Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

Konunu okurken hani kucuk bir dukkan sahibi holding patronuyla gorusme istiyor da adam rahatsiz etme beni demis gibi geldi pek dogru bir ornek degil ama aklima bu geldi
Seni ve aileni kucuk gordugu hissine bir ben mi kapildim

nişanlında doktor egosu var bu birincisi.
ikincisi hem yaptığı işten hem doğu görevinden psikolojisi bozulmuş.
ve karakter olarak da hoş bir insan değil.
hiç bir kadına böyle davranılmaz, çok kaba, bencil geldi bana.

Yaşadıkların çok zor ama evlenince düzelir diye düşünme resmen içindeki nefreti kusmuş.
Birde evlilikte bir taraf alttan almalı tartışmada fikir ayrılıklarında bu her defasında sen olabilecek misin?

bu derece nefret kusması için ne yaptım ben,onca emeklerimden sonra..Ailesi mi dolduruşa getirdi,getirdiyse neden?Bu soruların cevaplarını istiyorum.Evliliği aklımdan çıkarttım..

Evimi taciz etmesin ne demek yaa, bu laf takıntılı insanlara söylenir, hani kendisinin bir ilgisi yoktur kız arayip ulaşıp rahatsız ediyordur falan, nişanlın bu kız senin

İşte bunların hazmedilmezliği ve üzüntüsü,kırgınlığı,şaşkınlığını,acısını... yaşıyorum.Ben onun nişanlısıyım,bana bir gün önce evlenince doğacak çocuklarımızdan bahseden adam ertesi gün ne oluyor da bu denli çileden çıkıyor?Nasıl yapar bunu,nasıl..

"Sen benim annemi arayıp nasıl rahatsız edersin?..
"Seni uyarmıştım bu konuda müsait değilim diyosam arama ulan!"
"Sen nişanlımsın diye kendini hayatımın merkezinde mi sandın?!Vip gibi her dakka ulaşacaksın diye bişey yok!"
"Annemi bir daha asla aramayacaksın,rahatsız etmeyeceksin!!O kadını üzmeye hakkın yok!!"

Ben böyle dinliyorum..Şok oldum,konuşmaya çalışıyorum..Beni dinlemedi bile,lafları ağzıma tıktı.Sadece bağırıyor,ailesine saygısızlık yaptığımısöylüyordu.En sonunda sinirlendim,dayanamadım;
-"Anneni bir daha asla aramayacağım.Hani ben kızıydım onun?Kaynanalık budur aslında.Neden telefonu açmadı? Gerçek yüzünü görmüş oldum,notunu verdim.Birdaha aramayacağım.."

Bak adam sana bunca laf sayıyo ama sen olayı annesine getiriyosun,annene not verdim, sanki onun hatası, kadının ne günahı var, sıkıntı adamda, muhtemelen annesine de bağırdı açmıcaksın telefonu dedi, kadın da mağdur yani muhtemelen, ama sen sanki tüm sıkıntı kV nin telefonu açmamasıymıs gibi bir hava estirmişsin

Ailen ne diyor arayıp konuştular mı ailesiyle? Bir özür dilemedi mi karşı taraf.

daha önce buna benzer davranışları olmuş muydu ?
seni anlıyorum hazmedilecek şeyler değil ama ben nişanlınla konuşup bu çözebileceğinden emin değilim.
o lafların, o tavırları sergilemenin ne gibi bi mazereti olur, sana kendisini nasıl affettirir bilmiyorum.

Teşekkür ederim beni anladığın için.Elbette ki herkes farklı bir açıdan bakıp kendine göre yorumluyor konuyu buraya konu açmamın sebebi de bu zaten.Fakat bazı yorumlar çok kırıcı ya da hiç alakasız ve böyle saçma sapan yerlere gidecek tarzda,ya da aşağılayıcı ve kötü niyetli.Neyse ailem kızgın.Babam bu çocugun dengesiz oldugunu ben söylemiştim diyor.Annem çok kızgın,bize söz vermişti,karşımıza çıktı diyor.Nişanı atmamız taraftarı.

Ailen ne diyor arayıp konuştular mı ailesiyle? Bir özür dilemedi mi karşı taraf.

