Herseyi açık açık yazmaya gerek yok, adama birseyler yedirmisler demek buna inanmak ne demek, aslında öyle biri değilde büyü yapıldı demek
Olayın en cikcikli yerinde ben annenin notunu verdim diyip ihaleyi ona yıkmak ne demek, sevgiliyi değilde başkasını suçlamaya hazır olmak demek
Başka türlü anlayan ona göre yorum yapsın yorumlarımı sert saygısız saçma vs vs bulan göz ardı etsin
ya ben anlamıyorum hakikaten bu kadar neden üzerime geliyorsun ki sen?resmen konumda kendini tatmin ediyorsun.anladık dobrasın,çok güzel giden bir evliliğin var eşinle aran süper iyi,seni hiç üzmemiş bir kerecik kırmamış,kimse sana afra tafra yapamaz anladık yani.yok öyle yapmadın mı yok bunu demedin mi yok bunu mu anlattın bunu mu suçladın bla bla bla..ne yaptığımı gayet açık yazıyorum zaten.resmen yorumların kötü niyetli,anladık bana da gıcık oldun belli yani.ama yeter gerçekten,zaten şok içerisindeyim çok da üzgünüm.ben de buyum,tavrım da bu şekilde?herkesin yorum yapma özgürlüğü var tamam anladık da,hakaret mi ediyorum diyerek küfretmeden küfür gibi yazıyosun aslında.Yeter yahu, bu ne sertlik?gerçekten yeter.buraya konu açtıysam da hiç tanımadığım insanlar tarafından saçma sapan yargılanmak için açmadım.tamam sert yazarsın vs.yorumların da özgündür ama senin yaptığın artık resmen üzerime gelmek.kusura bakma ama ben seni de nişanlımdan pek farklı görmedim!
Sen de aslında durumun ne kadar vahim, gurur kırıcı olduğunu biliyorsun ama yapı olarak ne döndüğünü anlamadan ayrılmak istemiyorum diyorsun. Peki tamam da, anlasan ne olacak bu kadar saçma hareketlerin, saygısızlığın, terbiyesizliğin ne tür bir açıklaması olabilir ki? Ya da ne tür bir açıklama seni tatmin edebilir? Tüm bu yaptıklarının sebebi bile olmayabilir, yani kişiliği bozukmuş bir kere. Üstelik bu kadar şeyi yapıp üzerine birde terketme zevkini tatdırma ihtimalinde ortada kabak gb duruyor. Hadi yapmadı terketmedi aradı seni, şöyle şöyle oldu da böyle böyle yaptım dedi, eee?
Ay bilmiyorum ya aslında banane de bu çocuğun seni ezmesine acayip sinir oldum nedense. Ayrıca onun o üste tavırları herkese işlemez, arkadaş hç sert kayaya çarpmamış.
Hangi yorumum sert, sana soruyorum en tatlı dilimle sevgili jasseciğim birsey yedirmişler ne demek, sen buna inanıyo musun belli ki ailesi inanıyo,nişanlına benzediğim yok ki benzesem de keşke ona da böyle bıdır bıdır cevap verebiliyor olsan
Gelmişsin gelişmeleri anlatmamışsın.
GELİŞMELERİ ANLAT ÇABUK !
Deli merak ediyorum.
Senin kafanda çizdiğin bir prototip var ona göre ezberden yazıyorsun.bazı sıkıntılardan sonra daha bir sinirli oldu diyorum, bu sıkıntıların ne oldugunu soranlar olunca ben de kıyısından söyledim,pek de inanmadıgımı da ekledim.aslında inanırım ya da inanmam orası seni hiç ilgilendirmez.gerçekten başka bir cevap yazmayacağım çünkü kendini tatmin edebileceğin bir konu değil burası ,kime neye sinirlendiysen başka bir konuda nefretini kus.bu kadar yeter.
Ben neden senin konun üzerinden kendimi tatmin edeyim seni burdaki bilmem kaç bin üyeden farklı kılan ne, kendim konu açarım öyle bir sıkıntım olsa, tatminsizlik yaşamıyorum bunu borçlu olduğum şeyse özsaygı...
Bahsettiğin şeye inanıp inanmaman beni elbette ilgilendirmez, kimseyi ilgilendirmez o zaman o detayı neden verdin, inanıyosan sen de gereğini yap diyorum işte nesi kötü,bence sen benim üzerimden kendini tatmin ediyorsun, adama sayamadın bana sayıyosun
Hoşuna gitmiyorsa göz ardı et dedim.ne diyim daha,ben keyfim ne zaman isterse o zaman başka bir konuya yazarım
Başka biri olduğunu düşünmüyorum şimdilik,yani herşeyini çaktırmadan kontrol etmeye çalışıyorum birşey yakalamadım.