- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
evliligi kafandan çıkarttıgına inanmıyorum,
sadece her yaptıgı hatadan sonra bişekilde yoluna koyacagını biliyorsun.
Şuan tekrar süper egolu,büyük dağları bile ben yarattım heheyt insanı nın gelip işleri yoluna koymasını bekliyorsun.
bu ilişki dinamigine alışmışsın.
Ben de doktorum zorunlu hizmete atanıcam doğuya ve tus stresim var eylül tus pek parlak degildi.Erkek arkadasim yok ama olsa da bu kadar yansitmazdim herhalde karakter meselesi evlenmeyin nişanı atın.Butun doktorlar egolu olmuyor bu arada ben değilim asla olmadım
yüzüğünü kargoyla yollayın abazanın şöylede bir not yazın düşünmene gerek yok defol çık git hayatımdan bu bana yeter hatta gönderdiğiniz kutunun içinede salatalık koyun...Bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ...
Jasse hiç özür falan dileme gibi bir düşünceleri yok herhalde . Ben üzüldüm senin için . Gelişme oldukça yazarsın umarım . Artık hayırlısı neyse o olsun senin için . Ama nişanlın tam ikizler burcuymuş .
Jasse kendi yaptıklarını başkası yaptı gibi anlatmay başladı diyorsun. Bu adam bildiğin kişilik bozukluğu falan mı yaşıyor nedir? Öyle sıradan bişeyler değil bu anlattıkların. Adam normal değil. Ailesi de sürekli idare eder, susar pozisyonda. Bişeyler yedirmişler falan filan demişler ya sana. Acaba bir çeşit kriz falan ya da ne bileyim ona benzer bir durum yaşadı da onun devamı mı bu dalgalanmalar?
ben olaydan çok sizin olaylara bakışınızı izledim..
nişanlınıza kendinizi köle etmişsiniz.
ne yapsa huyu böyle oldu, yaşadıkları şeylerden böyle diye alttan alma tutumu sergiliyorsunuz..
bir öğretmenim vardı ortaokulda kulağı çınlasın.. derdi ki "anasının babasının avutamadığını ben mi avutacağım"..
bence sen onu avutmaktan vazgeç. şayet onda vazgeçilmeyecek bişey yok anladığım kadarıyla.. evliyim çocuğum var. eşim benle asla böyle konuşamaz.. ben de onunla böyle saygısızca konuşamam.. birimizden biri bunu yapsa mahkemede biter iş..
bence sizi sevmiyor.. sadece alışkanlıktan nişanlanmış.. zira insan utanır sevdiğine, sevdiğinin annesine bu terbiyesizliği yapmaz..
Herşeyi tane ta e yazmana gerek yok benim anladığım bu, başka birşey anlayan o şekilde yorum yapar, benim yorumum bu yönde oldu, neşir sıkıntı göz ardı et okumak zorunda değilsin
peki tamam
o bu gecen gunler ıcınde bısey yaptımı? umarım yapmazda sızın basınızı yakmaz
sakin geri dönmeHayır bir şey yapmadı.Çünkü benden bekliyor, gidip özür dilememi ben yanlış yaptım dememi falan.O sebepten bir 4-5 gün kadar daha aramaz.Bense kaybolmayı seçtim..Sorularıma cevap alana kadar ortaya çıkmayıp sonra da bu ilişkiyi "aman yine barışırlar" a mahal vermeyecek şekilde bitirmek istiyorum.
söyledikleri Mart Nisan aylarında ters giden birşeylerin farkına vardıkları;sonrasında yapılan bakımlar sonucunda çıkan neticeye göre önlem alıp kurtarma çabasına girdikleri..Onu her zaman idare eden ailesi bile birşeyin ters gittiğinin farkındaysa bilmiyorum artık nasıl bişeyler yaşandı..Detaylarını soramıyorum da..
Yaşadıkların çok zor ama evlenince düzelir diye düşünme resmen içindeki nefreti kusmuş.Hayır bir şey yapmadı.Çünkü benden bekliyor, gidip özür dilememi ben yanlış yaptım dememi falan.O sebepten bir 4-5 gün kadar daha aramaz.Bense kaybolmayı seçtim..Sorularıma cevap alana kadar ortaya çıkmayıp sonra da bu ilişkiyi "aman yine barışırlar" a mahal vermeyecek şekilde bitirmek istiyorum.
Hayatınızı geçirmeyi düşündüğünüz adamla ilgili bu kadar ciddi bir konuda nasıl detay soramıyorsunuz
Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş tabiki ailesi yok bir sey içirdiler yok bilmem ne diyerek uyduruk cevaplarla geçiştirecekler Kendi oğullarına toz kondururlar mı hiç
Doktorlar hastalanmaz diye bir kaide yok Ya cok ciddi psikolojik sorun varsa
Bende aileye yapılan terbiyesizlikleri alttan almama taraftarıyım. Kişi kendi istiyorsa çeksin ama aileye saygısızlık yapılmasın gerçi bu lafları nişanlısına söyleyen aileye de saygı duymaz ama neyse.Sonra annemi aradıTelefonda çok sert bi şekildekonuşmuş."Kızınıza söyleyin müsait değilim,bizim evi arayıp ailemi rahatsızetmesin , evimi taciz etmesin.Aramasın.Jasse nin telefonu vip değil bana her aradığındaulaşacak diye bişey yok " şeklinde
Ne demek bu,neyini yanlış anlamışım, hala ayrılırım da ayrılamam da demiyorum diyosun, kaç bardak suyla yutulur bu laflar
Sonra annemi aradıTelefonda çok sert bi şekildekonuşmuş."Kızınıza söyleyin müsait değilim,bizim evi arayıp ailemi rahatsızetmesin , evimi taciz etmesin.Aramasın.Jasse nin telefonu vip değil bana her aradığındaulaşacak diye bişey yok " şeklinde
Ne demek bu,neyini yanlış anlamışım, hala ayrılırım da ayrılamam da demiyorum diyosun, kaç bardak suyla yutulur bu laflar
Bu derece düşmanca bir tavra girmemişti hiçbir zaman,yani ilişkimiz nişanlı müsveddesi yapar eder dağıtır,sonra da gelir toparlar şeklinde ilerlemiyor.Bu kısım yanlış anlaşılmasın.İlişki dinamiğinden kastım ne kadar kopup ayrılsakta geçmişte bir şekilde yollarımız kesişiyor,araya birileri girip bizi bir araya getiriyor ya da kendimizi birbirimizin yanında buluyoruz.Fakat bu sefer farklı durum,O yüzden yoluna koyacak birşey de bırakmadı.Şu an sadece büyük bir üzüntü yaşıyor, zaman zaman da ağlıyorum ama evlilik fikri kafamdan kesinlikle çıktı.