Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Bu derece düşmanca bir tavra girmemişti hiçbir zaman,yani ilişkimiz nişanlı müsveddesi yapar eder dağıtır,sonra da gelir toparlar şeklinde ilerlemiyor.Bu kısım yanlış anlaşılmasın.İlişki dinamiğinden kastım ne kadar kopup ayrılsakta geçmişte bir şekilde yollarımız kesişiyor,araya birileri girip bizi bir araya getiriyor ya da kendimizi birbirimizin yanında buluyoruz.Fakat bu sefer farklı durum,O yüzden yoluna koyacak birşey de bırakmadı.Şu an sadece büyük bir üzüntü yaşıyor, zaman zaman da ağlıyorum ama evlilik fikri kafamdan kesinlikle çıktı.

Haklısınız.

Salatalık mı?? İlahi şu yüzümü güldürdünüz.. :))

peki tamam
o bu gecen gunler ıcınde bısey yaptımı? umarım yapmazda sızın basınızı yakmaz

O şimdi kendisini haklı gördüğü için 4-5 gün kadar aramaz,beklemiyorum aramasını..Özür dilese de bu işin oluru yok canım.Teşekkür ederim.

Her zaman biraz değişikti ama son bikaç aydır fazlaca sinirli olmaya başladı.Benim de aklıma kişilik bozukluğu fikri geliyor,ama bilmiyorum.Ailesi onu hep idare ediyorlar,X bildiğin fırtına gibidir kopar sonra da geçer diyorlar.Neymiş üstüne varınca ters tepiyormuş ben de üzerine hiç gitmemeliymişim onlara gittiğimde de hep bunu öğütlediler bana.Canım bana söyledikleri Mart Nisan aylarında ters giden birşeylerin farkına vardıkları;sonrasında yapılan bakımlar sonucunda çıkan neticeye göre önlem alıp kurtarma çabasına girdikleri..Onu her zaman idare eden ailesi bile birşeyin ters gittiğinin farkındaysa bilmiyorum artık nasıl bişeyler yaşandı..Detaylarını soramıyorum da..Ama bildiğim tek şey hiçbir zaman bana karşı bu derece bir dalgalanması olmamıştı.Bildiğin nefret kustu diyorum bir anda..

Oradan nasıl görünüyor bilmiyorum, zamanında çok çatıştık çok çekiştik.Kavgalar çıktı..Sakinliğimi köleliğe yormuşsanız da saygım var fakat şunu söyleyeyim.Nasıl diyeyim artık fazla üstüne gidip inatlaşmamaya çalışıyordum.Yok yere tartışma çıkmasın ikimizde üzülmeyelim,hassas bir dönemden geçti şeklinde..En azından artık kimse beni "ama jasse de çok re re rö 'ydü" şeklinde suçlayamaz.

Herşeyi tane ta e yazmana gerek yok benim anladığım bu, başka birşey anlayan o şekilde yorum yapar, benim yorumum bu yönde oldu, neşir sıkıntı göz ardı et okumak zorunda değilsin

o zaman çok yanlış anlamışsın.

peki tamam
o bu gecen gunler ıcınde bısey yaptımı? umarım yapmazda sızın basınızı yakmaz

Hayır bir şey yapmadı.Çünkü benden bekliyor, gidip özür dilememi ben yanlış yaptım dememi falan.O sebepten bir 4-5 gün kadar daha aramaz.Bense kaybolmayı seçtim..Sorularıma cevap alana kadar ortaya çıkmayıp sonra da bu ilişkiyi "aman yine barışırlar" a mahal vermeyecek şekilde bitirmek istiyorum.

sakin geri dönme

Sonra annemi aradıTelefonda çok sert bi şekildekonuşmuş."Kızınıza söyleyin müsait değilim,bizim evi arayıp ailemi rahatsızetmesin , evimi taciz etmesin.Aramasın.Jasse nin telefonu vip değil bana her aradığındaulaşacak diye bişey yok " şeklinde

Ne demek bu,neyini yanlış anlamışım, hala ayrılırım da ayrılamam da demiyorum diyosun, kaç bardak suyla yutulur bu laflar

Hayatınızı geçirmeyi düşündüğünüz adamla ilgili bu kadar ciddi bir konuda nasıl detay soramıyorsunuz
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş tabiki ailesi yok bir sey içirdiler yok bilmem ne diyerek uyduruk cevaplarla geçiştirecekler Kendi oğullarına toz kondururlar mı hiç
Doktorlar hastalanmaz diye bir kaide yok Ya cok ciddi psikolojik sorun varsa

Yaşadıkların çok zor ama evlenince düzelir diye düşünme resmen içindeki nefreti kusmuş.
Birde evlilikte bir taraf alttan almalı tartışmada fikir ayrılıklarında bu her defasında sen olabilecek misin?