Ailem çok kızgın,aramadılar.Anneme ailesi ararsa açmamasını tembihledim.Onlardan da kimse aramadı zaten.Bilmiyorum ortalığın yatışmasını mı bekliyorlar,yoksa biz karışmayalım havasındalar mı..Ama bu şekilde olmaz ki,çok kötü..

Daha önce bu kadar hayvanca konuştuğu bir olay hatırlamıyorum.Yemin ederim telefonda sinir krizi geçiriyor gibiydi.

ben konuyu okumadım biri bana özet geçebilir mi çok uzun da

Kendini ne sanıyor bu adam? Acaba başka biri mi var? Allahın şanslı kulusunuz bence en azından önceden görmenizi sağlamış. Bu kadar kabalıktan, hakaretten sonra barışsanız bile düzelmez aksine sürekli o davranışları aklınıza gelir ve gitgide soğursunuz pişman olursunuz. Gelecekte yapabilecek misiniz aynı evde bu adamla hayatınızı geçirebilecek misiniz iyi düşünün sağlıklı karar verin lütfen

Adam sana sayıyo sövüyo annesini de koruyor sen kimsin anneme not verecek diye, ama sen ağzını açabilip ulan asıl sen kimsin benim annemi arayıpta beni tacizci gibi gösteriyorsun diyemiyosun

Yahu adam telefonda sinir krizi geçiriyor,makinalı tüfek gibi saydırıyor lafları..Beni konuşturmadıki,ben buldugum tek boşlukta (nefes aldıgı kısım) annesi ile ilgili konuştum.Sonrasında asıl sen benim aileme terbiyesizlik yaptın dedim,ama o kadar bagırıyor ve dinlemiyor ki duymadı bile.

Adam sana sayıyo sövüyo annesini de koruyor sen kimsin anneme not verecek diye, ama sen ağzını açabilip ulan asıl sen kimsin benim annemi arayıpta beni tacizci gibi gösteriyorsun diyemiyosun

Tatlım sen hazırcevap ve lafı gediği koyanbir kadınsın. Bunu az çok biliyoruz. İnsan öyle anlar yaşıyor ki bazen, ya da öyle beklenmedik şeylerle karşılaşıyor ki suup kalıyorsun, ne aklına bir kelime geliyor söyleyecek, ne düşünecek akıl kalıyor. Donup kalıyorsun. İşte keşke orda senin gibi bir kadın olsaymış da lafı tıkıverseymiş ağzına ama herkes bir değil ki. Bu kızın içi yanıyor zaten. Evlilik olayı bitti benim için, işin aslını öğrenicem diyor. Haklı da. Haklı değilse de onun yolu bu. Böyle yorumlar zaten üzgün olan birini daha çok üzüyor. Ben taa burdan üzülüyorum ona hem yaşadığı şokun hem de burda üzerine gelenlerin altınd a kalıyor diye.

Ya evlilik stresinde olur dicemde annemi ne rahatsız ediyorsun falan fistan tarzı konuşmalar hiç hoş değil bence bir süre arama sorma onun seni aramasını bekle... Umarım aranız düzelir

senimi mi deniyorlar napıyorlar.deniyorlarsa hiç komik değil.dediğin gibi hiç bişi yapmadıysan ki birde kesinlikle nişanlını ve ailesini dinlemek lazım adam bir halt yiyor kılıf arıyor.bana göre ilk olasıyı yapmak lazım yani nişanlını senden dinlemek lazım.kimbilir adam ne hale geldide böle oldu.

Bunun üzerine yaşanacak birşey kalmamış... Kendini yıpratma ailenide yıpratma bu süreçte.. şimdiden bunu yapıyorsa ki iyiki evlenmeden aynı eve bağlı kalmadan sana yüzünü göstermiş Rabbim yardımcın olsun ama özür de dilese pişmanlık duyduğunu da söylese bence bu iş baştan bitmiş... Ağırlığını koru önündeki yaşayabileceğin mutlu uzun seneleri düşün ve bu işi kendini yıpratmadan biran önce bitir...

Mesaj attın mı peki sen kimsin diye, hadi olay anında şoka girdin diyelim bak kaç saat geçti aradan niye demiyosun, adam hala burnundan kıl aldırmıyor

2 saat sonra desin 3 saat sonra desin?
Sen üzülme üzülecek birsey yok sevgilisinin söylediklerini kopyalıyorum buraya kendim bir laf etmiyorum ki, hayır duyan da küfür ediyorum sancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…