Nişanlımla ettiğim şiddetli kavga..Kopma noktası..

E="parkbyull, post: 43174188, member: 623498"]Beş yıllık ilişkin var geçen yıl emre diye birinden hoşlanıyorsun nişanlının da zerrini var falan...sonra adam anana bağırıyor sen ayrılmıyorsun falan...beyin error bende ...[/QUOTE]
Bende onu gördüm sonradanbide cvpta yok bizim isletiyor acaba...bBu konunun cevabı belli zaten

Arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın gündüz pek girme vaktim olmadı.Akşam saatlerinde girip herkesin yorumlarını tek tek okudum.sonuna kadar okuyup cevaplayan herkese tekrar teşekkür ederim.Sayfalar epeyce ilerlediğinden tek tek alıntı yapıp cevap veremiyorum.O nedenle topluca bir yanıt yazayım,arada hatırladıgım sorulara da cevap vermiş olayım yine de kaçırdığım sorularınız varsa sorabilirsiniz..
Herkes aşağı yukarı aynı sonuca çıkan şeyleri yazmış,çok doğru noktalara işaret edenler olmuş.Ben olsam ben de aynı şeyleri yazardım kesinlikle.
Şimdi, nişanlımla teknik olarak tamamen kopamama ,koptuğunu sanma gibi bir problemimiz var 5 yıldır.Her ilişkinin dinamiği farklıdır bildiğimiz gibi,bizimki de kendine özgü bir dinamik yarattı kendi kendine.Burada ayrıl,bitir, hala terketmedin mi diyen arkadaşlarım; evet ben onu daha önce terkettim.Ayrıldım,tekmeyi bastım hem de 1'den fazla kez..Bunu yapamıyor değilim.
Bakın 5 yıl içinde ciddi ayrılıklarımız oldu ,bunu onunla ilgili açtığım her konuda yazıyorum,koptuğumuz uzun dönemler oldu.Hatta ben o kadar terkettim ki onu, başkasından hoşlandığım bir dönem bile oldu.Kopuş dönemlerinden sonra bir şekilde çıkıp her seferinde kapımda yattı bu adam.Hatta emre konusunu takip eden arkadaşlarım biliyor, adam kafasına esmiş atlamış uçağa ,ellerinde çiçekler işyerimde bitivermişti o dönem falan..Ağladı,zırladı.Her ayrılıktan sonra aradan geçen zamanda bir şekilde birbirimizin yanında buluyoruz kendimizi.Bu adam bizim evimize gelip,annemin karşısına oturup "Jasseyi bir daha asla üzmeyeceğim,size söz veriyorum onu çok seviyorum" diye de konuşmuş bir insan.Hatta büyük kopuş ve ayrılış döneminde bizzat beni annesi aramıştı.Oğlum seni çok seviyor kızım,ne olur oturup konuşun.Onu böyle üzgün görmeye dayanamıyoruz".demişti. Daha neler neler..
Hala çok üzgünüm kusura bakmayın toparlayamıyorum..
Bana nişan atmayı düşünüyor musun diye sorarsanız cevabım ne evet ne de hayır olacak..Anında yüzüğü çıkarıp kafasına fırlatmak çok kolay,evet.Ama kahretsin ben o kadar detaycı ve duygusalım ki..Bu kadar severken taş kadar sert gururlu olup asla geriye bakmayan kadınlara çok özeniyorum.Çünkü deli gibi merak ediyorum 2 gündür güzel güzel konuşurken 3.gün ne oldu da bana böyle hayvanca tavırlara girdi?Haksız olduğu halde nasıl böyle yakıp yıkıp ortalığı savaş alanına çeviriyor?Bunların arkasında çok ciddi bir sıkıntı mı var varsa ne var?Bir gün evvel benimle bebek,çocuk gibi konularda konuşmuş adam ertesi gün nasıl terör estiriyor?Ailesinin dolduruşuna mı geldi?Eğer hemen yüzüğü atarsam bu soruların cevabını alma şansımı kaybederim.Dahası nişanı attığımda uzunca bir süre buna inanmayacağı için kendimi yiyip bitirme ihtimalim çok yüksek..Üstelik kendini hazırlamıştır buna.Bu sefer başka olmasını istiyorum.Aynı kısır döngüye girmekten çok yoruldum.
Peki ne yapacağım?Öncelikle ondan sessizce ayrıldım arkadaşlar.Barışmak söz konusu bile değil.Asla aramayacağım.Telefonum kapalı,3-4 gün kadar da açmayı düşünmüyorum.Üzüntümü yaşayıp kafamı dinlemem lazım..