Bir anlık sinir olsa onca saat arar bi açıklama yapardı değil mi, sadece senden değil annenden de özür dilemeli zaten

Oğullarını doktor yapmışlar ama büyüye inanıyolar ironik

Hayır madem inanıyosun sen de git panzehirini yaptır yedir

Bende aileye yapılan terbiyesizlikleri alttan almama taraftarıyım. Kişi kendi istiyorsa çeksin ama aileye saygısızlık yapılmasın gerçi bu lafları nişanlısına söyleyen aileye de saygı duymaz ama neyse.

Hayatini yakmak istemiyorsan bu adamla evlenme bsg lafinida eklemeyi unutma al pacasini asagi

Evimi taciz etmesin ne demek yaa, bu laf takıntılı insanlara söylenir, hani kendisinin bir ilgisi yoktur kız arayip ulaşıp rahatsız ediyordur falan, nişanlın bu kız senin

Senin yanlış anladığın kısmı burası, şu dediğinde ""diğer tarafta evet benim sevgilim çok önemli bir insan ne dese yeri diye düşünebilir".. Ben belirttiğin şekildeki bir kafa ve yapıda değilim. Diğer söylediklerine zaten katılıyorum.Yuttuğum birşey de yok,zaten bu nişan atılacak benim tarafımdan.Ama dün gece de yazdım kafamdaki sorulara cevap alma şansımı kaybetmek istemiyorum.He o atarsa da sorun yok.

Bak sen olumsuz bulduğun yorumlara da hak veriyorsun aslında içten içe. çünkü bizim anormal oldugunu düşünmemize neden olan karakterini sen anlattın, senden duyduk bu adamın böyle oldugunu.
Hani o dedigin büyük birşey yasadı sadece asabiyeti kaldı dedigin olay var ya, onun altında çok başka bişey var. kendi yaptıgı şeyi başkası yapmış gibi anlatması,
tavırları, hareketleri çok çok düşündürücü.
Evliligi düşünmemen bu durumda sevindirici, ama olurda sana dönerse bunları konusursanız o anki tavrı seni yanıltmasın. yumuşatmasın.
Sevgililer arasında hersey olabilir, kavgalar,küsmeler, yanlış anlamalar, fakat iş ailelere, ve kendi içinizde saygısızlıga ve terbiyesizlige dönüşüyorsa o noktada 2 defa degil 100 defa sorgulamalısın.

yemin ederim evlilikten soğudum resmen konunuz, BDV...
rabbim yardımcınız olsun...
kimse mükemmel değil. hatalarımız olur elbet.. ama bunun sonucunda insan kalp alır af diler.. Hani sen unuttun olanları annen unutacak mı..

Jasse seni ben tanıyorum az çok biliyorum yani önceki konularını da takip etmiştim. Allah aşkına kendimi anlatıcam diye paralayıp durma. Burda sana yardımcı olmaya çalışıyoruz çoğumuz, durumu anlamana ve nasıl bir yol izleyeceğine yardımcı oluyoruz. Başka türlü anlayan, asla senin davrandığın gibi davranamayacak, bunu kişiliğine yakıştıramayacak insanlar da var, olabilir onlara da bişey diyemiyorum gerkes kendi bakış açısıyla bişeyler anlamış biyerlere varmış, peki. Onlara da gayet saygılı yaklaşıyorsuz zaten, güzel. Ama zaten sinirlerin harap durumda şu anda tahmin ediyorum ki. Niye yok öyle değil yanlış anlamışsınız, aslında böyle diye daha çok zorluyosun ki kendini. Bırak, herkes farklı bir açıdan izliyor olayı şu anda. Parçalama kendini. Konu sen ve izleyeceğin yol. Ailen ne diyor bu konuyla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…