatamıyorum moduna girmiştim bir an.ben o şekilde yorum yapan kişiliklerin aslında normal hayatlarında o derece sivri çıkışlar yaptıklarını düşünmüyorum,buna inanmıyorum.orada da burada davrandığı gibi davransa başta eşi,dostu olmak üzere heryerden veto yer,lafları da yedirirler zira..Hatta kendi başlarına gelse belki benden daha kötü bir tepki verecekler ama işte burası sanal.at atabildiğin kadar,gerçek hayatta ne kadar ezik olursan ol burda istediğin kadar sert takılabilirsin.Ortamlarda ben çok gururluyum,çok mantıklıyım,sertim dersin kim bilecek? :)İzlediğim yol kimilerine göre doğru kimilerine göre yanlış.Elbette herkese saygım var,bu konuya yorum yapan biri olsam burdaki arkadaşların aynılarını yazardım.Fakat nişanlım dediğim adamı ben tanıyorum,dibe vurduğunda da zirveye çıktığında da kısacası her anında gördüm,yanındaydım tanık oldum tanıdım.Şu an böyle davranmak bana da çok doğru gelmese de bu kez farklı bir adım atmak istiyorum.Öte yandan buraya yapılan yorumlara da çok değer veriyorum,onlar benim kulağımdaki küpe,beynimdeki rehber.Hepsini dikkate alıyorum.Gelişmeleri bildireceğim.

Herkes kendince yardım etmeye çalısıyor. uslup malesef yanlış olabiliyor. Takılma. Herkesi olduğu gibi kabul etmek en rahat ve en güzeli.

bak konuna kacinci mesajim.. inan korkuyorum onu hakli cikaracak bahaneler bulmandan.. yapma.. bu hasta ruhu, saygisizliklari hangi bahaneye saklayabilirsin? 5 yil vermissin, gorememissin haydi.. simdi gore gore omrunu, hayallerini mi vereceksin?

sevgili Cui Bono ,epeyce yorum yapmanızdan samimi bir şekilde sinirlenmiş oldugunu anlıyorum.çok doğru noktalara parmak basmışsın gerçekten.şunu söyleyeyim,nişanlı müsveddesini haklı çıkaracak hiçbir durum yok.onu haklı çıkaracak nedenlerim yok bu yüzden.ben onunla konuşmam,o benimle konuşacak,konuşmaya çalışacak.benim onunla konuşacak bir durumum yok çünkü bunları hakedecek saygısızlık yapmadım.son zamanlarda icad olan huyu kendisinin yaptıklarını karşı taraf ona yapmış gibi anlatıyor olması,böyle değildi.bunu savunma için değil, durumu anlatmak için söylüyorum.kısacası ben bu adamı haklı çıkaracak nedenler arayıp,sonra da haydi lay lay lom nişana devam moduna girmeyeceğim.bu iş bitti.fakat, kafamda ciddi sorular dönüp duruyor,cevaplarını bulmak istediğim konular var.çünkü bilinmezlik içinde atılan nişanın,rahat bir kafaya göre atılan nişandan daha kötü oldugunu düşünüyorum.benim için böyle en azından o merak yer bitirir beni.Ayrıca benim nişanlı müsveddesi nişanı atamaz istese de,onu tanıyosam yapamaz bunu.atacağı varsa bile ben yapayım ister ki vicdanı rahat olsun.ama bu kadar kolay değil,o yüzden kaybolmayı ulaşılmaz olmayı seçtim.kısa süre sonra da yüzükleri ansızın kargolayacağım.

mesajınızı okuyunca yazmadan edemedim. Kesinlikle haklısınız. Yazık edecek kendine. Affedecek gibi görünüyor.

affetmeyeceğim.

sen mutlu olacaksan hemen atayım nişanı?

jasse umarım senin için en iyisi neyse, en mutlu olacağın ne ise o olur. konuyu başından beri okuyorum, ilk kez yorum yazıyorum.

sert yorumlara takılmamalısın bence, çünkü burada "asarım keserim" şeklindeki yorumlar güç göstergesi gibi görülüyor.

en ufak kavgada "ben olsam babamın evine giderim, benim kocam bana asla bunu yapamaz, bana bunu dediği anda biter, o telefonu ona yediririm" vs şeklinde yorum yazmak kolay. başına geldiğinde daha iyi anlıyorsun.

bu sessizlik sizin için iyi olacak diye düşünüyorum ben. yani senin için. ne istediğiniz ortaya çıkacak. belki gerçekten bir anlık iniş çıkıştır bu, onu da anlarsın.

sanırım bu kez zamana bırakarak karar vermek en mantıklısı.