Aldatılıyor olabilir misin diyen arkadaşlar, kaçamakları olmuş mudur oluyor mudur bilmiyorum.Aldatılma ilgili hiçbir hisse kapılmadım.Biliyorsunuz kadınlar hisseder..
Onlara gittiğimde salonda telefonunu şarja koydugunu görmüştüm.Herkes odasına çekilip yattıktan sonra ben geceyarısı bunun telefonunu alıp deyim yerindeyse altından girip üstünden çıktım.Sevgili kankileriyle yaptığı bazı erkek muhabbetlerine (!) uyuz olsam da genel anlamda şüphelendirecek bir şeye rastlamadım.Ayrıca şunu düşünüyorum;bana bu kadar hayvanca davranacak kadar birisi varsa hayatında bunun çok ciddi ve ilerlemiş olması lazım bir kere..Böyle birşeyin de mutlaka izlerine rastlanırdı.1 hafta boyunca beraberdik çalıştıgı hastanede nöbetini bile birlikte tuttuk,küçük bir kutlama bile yaptık.İş ortamında da şüpheli birşeye rastlamadım.Ayrıca yine böyle ciddi bir hatunun varlığı olmuş olsa,ailesiyle beraber beni onlara davet etmesi,bu kadar uzun süre kalmam için ısrar etmesi (bana kalsa 3 gün kalacaktım) saçma olur.Aksine gitmemi istemezdi diye düşünüyorum.Yine de tüm bunlara rağmen çok profesyonelse Allah'a havale ediyorum..
Soran arkadaşlar,evet nişanlı müsveddesi doktor.Tus a çalışmaya çalışıyor.Tus stresine değinenler olmuş,haklı yanlarınız var.Bu konuda kendisine tam destek olabilirdim, ta ki tus a çalışıcam çalışıcam deyip sevgili can ciğer kuzu sarması arkadaşlarıyla takılır vaziyette olmasaydı..Tus mus hikaye bence.
Bir de çok mu ileri gittiniz bırakamıyorsun diyenler için;5 yıl içerisinde bazı yaşanmışlıklarımız elbette oldu.Fakat tam olarak ileriye gitmedik,bu konuda bana saygısı var.Fakat tamamen herşeyi yaşamış olsak da bu bırakmaya asla engel olmazdı.Yapı itibariyle yaşadıklarımın ve yaptıklarımın arkasındayımdır her zaman.

seni biraz kendime benzettim yaşayış olarak
ama bazen o kısır döngüye bir dur demek zorunda kalıyorsun
dingince huzurla düşün
nişanlının değer yargıları sana karşı düşük
belli ki sen onu kıran inciten biri değilsin senin yerini bu yüzden dolduramamış o yüzden durup durup sana gelmiş
ve özgürlüğüne çok düşkün ayrıca fazlasıyla bencil

NİŞANI ATAN BİRİ OLARAK HEM DE BU TARZ ADAMLA KAÇ KURTAR KENDİNİ VALLA SONRA PİŞMAN OLURSUN ADAM AYNI ESKİ NİŞANLIM LANLI LUNLULAR AİLEMİ RAHATSIZ ETMEYECEKSİNLER.. KİMSEY NİŞN AT DEMEDİM AMA BU YAŞANANLAR NORMAL DEĞİL AT GİTSİN NİŞANLILIK GÜZEL GEÇER EN AZ KAVGA İLE GEÇER BUNE BÖYLE BEN 3 ay dayandım attım bakalım sen ne yapacaksın.. şu andamı valla cok mutluyum onun da zerre adamlıkla alakası olmadığını ayrılınca daha iyi gördüm..

Jasse ben çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca . Geçen yıl anlattıklarından böyle biri olduğunu düşünmemiştim . Hiç bir sınav stresi senin nişanlını haklı çıkarmıyor . Çocuk gibi anneni arayıp kızınız beni rahatsız ediyor diyen biri . Senin için üzüldüm daha fazla üzme kendini her şey olucağına varır . Hiç haber aldın mı ailesi falan aramadı mı sizi .

O zaman sana kolay gelsin, işin çoook zor. Şayet evlenirsen daha çok konu açarsın, bolca konuşuruz. Yine de inşallah herkes yanılır da bu hanzo bir prens e dönüşür inşallah. Hiç kimse kendinden daha değerli değil bunu da unutma.

Beş yıllık ilişkin var geçen yıl emre diye birinden hoşlanıyorsun nişanlının da zerrini var falan...sonra adam anana bağırıyor sen ayrılmıyorsun falan...beyin error bende ...

Sevgili parkbyull,genel olarak kk da yorumlarını begenen ve takip eden bir insanım.Fakat şu yazdıkların beni gerçekten çok üzdü ve sinirlendirdi.Yani dikkatli okumamış olabilirsin ama şu haliyle yazdığın ortaya çıkan ilişki türü çok çirkin gerçekten..İnsan bu kadar üzülen birisinin konusuna şöyle bir yorum yazmamalı bence...Çok acemice ve saçmalık.
Yani insan kk a bile dertleşmek adına herşeyini,her derdini yazmaması gerek sanırım..İnsanlar hemen eski konuları okuyor.Tamam okusunlar elbette,daha güzel oluyor daha sağlam çıkarımlar yapılabilir fakat okuyorsa ve eski konuyu açacaksa da en azından "dikkatli" okusun değil mi?Dikaktli okusun ki ortaya böyle kırıcı yorumlar çıkmasın..
5 yıllık ilişkim var, fakat 5 yılın 5 yılı her daim birlikte değildik,arada ciddi ayrılıklar ve kopuşlar oldu diyorum.Bir daha geri dönmemek üzere terkettiğim bir dönem oldu uzunca bir süre.O süreçte herşeyi geride bırakmış ve hatta birisinden bile hoşlanabilmiştim doğal olarak.
Nişanlının zerrini dediğin ifade über çirkin.Adam kuma getirmiş falan değil.O konuyu tekrar okumanı rica ediyorum beynin error verdiyse.Zerrin nişanlımın ilk aşkı ve ulaşamadığı gibi bişey.Kızın evlendiğini öğrenince yine über dürüst bir yorumda bulundu falan.Ayrıca "anana" kelimesi de çok kabaca..Ben burada nişanlımın hayvanlığını yazıyorum, teselli bulmak için girdiğim kk da bile "anan" diye konuşan insanlar var.Ayrılıkla ilgili de yorumlarımı az önce dile getirdim.

Tipik doktor psikopatlığı, kişiliksizliği. Doktorların tabi ki hepsi değil ama çoğu böyle oluyor nedense. Stres, mtres, bişeyler yedirilmiş olmalar şunlar bunlar fasa fiso, bir insan en hassas anlarda karakterinin özünü açar gösterir. Sinirlilik, stres altında olma, üzgünlük, sevinmişlik halleri bu hassas anlar oluyor. Dili küfüre ulanlı mulanlı konuşmaya hiç alışık olmayan insan, nişanlılık gibi duyguların tavan yaptığı bir dönemde en hassas anda bile kolay kolay kullanamaz bu lafları nişanlısına. Bu adamda var bu huylar belli. Zaten agresif diyorsun. Akıllıca davranıyorsun ama tebrikler! Merak ettiklerin niye kafanı kemirip dursun ki, bi öğren işin aslı astarı neymiş, sotede kal bakalım, öfkeyle kalkma. Sakin sakin yapılan işten her zaman hayır gelir. Öğrenince de basar gidersin.

Şu yorumunuz beni tebessüm ettirdi şu halimde.Talihsiz miyim, kadersiz miyim ben de bilmiyorum..

Güzel ve haklı tahminlerde bulunmuşsunuz hiç onun canını yaktın mı derseniz cevabım zannetmiyorum olur.Evet özgürlüğüne çok düşkün,ve onlarda gördüğüm ailesi onu o kadar şımartıyorlar ki aklınız durur..Adam masadan kalkıp tezgahtaki bardağı almıyor,içeriden annesini çağırıyor versin diye.Annesi de oğluşumun bir kahvaltısı var onu da dört dörtlük etmek istiyor hihi deyip içerdeki işlerini bırakıp koşa koşa gelen bir insan..Ben onu çok sevip çok sahiplendiğim zaman aşırı bir şımarma oluyor onda.Niye böyle bilmiyorum..Bencil diğer adı benim nişanlı müsveddesinindir.