Güzel ve seviyeli yorumunuz için çok teşekkür ederim.sadece şu anektodu vermek isterim,her olayda nişanlıma hemen carlamadığım,öfkeyle değil mantıkla yaklaşmaya çalıştığım için şımarttım sanırım.çok kavga ettik,tartıştık ama hiçbir zaman bana bu derece korkusuzca konuşup hayvanlaşmamıştı. Emin olun ki 5 yıl içinde aynı o geceki gibi olsaydı,çoktan yitip gitmişti.doğru söylüyorsunuz,zaten evlilik fikri kafamdan çıktı artık.27 yaşındayım,belki bundan sonra uzun bir süre hayatıma birisini alamam.

Bugün antalya da bir kadın kocasından öyle dayak yiyorduki yardım edin diye o adami n ustune balkondan kızgın yağ dökmek istedim jasse senin olacağında o hanzolardan uzak durun birde kucağında bebek vardi

o kadar da değil

sevgili M Mihrisaah siz de nişan mı attınız?çok özel değilse nedenini öğrenebilir miyim?
evet bazı kararlar bir anda verilmiyor maalesef.ben hayattan şunu öğrendim hiçbir zaman duygularla değil,mantıkla hareket edeceksin.bana göre hemen yüzüğü göndermek de duygusal bir hareket.

affetmeyeceğim.

sen mutlu olacaksan hemen atayım nişanı?
Vallahi bana ne. Adamın karşısında ben ezilip büzülmeyeceğim o kadar hakareti ben yemeyeceğim adam benim üzerimden ego tatmini de yapmayacak. Size yakışan neyse onu yapın. Bunlar yakışmıyorsa atın nişanı yakışıyorsa dedektifcilik oynayıp nedenini bulmaya devam edin.

Jasse ben yorumcuların sana sert yorum yaptığını düşünmüyorum . Empati yapan çok yorumcu var . Bu kadar bir mesafeden böyle şiddetli kavga tartışma . Ya yanında olsaydı jasse neler olabilirdi . Senin yorumların biraz nişanlının olduğu onu çok iyi bildiğin için ılımlı ve normal olarakta affedeceğin düşünülüyor .

Seninkinin söylediği laflar o kapıya çıkıyor aynı elektriği ondan aldım seninkide hanzo

sevgili princesss teşekkürler yorumunuz için.sert yorumlara takılmıyorum aslında fazla çünkü eminim ki bu tarz şeyler insanın başına gelince önce bir şok oluyor,donup kalıyor hele de hiç beklemiyorsa.başkasının başına gelene yorum yapmakla kendi başına geldiğinde yapılan davranışlar arasında fark oluyor çoğu zaman.buradaki güç gösterisi sanalda değil,gerçek hayata karşı yapılabilinirse değerlidir.

Konunuzu başından beri takip ediyorum, sizin için gerçekten üzüldüm, belki bana yaşadıklarımı hatırlattığınız için bilmiyorum, hakkınızda hayırlısının olması için dua ediyorum.

Bende bir zamanlar bana sizin ilişkinizi hatırlatan bir ilişki yaşamıştım, bir türlü kopamıyorduk ve her seferinde yaralana yaralana özgüven denen şey kalmamıştı bende. Sürekli alttan alıyordum ama o bile işe yaramıyordu,ben hep alttan aldım diye böyle olduğunu düşünmeye başlamıştım artık. böyle üzülürken sevdiğim bir arkadaşım senin şu an üzülmene sebep olan yerin yüzünden sevecek biri çıkar bir gün karşına demişti ve iyi ki onun sözüne inanmışım, öyle de oldu.

Bu günler geçecek ve siz çok daha Mutlu olacaksınız, hem de sizin güzel kalbinizi bu naifliğinizi hakeden biriyle, sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…