Nasıl biri olduğumu düşünmüştün canım
Yok hayır zaten ben onun sınav stresini yerim.Sınava çalışmaya başlasa amenna günlerce aramam ama stresini yaşayıp arkadaşlarıyla gezerken orda duracak mümkünse..Hayır ailesi hiç aramadı.Arasalar da açmayacağım zaten.Annesine ayrı kırgınım.Doğurduğunun kendisine hükmetmesine izin verdiği için..

Hanzo prense dönüşmez. Fakat kendisi bir hanzo değildi, kendisine süper egolu,büyük dağları bile ben yarattım heheyt insanı desek daha doğru olur.
Ben evliliği zaten kafamdan çıkarttım,kendisinin de hazır oldugunu düşünmüyorum zaten.
Evet çok haklısınız..

Sinav stresi bahane olamaz. Madem doktorsunuz sinirlerinize her turlu stres altinda bile hakim olmak zorundasiniz. Zaten birisine "hayvan" tabiri kullanmaya gelmisse sayginin sifirlandigi yerdesiniz. Eger yeniden baslarsaniz sizin gonullu BDSM iliskiler kategorisine girdiginizi dusunecegiz ve yorum yapmayacagiz.

Benim yazımı neden alıntıladığınızı anlayamadım.
Herhalde evli olsanız sakinleşip karar verin cümlemi yanlış anladınız.
Sineye çekmesinin aksine sizin söylediklerinizin biraz daha fazlasını ben konu sahibine belirttim.
Evet benim evlendiğim adamla, 8 yıl sevgilim olan adam arasında dağlar kadar fark var ama olumsuz olarak değil...
İlla ki belirtmem gerekmiyordu üzgün olan bir insana durumu.
Sadece aynı evde yaşamanın, bir hayatı ortak olarak paylaşmanın sevgililikten farklı olduğunu anlatmak istedim.
Sizin 1 buçuk ayda tanıma serüveniniz ilginç.
Dediğiniz gibi zamanla değil, paylaşımla tanıma sürecinin alakalı olduğunu düşünenlerdenim.
Sonuç olarak, yazdığınız şeylerin aksini belirtmediğimi söyler, hala neden cevap niteliğinde bana yazdığınıza anlam vermeye çalışmaktayım.

Nişanlı müsveddem kadar hayatımda bencil ve egoist bir insan tanımadım.Onunla nöbete kaldığım gece hastanede konaklayan bazı anneler geldi yanına.Nöbetçi doktor oldugundan kadınlar odasına girip bişeyler soruyor.Kadınların çoğu cahil,18 yaşında 3 çocuk doğurmuş gariban tipler..Bu bunlara bir gergin,bir azarlar tonda konuşuyor ki..Neymiş saat başı bilgilendirme yapılıyormuş,kadınlar ne cüretle bunun odasına girermiş yol geçen hanı.Hafif bir tartışma yaşadık bunun için..Ben o kadınlara acıdım,ne yapsın cahil daha yumuşak bir seste insan gibi söyleyemez miydi..
Bir de şöyle pis bir huyu türedi;adam yapıyor yapıyor sonra kendi yaptıkları karşısındaki ona yapmış gibi anlatıyor hem kendisine hem de çevresine.Önceden az da olsa bir empati kurabilmekteydi...
Bazen bazı konulardaki merakım günlerce uyutmayabiliyor beni,yaşamak istemiyorum bunu.Kendimi tanıyorum,onu tanıyorum.Sorularımın cevaplarını almadan acemice bir hamle yapmak istemiyorum.Bunun için yine ona arayacak beni,aramalı..

Yorumunuz biraz ağır olmuş BDSM ilişkiler vs.
Mazoşist değilim hanımefendi.Yeniden başlamayı düşündüğümü de belirtmedim nihayetinde.

Senin değil canım nişanlının . Öyle habersizce çiçeklerle aniden gelişi kovsan gitmeyişi . Sana çok değer veriyor seviyor gibiydi. Vip değilsin demiş geçen yıl bu yaptıkları neydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…